Author Topic: Истината за Помаците !  (Read 326019 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Hadj

• Adviser
Ynt: Истината за помаците
« Reply #330 on: February 21, 2010, 11:52 »
Националист,сам знаеш че никоя от версиите не е  потваърдена на 100 %,нека дескутираме но  да не натякваме само една.А  това ,че траките  са запазили своята култура най-до късно в непрестъпните места  в Родопа е доказано.Около моето село се разкриха множество погребения  могили и светилища.Това което беше най-лошо че след така наречените демократични промени иманяри си копаеха без никой да ги безпокои.Един иманяр ми сподели как по погребалните дарове личи как са обеднявали траките,защото в най-късните могили са намирали само по някое глинено съдче,кандилце за светене и някоя паричка. Християнски пагребения обаче не  са намерени!

Offline Kaplan

• Adviser
« Reply #331 on: February 21, 2010, 14:41 »

.Едно е сигурно- омешени сме,помаците са отделен народ в който има смесица от траки,славяни така както народите по света.
Няма чист народ-българи,турци...проблема е всеки сам да се определи и как се чувства,това е истината!

Точно и ястно ! Няма спор.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #332 on: February 22, 2010, 09:47 »
Надявам се все повече националисти да разбират недвусмислено,че психично болният си е болен па макар той и да  е Волен.Бьлгария наистина има нужда от нациналисти но осьзнати и истински милеещи за Родината си а не подвластни само на парични знаци,като Волен-Болен..Без да има значение дали са бьлгари,турци,помаци,цигани,арменци и т.н. всички могат да бьдат добри националисти и сигурен сьм дьржавата ни тогава ще бьде по добро място за живеене.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #333 on: February 22, 2010, 16:43 »
Някой да го интересува нещо друго освен произхода на помаците , и като какви се самоопределят? Не ви ли писна да "дъвчите" едно и също в няколко теми? >:(

Offline Ada_BG

• Avarage member
« Reply #334 on: February 22, 2010, 20:08 »
Eh ..Kircali....moqt roden grad.. :) Nay krasiviqt v Balgariq,za mene de..

Offline deniz7

• Senior member
« Reply #335 on: February 22, 2010, 20:16 »
Някой да го интересува нещо друго освен произхода на помаците , и като какви се самоопределят? Не ви ли писна да "дъвчите" едно и също в няколко теми? >:(
Напално си права Гелина, как несе умориха да определят хората сякаш са животни, коя каква порода била нека всеки сам си се определя, защо такива безмислени теми несе заключат, нямали какво друго да обсъждаме само тропаме на едно място. Всеки помак-мюсюлманин помак-турчин  знае че дедитему са били мюсюлмани,  факт е че след вращането на имената над 95% от мюсюлманите си варнаха имената с огромно желание, мислители че на тези хора ако дедите им небяха мюсюлмани те биха искали да си върнат имената Корена сие корен.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #336 on: February 22, 2010, 20:46 »
много ми дреме.....

Струва ми се това ти е отношението по принцип. Като не флуудваш (спамене е друго) спри да пълниш темата с твоите екскурзианти!

Offline abc

• Forum fan
« Reply #337 on: February 22, 2010, 21:02 »
Защото това е терминология. Така е приета, така се ползва. Не е флуиди, а флуудване. Различно е от спам. Имаш нет - образовай се. И да си имаме уважението, да не месим близки и роднини! Какво ще кажеш? Можеш да наричаш когото си искаш както пожелаеш.

Offline Ada_BG

• Avarage member
« Reply #338 on: February 22, 2010, 21:08 »
Нека да е жива и здрава дъщеря ти.
Обаче аз съм туркиня и считам помаците за братя и сестри.
Освен това не мисля че флуудвам или пък спамя като тебе.
Казах ти това да го кажеш на дъщеря ти, защото е малка и може да ти повярва.
Но в интересн на истината, като ти погледах коментарите,само - спамове,спамове,още спамове,
много спамове и още толкова пъти на куб спамове..
Това лие твоя интелектуален продукт?

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #339 on: February 22, 2010, 21:12 »
Що не се преместите в чата да си мерите... интелектуалните продукти  ;D

Offline abc

• Forum fan
« Reply #340 on: February 22, 2010, 21:15 »
Ада подкара го в познатия си стил. Дъра-бъра, ДПС. Айде холан.Считай помаците за братя и сестри. Радвам се и нито ще ти дам медал нито ще те нападна за това. Да уважаваш някой не е героизъм. Върви ти обаче тънката расистка нишка доколкото се знаем. Какво като си туркиня? С какво туркините са по различни от ескимоскине или чилииките? Ако помаците бяха будисти нямаше ли даги уважаваш или ги уважаваш само защото са мюсюлмани? Аман от теб. Не ме учи на кого от семейството какво да казвам и за последен път - семействата са за лични, скайпове и чатове. Тук няма работа. Ферщейни?

От последният ти пост 99% е плява. Айде стига толкова. Ако имаш нещо да ми казваш лично има лични съобщения- Не се проявявай като скандалджиика ;)

ПС Дим извинявай. Спирам.

Offline Ada_BG

• Avarage member
« Reply #341 on: February 22, 2010, 21:24 »
Abc,tova poslednoto e na nemski,no ne se pishe taka.....heheheh..A otgovora mi e,ne ne te razbrah...
Pishe se ,,fernshtehen,,.....
Nein,abc :)

Offline abc

• Forum fan
« Reply #342 on: February 22, 2010, 21:25 »
Айде по-кротко. Фръцна се и започна да интрегантваш. Нигога не съм настоявал Субиги да пише на кирилица. Похвално е обаче, че той започна да го прави. Ако намериш къде съм настоявал арогантно и провокативно той да пише на кирилица аз ще се извиня и ще ти хвана бял слон. Знаейки се от форумите трудно ще кажеш, че някога съм настоявал за банове и защо изобщо се занимавам с твойте глупостти... Ти просто интригантващ щото го можеш. Извинявам се на останалите, а на теб ще ти кажа, че глупостта не ходи по дърветата ;)

Offline Шали

• Advanced member
« Reply #343 on: February 22, 2010, 21:28 »
Махнаха се най добрите помаци от форума...

Mислиш ли преди да пишеш или го подкара за спорта?

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #344 on: February 22, 2010, 21:31 »
Май не ви е ясно кой спами тука????Или така им отърва на някои.
Махнаха се най добрите помаци от форума,ами сега на6 ред лие,много ми дреме.....

Ако обичаш, недей да се подиграваш с пишещите тук и да раздаваш квалификации - демек останахме само калпавите помаци, а  ;)