Author Topic: Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda"!  (Read 219840 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Shumarov

• Guest
Re: Лаф Мохабет- " Govorilnq ot naroda".
« Reply #435 on: November 28, 2009, 11:19 »
Добре, че не е започнал да работи като преводач от английски, или на английски! :D :D ;D

Offline Hat

• Moderator
« Reply #436 on: November 28, 2009, 21:47 »
Човекат прави добри пари момчета можем само да му завиждаме.С езика колкото може толкова.За

Offline Hat

• Moderator
« Reply #437 on: November 28, 2009, 21:50 »
за него най важни са краката всичко друго е без значениеи.Дори това да е главата.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Re:Лаф Мохабет- " Govorilnq ot naroda".
« Reply #438 on: November 28, 2009, 23:44 »
                                    ::)  от " Монитор" днес- Христо Стоичков демонстрира умопомрачително владеене на английския език, с което втрещи Южна Африка. Ицо даде интервю за местна телевизия след загубата на неговия "Мамелъди Съндаунс" от "Блек Ейсис" с 0:1. Камата беше ядосан на играчите си за играта, но не смути, а разсмя журналиста, който го интервюираше.

Клипчето в youtube с насмешка е кръстено "Стоичков дава урок по английски". First half very good, second half I'm no like -Ицо оценява мача, но недоволството му от второто полувреме се превежда по-скоро "аз не съм като". No work, no sacrififisy -жалва се, че отборът не работи и не се раздава, но използва странен вариант на думата "жертва".

Полиглотът Стоичков показва английския си още по-ярко при втория въпрос, засягащ предстоящия по време на интервюто, а иначе вече отминал и дори спечелен мач с "Орландо Пайрътс". Next time е Wednesday. So tomorrow Monday, Tuesday, Wednesday, so too much games - рано му е на Христо още от неделя да мисли за сряда, един вид. Само че май е искал да каже "има много дни дотогава", а не много мачове. Стоичков отстоява веруюто, че играта е по-важна от резултатите. Sometimes люл, sometimes win - нова версия на думата "губиш". И тук идва кулминацията, която трудно може да бъде преведена: But I'm like peoples, the good компромис, the good heart и the believe. Because everyday is very important.                  Ето го отново :)  H.Stoichkov gives english lessons -ROFL

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #439 on: November 30, 2009, 14:57 »
Не ми се отваря началната страница на сайта! Защо? Вече час и половина! ???

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #440 on: November 30, 2009, 15:12 »
Не ми се отваря началната страница на сайта! Защо? Вече час и половина! ???

Ne e samo pri tebe... :)

Tarpenie... :)

http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,2721.15.html

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #441 on: December 01, 2009, 15:07 »
Абре, "Тоска", отьи си заключил темата за Помака - Мустафа Кемал, да не са уплашьи нещо от крайните турски националисти, оти на некой от тех, май не им аресва, че Мустафа Кемал Паша е Помак!  ???
Ех, аресва на некой или не, въпреки, че на един по-късен етап от неговото развитие преди да създаде съвременната Турска Република, той се определил и е приел да стане "Турчин" в това нема нещо чак толкоз лошо!  Кой как иска, така да си са чувства и да си са определя и нарича! :D
То, сигья в Турцката держава, можеш ли да разбереш, кат милльеть кои са повече, дали "истинските Турци", или пък "истинските Помаци"?  ;D
Все пак той си остава Помак и това требва да радва не само Помаците, но и Турците, че сме им дали един толково образован и велик Човек от Помашкия народ, дето им е създал адна убава держава!  8)
Каквато и да е историята, Помака си остава Помак, дори временно да се определи за "Турчин", за "Болгарин" или за неверующ "Кяфурин", той - "Помака си е Помак", такъв се ражда и такъв ще си умре, с този невидима и скрита дамгьа на челото!  ::)
Което, пък според календара на "Орфьенья", изобщо, никак не е зле, дори е на млогу добре, шьа са видьи след несколках леть, можьи тугазье да сьеа сбират плодовете и берекетьа, за малките помачета и помакини!  ;)

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #442 on: December 14, 2009, 22:19 »
Абре, гльодамь, чьи са фърлья много работа по сойя новият образ и лице на сайятьа, но откровено издуманьо, първата страница не може да се издокара като по-старата и по-предишната!  :(
Не, че ма улеснева това, но си е така, ичь не ми аресва много и си е ачикь по-грозна и по-неудобна за работа, може и да сам погрешен, но язье така си мислемь и констатирвамь!  :o  ;D  ;)

Offline gece yolcusu

• Adviser
« Reply #443 on: December 15, 2009, 16:18 »
Ако при влизане в началната страница, се показват новостите по темите най-отгоре, ще е улеснение!
Нема въртим постоянно скролера!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Ynt: Лаф Мохабет- " Govorilnq ot naroda".
« Reply #444 on: January 06, 2010, 04:53 »
Последният сблъсък: Батето срещу Гацо- Речите. :)                

7 януари . Битката започна – Батето се изправи срещу селянина от класа – Гацо Бацов . Това беше не каква да е битка , а изборите за шеф на БФС . Първият тур щеше да се проведе в родния град на Гацо – Бацова махала . Победата на Гацо беше привидна , но той не знаеше какво му готвеше Батето .
В щаба на Гацо бяха Вуцаран и Тити , в този на Батето – Митьо Пищова и Къмъта/ Ицо/ . Но какво точно се случи ?
Двамата претенденти се събраха на мегдана пред 100 души и трябваше да изнесат реч . Първи започна Батето –
Така , никой да ни мъ прекъсва , защото ще го изпратя при предишното БФС – на майната си . Така – аз обещавам тройно по-големи данъци и отделно ще отворя фонд Подкрепи Батето ! Каквото внесете – ще бъде за мен . Друго – когато кажа Наздраве !!! всички ще мълчат и ще ми направят 34 поклона , за да ми свалят от възрастта . От днес нататък шампион ще бъде само Спортист Своге , защото така искам . Съюзът на рибарите ще се разформирова в клуб Рибата за Батето и Батето за риба . БФС ще бъде боядисано в розово , за да може жена ми спокойно да си играе тотото там . В Белия дом ще ми бъде окачен портрет , а Ивановден става национален празник . Чеверметата и шкембе чорбата се легализират , напук на ЙЕС-а . Пената става замминистър и преди всеки тост маестрото ще вдига сол миньор , за да мога да си изпея руската песен . Още – никой няма право да ходи на един и същи тротоар с мен . Ще слизате на улицата . Никой няма право да ме пипа . Крумовите закони се връщат . Босовете ги пращам в Сибир , а всички репортерки редовно ще идват вкъщи за интервю . 1 , 2 ,3 ,4 ,5 ,и 6 е единствената възможна комбинация за тотото . На Луната съм кацнал аз , Ню-Йорк го нема , сивия костюм аз съм го измислил . Давам думата на Камъта- Ицо.
Камъта – Вижте ся , ту мъч пийпълс комс хир фор хол дъ тайм . Самтаймс люн , самтаймс уин , бът ай лайк пийпълс лайк батето уит но компромис , найс секрефиси – дис ис дъ тийм . Уи тейк чанса и ресулта в уи полза и со уон .
Дойде ред и на  Митю Пищова –
Аз имам джакузи , 5000 литра квадрат , кебапчетата ще ги дадем на вас , зеле с кисели моркови ще има за всички , прасета ще взема за всички , гласувайте за Батето и ще ви поканя в личното си джакузи да си поплувате !
Случаен селянин пита Митьо –
Последно кажи колко !
Митьо – 7890 .
Селянинът – Колко ?
Митьо – 8901 .
Селянинът – Последно – 10 234 .
След речта на Батето дойде ред и на Гацо , но започна Тити –
Хора , гласувайте , моля ви !! Ще плача бе хора !!!! Моля ви се !!!
Вуцаран –
Ако не гласувате ,ще ви направя магия кат бай Стефанов на Генов ! Ето я и магията – пиле , сръбско , кебапчета , мани таз свиня Батето от Земята ! Значи ,не ми се подигравайте , щото ще се разстроя ! Ще поруменея и ще ви изпепеля с червените ми бузки и мощните шутове !!! С тях возих Антон Генов до хотела му в Несебър !!! предупреждавам ви !!!
И накрая – класикът Гацо –
Макенца , жик-так !!! Маке , аз толкоз бира съм пил , тоя пишлеме Батето не си е резал косо кат овца у Йеверес !!! Аз съм одил у Челси – там съм удри ,удри , нищо не остана ! На Абрама автомобило съм карал , но ме спре катаджия и му викам – Маке , на мен приводач ми треа , а не пън кат на заколение у Джепето . Малли , пък тоз Джепето къв пущиняк се извъди !!! Напраи един Пинокио и го прати на училище !! Маке , аз в училище само у едно бях добър – плюскането у паузата ! Бира ,сръбско , бира – това е мъдростта на живота ! Вие най-добре знайте , аз как пием , малиии, почна ли – немам спиране бой бой бой до опияндурчване !!! Накрая одя си домо на магарето на братовчеда Жоро . Ама аз взех , че му изпих и магарето , та се издух кат Кинг Конг след пир у Митьо Пищака баце ! Аз толкоз съм ритал , малии , толкоз крака съм чупил , че толкоз бири аз не съм изпил през живото ! Веднъж кат играх срещу Реал Мадрид с Челси – влязох в ухото на Кака и го наритах мозъка – па она се разхвърча кат на куче опашо след пожар у на Бобиз косото ! После – гръмнах Роналдо с гранатомет , ама съдията ме изгони за 90 път от мача !!! Па накрая аз взех , че го смелих кат кайма у на Мики Маус кучето Плутон ! Па накрая кат ме запъна – тъй се оригнах зверски – че на Зевс тъпанчето с уиски го огънах кат на Херкулес носо след яздене на коня ми Пегас ! Аз съм ваш човек маке !!! Пюр ориджинал !!! И запомнете от мен – футболът и политиката са кат бирата – колкото и да ги играеш , все ти омръзва и минаваш на бой у Термопилите кат на Леонид шлемо у Ръсел Кроу на Гладиаторо да го вземе и на Ханибар Лекцията у мозъка го надумчи кат бай Миро сръбската музика у Български извор – който ще стане НОВАТА СТОЛИЦА НА БФС !!!!! САМО ЩЕ СЕ ЯДЕ И ПИЕ И ПИЕ ПИЕ !!!  

Offline Шали

• Advanced member
Стига обидени!
« Reply #445 on: January 18, 2010, 14:59 »
Гел, още ли се сърдиш  Възможно най-инатната комбинация е телец помак , но... и той прости! Хайде, идвай си обратно

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #446 on: January 18, 2010, 16:17 »
 :D :D :D

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #447 on: January 18, 2010, 16:48 »
 :)

Offline ммммммм

• Member
  • **
« Reply #448 on: January 18, 2010, 20:04 »
Здравейте,надявам се,че това е подходящ раздел за това,което искам да попитам.Някой от вас има ли преведени на БГ сериите от сериала "Листопад" по БТВ,че много ми харесва сериала и ако има възможност искам да гледам и предстоящите епизоди,но не можах да ги намеря с превод...та.. някой ако може да ми помогне може да ми пише на лични или да ми прати линк.
Предварително благодаря.

Offline Kaplan

• Adviser
« Reply #449 on: January 18, 2010, 20:07 »
Абре, гльодамь, чьи са фърлья много работа по сойя новият образ и лице на сайятьа, но откровено издуманьо, първата страница не може да се издокара като по-старата и по-предишната!  :(
Не, че ма улеснева това, но си е така, ичь не ми аресва много и си е ачикь по-грозна и по-неудобна за работа, може и да сам погрешен, но язье така си мислемь и констатирвамь!  :o  ;D  ;)

EVROPOMAK, на теб сигурно става така защото, NET-a на барчинката( ;)) кадето живееш е слаб и не изкарва цялата страница ;) ;)
 да зняишь, слязи някаф басамкьй по надолу чя на барчинкуту е карсъзеву ;)
 айде, чок селям ! :)