Започна да издишаш,като спукана футболна топка.След като не си бил дьлго време там престани да пишеш глупости.Провел сьм разговори с когото трябва нито един не ми спомена за това,което ти спориш и се инатиш,като магаре на мост.
Това, че не съм бил доста време в района, съвсем не означава че не съществува въпросната местност с въпросното име-много на елементарно ниво стигаме с тези умозаключения.
Не аз ,а ти се инатиш ,но да не обиждаме ешека ,нема да го сравня с тебе.
Та втори път казваш неистини, като пишеш че си говорил с въпросният посочен от теб бивш кмет-това поставя под съмнение всяка твоя дума във всеки твой пост -не мислиш ли.
Бях сигурен ,но за да се подсигуря още сто процента ,намерих телефона на бившият наместник Бельов - на телефона се обади баща му ,говорихме и естествено той потвърди моята информация.
Не съм аз човека, който да дава отценки на модераторите тук, но все си мисля че модераторите требе да отговарят на елементарното условие за честност те. да не пишат неистини които после да отстояват така.
Но ти вече си нагазил в блатото , така че е в сила поговорката- мокър от вода не се бои.
Мисля че трябва да спра дотук и повече да не досаждаме на съфорумниците с нещо което всеки може да провери.