Author Topic: Истината за Помаците !  (Read 322548 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline oruch

• Senior member
Ynt: Истината за помаците
« Reply #15 on: March 17, 2009, 23:28 »
Присмиването не е от сунната на пратеника с.а.с.нито пък от корана.Ако не съм прав опровергайте ме.Аз не съм съгласен с вас.Жал ми е за този човек.Първия му постинг е в 06.17 ч. и е израз на позиция от събрана грешна информация,втория в "изчадия"е по късно и мисля ,че  е израз на гняв от вашата подигравка.Все пак споменава ,че има негативно мнение от негови близки,което донякъде може да се тълкува, че тои все пак търси истината.Ами как ще я намери,като срещна такъв отзив.

PETER

• Guest
« Reply #16 on: March 17, 2009, 23:35 »
oruch,
виждам разум в твоята вяра. :)

Offline oruch

• Senior member
« Reply #17 on: March 17, 2009, 23:39 »
Здравей Петер,
в нея празно няма.

Offline Nedim Mehmedoski

• Moderator
  • Torbesh
« Reply #18 on: March 17, 2009, 23:42 »
Hehehhe....braca Muslimani-Pomaci,izgleda ni dosol na gosti iblisoviot sluga Bojan Sarev,ama sega pak se prekrstil vo Malin.. :o ;D ;D
Allah nema da ja promeni sostojbata na eden narod se dodeka toj narod samiot ne se promeni!

Offline B-52

• Member
  • **
« Reply #19 on: March 17, 2009, 23:43 »
Awe, nqkoi nqma li da opravi tozi 4asovnik-ne moje da se razbere sytrin li e, ve4er li e ??? ??? :o

Offline oruch

• Senior member
« Reply #20 on: March 17, 2009, 23:59 »
Сура Маида/трапезата/43
И как ще ти отрядят да съдиш,когато у тях е Тората с присъдата на Аллах в нея?После подир това се отмятат.Тези не са вярващи.

Offline oruch

• Senior member
« Reply #21 on: March 18, 2009, 01:02 »
Обвинявате "неверника",и се пишете от вярващите.

Сура Муаминун/вярващите/:96
Отвърни на злината с добрина!Ние повече знаем какво описват.

Сура Фуркан/разграничаването/:63
Рабите на Всемилостивия са онези,които ходят по земята с кроткост и ако невежите им отправят думи,казват:"Мир" /и отминават/.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #22 on: March 18, 2009, 01:42 »
Присмиването не е от сунната на пратеника с.а.с.нито пък от корана.Ако не съм прав опровергайте ме.Аз не съм съгласен с вас.Жал ми е за този човек.Първия му постинг е в 06.17 ч. и е израз на позиция от събрана грешна информация,втория в "изчадия"е по късно и мисля ,че  е израз на гняв от вашата подигравка.Все пак споменава ,че има негативно мнение от негови близки,което донякъде може да се тълкува, че тои все пак търси истината.Ами как ще я намери,като срещна такъв отзив.

oruch, веднага ще те опровергая. Човекът не търси истината - той още с първото изречение във форума твърди, че я открил :

Прочетох какви ли не измишльотини относно нашия произход и реших да ви кажа истината

Дори темата е озаглавил "Истината за помаците". Това можеше да бъде само и единствено провокация, което се доказа моментално с втория му постинг. Затова и му отговорих по съответния начин. Каквото повикало, такова се обадило.

Ами как ще я намери,като срещна такъв отзив.

Явно нямаш опит с виртуалното общуване. Иншааллах, с повечко висене по форумите, ще се убедиш, че не всичко, което блести е злато. Не става въпрос за религиозните наставления по принцип, а за наивното приемане на недоброжелателни събеседници /виж Сура Бакара - айети 6. и 7./. 

Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #23 on: March 18, 2009, 01:53 »
Kakvi sa tezi bezmisleni temi otvoreni ot provokator koito ima 2 postinga i e bamnat! Za kakva istina shte mi otvarq tema sled kato ima takiva otvoreni nad 10 Temi za Pomacite,i ima nad 2000 postinga ot nashi chlenove tuk deto pishat!.Za kakvo govorim???.Mnogo hora mi pisaha takiva bezmislici ot provokatori kato malincho da se triqt vednaga,da priznavam si NE e dobre za foruma pomak.eu.Ako shte stanem selska kruchma ili tyrpim glupostite na takiva to za kakvo sa se borili syzdatelite na Foruma ni predi nas,pitam? S takiva bezmislici pada nivoto na Foruma ni,bqh reshil da izstriq ili zakl tazi tema,no uvajavaniq ot men Mustafa_b me pomoli da se ostavi oshte malko da vidim kakvi shte gi rysim tuk.Kak nqkoj novoregistrirali se ne se opitat da razberat che v saita za pomaci pomak.eu  ima desetki pomashki temi otvoreni tuk vyv Foruma i avtoriteta koito ima pomak.eu sred svoite chlenove.Tuk ima misleshti i umni nashi chlenove koito im se polaga nai-malko uvajenie zaradi truda im da sa tuk,zatova razni peshkovci,malinchovci ot dnes drugade da tyrsqt podslon.Koito iska da pishe neka pregleda kolko takiva shodni i ednakvi  temi ima za pomacite vyv Forum! Razvalq se nivoto na Foruma,i tova otkazva mnogo pisheshti tuk da prodyljat da pishat!!!!!!!!!   
" В душата ни всеки има скрита болка"
 Самоопределението какви сме,е нашето решение"!

Offline abc

• Forum fan
...
« Reply #24 on: March 18, 2009, 08:42 »
Nazmi не виждам някой да му се е вързал  :)

Offline oruch

• Senior member
« Reply #25 on: March 18, 2009, 09:10 »
Назми ,нима словата на Аллах са "безсмислени".

Ismet DRAMSKY

• Guest
« Reply #26 on: March 18, 2009, 09:56 »
Абе, Малинчо ли си или Капинчо , не те знам, най-вероятно си някой провокатор, но лично аз мога да приема ,че си българин като български гражданин за да си горд да бъдеш български Помак, или друг да се нерече турски Помак или гръцки Помак затова, че е гражданин на тези държави които трябва да уважава защото са негови държави, но чак пък и да имаш такова желание да се покръщавш за мен говори 2 - 3 неща. Най-вероятно ти си чист християнин и като такъв мога да те приема, че си различен от Помаците. Или си, че някакъм комплексиран т.нар Помак или представящ се за Помак и то много неориентиран в пространството. Или пък си подръжник на оня бившия и жалък помак и насилник Боян Саръев станал християнин и добре, защото той вече не помак, защото такива насилници и ченгета на Помаклъка не са необходими. Пък ти се кръщавай, колкото си искаш, ако щеш и си сложи кръста на най-удобното за теб място за да получиш новото просветление и от светлата и от тъмната му страна. То, явно за теб няма голяма разлика, щом не различаваш едното от другото, драги ми Малинчо!

Offline kasmet70

• Advanced member
« Reply #27 on: March 18, 2009, 10:06 »
Не виждате ли -има само една статия и 1ч е в сайта.Не му се връзвайте.Вече четох във"войнете на тангра"че сайта ни е бил лесен да се хакне,и че страхуваме да бъдем в техния сайт

Isyankar

• Guest
« Reply #28 on: March 18, 2009, 10:09 »
Тези войни на Тангра срещу кого и какво воюват ? Аз като член на този сайт не разбирам защо те воюват срещу мен ? Или пък с колегите мюсюлмани от сайта, които са преки потомци на тангризма (според някои теории) ? Просто е модерно да си войн ...

Offline kasmet70

• Advanced member
« Reply #29 on: March 18, 2009, 10:14 »
Абе и аз се чудя,все пречим на някой.Я на някой лъжепатриот,я на някой с комлекси търсещ причина за собствената си некадърност.