Author Topic: Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda"!  (Read 219930 times)

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

EVROPOMAK

• Guest
Ynt: Лаф Мохабет- " Govorilnq ot naroda".
« Reply #270 on: June 04, 2009, 12:09 »
"НАПРЕД,НАУКАТА Е СЛЪНЦЕ, НО НИЕ ОБИЧАМЕ ДА СТОИМ НА СЯНКА" :D
Гелинкоу, и я така аресвам да си сидя на сенкьята под крушата, ам па ти са си береш титюнья и да носиш кошувети на раму, ам, налей, сигя е млогу нидемоградску!  ;D  ;)

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #271 on: June 04, 2009, 12:22 »
МЕТКА, и ия, кату ей оня църния оттатак окиана и Америкъта, си имам идна мечта - да имъм време да идъ в Гречко иле Макидонску, при нашисе Помачкове, да си оправьем иезикъ, чи сам гу млогу забурил а развалил, от ей сайя кампютарна модернизайсия!  ;D  ;)

Ами иди де!
Някой да та е спрял?
Яз бях вейке.Бях да видя каде е паметника на помашкиот цар, дето е командовал мамелюците в Масър/Египет/.
Иди в Кавала и ша видиш такви работи че ша го повниш докато си жив.
Видях и каде наще ора пре 1912 година когато са бягали през драмските чукари и докаде са стигнали.
Па ако тъй страх че като идеш до там и ша ти са износят папуците, кажи, аз ша ти дам моите папуци да не са изтрият твоите...хаха

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #272 on: June 04, 2009, 12:31 »
Ам, пиленце, и я са моча сас соя Помачки дайълект, ам чекам оня компотюрния Гугъла, да ни прикачи Помачкия язик към неговеят голгле-приводач и речнек, да могъ да го привождам по-лесну и да улесневам помагачите от все стране!  8)  ;)
Я разборам врут куга лафеш. Кина рукаш Евро, от каде си?

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #273 on: June 04, 2009, 12:33 »
Ами иди де!
Някой да та е спрял?
Яз бях вейке.Бях да видя каде е паметника на помашкиот цар, дето е командовал мамелюците в Масър/Египет/.
Иди в Кавала и ша видиш такви работи че ша го повниш докато си жив.
Видях и каде наще ора пре 1912 година когато са бягали през драмските чукари и докаде са стигнали.
Па ако тъй страх че като идеш до там и ша ти са износят папуците, кажи, аз ша ти дам моите папуци да не са изтрият твоите...хаха
Метка аз съм ходил там. Видях сградите де ги е направил човека. Там лафих  седин помак на родния ни език, по точно аз лафех а той мълчеше щото го беше страх от началниците му гърци да си говори на родния език. Ама каквато маслина му поисках такава ми даде човека :)

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #274 on: June 04, 2009, 12:43 »
Метка аз съм ходил там. Видях сградите де ги е направил човека. Там лафих  седин помак на родния ни език, по точно аз лафех а той мълчеше щото го беше страх от началниците му гърци да си говори на родния език. Ама каквато маслина му поисках такава ми даде човека :)
Гърците ще клекнат един ден сигурен съм.
Само да не инплантираме балкански национализам сред нашенците там.
Со кротце и со благо и без кютек.
Но Гърците показаха че са истински стратези. Там паметниците на културата от Османско време са непокатнати и запазени.За разлика от България например.
Даже са запазили и офиса на главната квартира на българският военен щаб по време на окупацията преди 1944 година.
Моят дядо е бил там регистриран като воиник тогава , бранещ територийте на тогавашната Велика България.
За жалост след 1944 година тои бе преследван заедно с други като него в селото ни от комунистите че е бил слуга на балгарските фашисти.

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #275 on: June 04, 2009, 13:46 »
Ей, Рахмие, извинявай ако съм те засегнал. Исках да се пошегувам, но явно не се е получило. Както казвахме едно време в детската градина: "Извинявай, другарче, няма да правя повече така..."

Айде, по-ведро, че днеска нещо и на мен ми се скапа настроението.

Простено и забравено...  :)

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #276 on: June 04, 2009, 17:40 »
Явно вече няма смисъл да ти тълкувам какво влагам в тази дума самосезираш.
Няма да има ефект, пак нали сме расли по дърветата кой ще ни повярва?

Затова предпочитам да те игнорирам.Явно модераторите изпитват страх и респект към тебе което е видимо, за това аз предлагам на форумците
също да те игнорират.
За неопределено време.Считам че просташкият ти и арогантен стил е не само вид  агресия , но е нагла обида към всички форумци независимо от националност или религия. Точка.

Offline saleika

• Advanced member
« Reply #277 on: June 04, 2009, 18:14 »
Metka pak si +1
vinagi si bil +1
hubavıto e 4e celestialwish si priznava  ;)

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #278 on: June 04, 2009, 20:53 »
Da , tya si priznava çe obiça da se bızika, no ponyakoga na tova mu se vika jivo....

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #279 on: June 04, 2009, 21:27 »
Явно вече няма смисъл да ти тълкувам какво влагам в тази дума самосезираш.
Няма да има ефект, пак нали сме расли по дърветата кой ще ни повярва?

Затова предпочитам да те игнорирам.Явно модераторите изпитват страх и респект към тебе което е видимо, за това аз предлагам на форумците
също да те игнорират.
За неопределено време.Считам че просташкият ти и арогантен стил е не само вид  агресия , но е нагла обида към всички форумци независимо от националност или религия. Точка.

Метка, я кажи по-ясно какво предлагаш ???
celestialwish да се банне сама ли?
Ти още едно време страшно съжаляваше, че нямаш права да я баннеш, макар и като модератор,  помниш ли?

Metka +6  ;D

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #280 on: June 04, 2009, 21:54 »
Метка, я кажи по-ясно какво предлагаш ???
celestialwish да се банне сама ли?
Ти още едно време страшно съжаляваше, че нямаш права да я баннеш, макар и като модератор,  помниш ли?

Metka +6  ;D

Помня рязбира се.
Аз имах такова право, но не ми стискаше да го направя.
Сега ако имам това право с удоволствие бих направил бан но не на Celestialwish.
Сещам се за един класически лицемер, въпреки че спазва перфектно правилата.
И ако баде баннат едва ли някой после ще жали за него.
Със сигурност ще бъде забравен веднага.

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #281 on: June 04, 2009, 22:30 »
Metka +12  ;D

Offline saleika

• Advanced member
« Reply #282 on: June 04, 2009, 22:55 »

Сещам се за един класически лицемер, въпреки че спазва перфектно правилата.
И ако баде баннат едва ли някой после ще жали за него.
Със сигурност ще бъде забравен веднага.

Metka + 12 kakvo stava samo se ka4i6 nagore

trqbva da kaje6 ve4e koi e tozi koito nikoi nqma dago pomnim 
Ayde kaji de ?

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #283 on: June 04, 2009, 23:17 »
Ех Салейка , всъщност тези цифри които се качват нагоре са минусови за мене. Тоест губя.Ама  ти ме подсети за нещо друго за което ти благодаря.
 Ето тука публикувам в твоя помощ неща , които може да ти потрябват за в бъдеще когато трябва да разпознаваш този които имам в предвид.
В случая не е задължително да влагаш в думата "комунист", истнския смисъл.
Ето ти :

ДЕВЕТ КАТЕГОРИЧНИ ИМПЕРАТИВА ОТНОСНО КОМУНИСТИТЕ

Ползва се като ръководство за действие,
когато човек попадне в ситуации,
в които действат комунисти....

1.Комунистите винаги печелят първия рунд.
Нормалният човек обикновено е нормално зает и няма да плете мрежи и конспирации.Комунистите пък основно с това се занимават.И затова в момента, когато човек разбере, че срещу него има някаква комунистическа акция, той вече е загубил първия рунд.

2.Комунистите винаги се оливат.
Макар по далечен спомен от Хегел комунистите да говорят за "мяра", те не разбират за какво става дума - и непрекъснато нарушават мярата на нещата. И се натъкват на съпротивлението на материята, наречена човешка природа и човешки дела.От там нататък комунистите имат два пътя: да пречупят материята с терор;или ако не прилагат терор, да се оплетат в нея, оливайки се на всяка крачка..

3. С комунист не се спори.
Причината е проста;логиката на комуниста не е логика на другите.И победа в спора с него не може да има. Това първо.И второ; в спор, когато губи , комунистът винаги промена правилата на играта.Пример:ти му говориш за свобода, той ти обяснява че в Америка бият негърчетата.

4.С комунист се бии на светло.
По традиция комунистите провеждат бойни действия на тъмно - далеч от прожектора на публичността.Извадени на светлината на публичността, те увяхват като вампири.Светлината е основният съюзник в борбата срещу комунистите.

5.Комунистут е винаги с една идея по нагъл , отколкото си предстявяш.
При подготовка на стратегии за борба срещу комунистите този отрезвяващ принцип винаги трябва да бъде заложен.

6.Поставен пред избор да ти свие номер или да не ти свие номер - комунистът по - скоро ще ти свие номер.
Имайте го предвид при неминуемите в нашето ежедневие положения, в които все пак трябва да се свърши работа с комунисти.

7.Комунистите не могат да приложат повече от едно усилие по един повод.
Ако ти си поводът, стискай зъби, докато мине усилиято.Ако се окаже, че си го надживял - минаваи в настъпление.

8.В пряка схватка между комунист и свободен човек,комунистът по правило губи.
Свободният човек, бидейки независим,разполага с ресурси, за които комунистът дори не може да си досети:гъвкавост,бързина,висока ефективност,маневреност.А комунистът е несвободен и зависим човек - и го е страх, най -вече от неговите си партийни началници.Това го сковава и го прави лесен противник.

9.Комунистите в крайна сметка винаги губят.
Когато упражняват масов терор,крайната сметка може да се забави с поколения.Ако не упражняват терор, крайната сметка идва неочаквано - дори за техните противници - бързо!

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #284 on: June 04, 2009, 23:36 »
Metka, тази вечер си върха  ::)
Съжалявам, но скалата ми за оценка е само до 12 >:(