Няколко пъти прочетох постингът ти,признавам си че не мога да го разбера изцяло,за какво говориш.Явно че не сме достигнали твоето интелектуално развитие и начин на културно изразяване .Но ме притеснява нотката на: -омраза,неуважение,пренебрежение,подценяване,подигравка,убида,спрямо помаците.При полужение че този сайт е на бедните помаци ,/представи си сами си плащат лукса да имат такъв/ и при полужение че аз съм модератор тук само поради тази причина мога да те премахна от тук веднага.Но няма да го направя , искам да видя с очите си на живо докъде може да достигне човешката ненавист и нахалство.Но все пак считаи се предупредена .Няма да коментирам постингът ти защото ,говориш за религии ,а ти не си тази която може да ни поучава по-този въпрос нито пък , по-които и да е..Е,.. все пак постигна целта си и успя да ми паднеш в очите!
Севиме, мисли си, каквото искаш. Думите ми са преразказ на историческите събития и на действителното състояние към днешно време. А можеш и ако имаш желание да прочетеш писания по темата, за да се убедиш в думите ми.
А защо не ти падат в очите онези в сайта, които непрекъснато хулят България, българския народ, обикновените хора? Би ли ми обяснил? И не виждаш ли, че отговарям непрекъснато точно на такива постинги? Или като модератор виждаш може би само моите постинги? А може би не ти пука затова, че тука отдавна и непрекъснато плюят всичко свързано с България още преди времето на Хан Аспарух?! И го правят като си измислят факти, лъжат публично и прочие. Но аз те разбирам - те са мюсюлмани, български турци (колко са турци е под въпрос, но няма значение) и предполагам, че на тях им се разрешава да се държат по този начин, да пишат буквално глупости, нелепости, да се държат както им е угодно.
Та да се върнем на въпросите, с които те засегнах.
И кажи ми, въпреки силната вяра, която сте наследили от предците си (принудително, доброволно, по заповед на падишаха.... защото те са били "каури"/неверници) какво е положението ви сега? Не сте ли пак бедни данъкоплатци, на прага на мизерията? Какви са личните ти впечатления? Добре ли живеят младите, старите, близките ти...? Предполагам, че поддържаш връзка с тях и имаш представа за битието им.
Ще спомена само 1 факт, а именно, че тютюнопроизводството съществува в Родопите от Балканските войни. Та се чудя на какъв поминък разчитате и затова ли още повече сте благодарни, както и в предишни времена, на нео-османия, съответно РТ.
Другите ти думи ги пропускам, защото виждам, че наистина не си разбрал постинга ми, тъй като не си запознат с историята на предците ти, най-общо казано, разбира се.