0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
Балкански ти помак ли си
Значи неси помаче
Няма как даги разбираме еднакво
Поразмисли малко и ако все още се сьмняваш "икренно"ще те заведа и покажа такова място.За полуидитите с различен знак няма да оспорвам има ги навсякаде.
Съмнявам се и още как.Къде е това място, само не ми казвай че е във Велинградско или в Бабешкият район ,защото ще стане както с нашият лек спор ,относно'' Радювица''те. ще изпаднеш в безтегловност.
Само преди седмица бях по тия места и сьм обиколил доста но тая Радювица си е само в твоята глава.
Хм упорит си в това да прикриваш нещата или пък в това че не знаеш.И къде беше ако не етайна и кой пита.
Разбира се може и на лични.А иначе се дразня само тогава когато се пишат неистини било от незнание било по други причини.Държа обаче да получа публично извинение от теб тук след като се убедиш че грешиш.
Всичко,което сьм написал е истина и само истина,това че на тебе не ти харесва си е твой проблем.Няма как да ме убедиш в една измислица и да чакаш след това публично извинение.
Впрочем всеки туклесно може да се убеди кой е коректният.В интернет се намира всичко вкл. и номера на сегашният или на миналият кметски наместник на с.Цветино обаждаи се и се информираш и... цъфваш като майска роза както се казва.