Author Topic: Истината за Помаците !  (Read 322489 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Ynt: Истината за помаците
« Reply #90 on: May 14, 2009, 22:40 »
За кого става въпрос-помакBG е нашия уважаван Хюсеин Мехмед-Ходжа е в с,Галата Ловешко,има и друг с ник Помак БГ...
" В душата ни всеки има скрита болка"
 Самоопределението какви сме,е нашето решение"!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #91 on: May 14, 2009, 22:50 »
Назми, тази вечер определено не си в кондиция. Тъкмо обратното е. Хюсеин Мехмед е с интервалa - pomak BG. Затова новия - онзи без интервала е за триене.

Съмнява ме да би да си имаме отново работа с "клонирания". Вече и на никовете е започнал да посяга.
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
« Reply #92 on: May 14, 2009, 22:54 »
Както и в другата тема поясних не предполагах ,че има друг човек с този ник и веднага му писах на ЛС с извинение... Ако мога да си сменя ника казвайте ако не ще си истрия профила ако може.. ЯСНО??? А това за чакмата не го разбрах  ??? Ама с тия паразити голям филм направи  :D

Не лъжи хората, не си ми пращал никакво ЛС с извенение.
Няма нищо реално на този свят.
Dünyada her şey gerçek değildir.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #93 on: May 14, 2009, 22:57 »
Хюсеин, щом и Администратор не можа да те разпознае, какво остава за обикновения потребител ...
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline abc

• Forum fan
« Reply #94 on: May 14, 2009, 23:15 »
на мен три безобидни поста ми изтриха днес. Случайно разбрах.

Здраве да е.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #95 on: May 14, 2009, 23:16 »

Може и наистина да е имал ник Fotakiev с главно F /редовният fotakiev е с малки букви/. Този тип е уникат!
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #96 on: May 14, 2009, 23:17 »
Мустафа е прав,засега само аз съм Онлайн тук,гледам всичко да е наред единствено в защита на нашите членове дето са тук във Форума всеки ден,благодарен съм,гледам да са наред нещата....
" В душата ни всеки има скрита болка"
 Самоопределението какви сме,е нашето решение"!

Offline pomakBG

• Member
  • **
« Reply #97 on: May 15, 2009, 09:39 »
помак БГ явно съм си мислел ,че съм ти пратил съобщение ама явно не съм... В няколко форума имам проблем с пращането незнам аз ли съм индианец или какво но неска ще се изтрия така ,че да се спре най-накрая с глупостите...

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
« Reply #98 on: May 15, 2009, 12:55 »
Ако не става да се изпрати ЛС по нормалния начин през сайта, може да пробваш с пощенски гълъб ;)

Offline Tomy

• Member
  • **

Offline Tomy

• Member
  • **
Re: Истината за помаците
« Reply #100 on: July 18, 2009, 17:05 »

Малка история от Сърбия и Черна гора. Село Бродарево се намира в Сърбия. Селото стана известно в България с героите си Есад Кощреба, Изудин Пушия и Сасеб Баличевич , които помогнаха да бъдат спасени много българчета от автобуса потънал в река Лим през 2004г.
 Там чух за хора, които носят фамилията Бугарин. Запознах се с Халил, мисля, че е левият на горната снимка. Халил категорично ми заяви, че нямат нищо българско, но ми разказа, че някога много отдавна, горе в планината живеел един толкова работлив човек, толкова, че всички го наричали българина....така те като наследници на този работлив човек се сдобили с фамилията Бугарин. На няколко километра по-горе , но вече в Черна гора е град Бело поле. Там попаднах на християни с фамилия Бугарин. Те също отрекоха да имат нещо българско в произхода си и ми разказаха историята за работливия човек, който няякога живеел горе в планината.
 И двете семейства помнеха една и съща притча, но не знаеха едни за други.Не се познаваха, а и не искаха да се познават. Защото едните са мюсюлмани, а другите християни.....

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #101 on: July 18, 2009, 17:49 »

Малка история от Сърбия и Черна гора. Село Бродарево се намира в Сърбия. Селото стана известно в България с героите си Есад Кощреба, Изудин Пушия и Сасеб Баличевич , които помогнаха да бъдат спасени много българчета от автобуса потънал в река Лим през 2004г.
 Там чух за хора, които носят фамилията Бугарин. Запознах се с Халил, мисля, че е левият на горната снимка. Халил категорично ми заяви, че нямат нищо българско, но ми разказа, че някога много отдавна, горе в планината живеел един толкова работлив човек, толкова, че всички го наричали българина....така те като наследници на този работлив човек се сдобили с фамилията Бугарин. На няколко километра по-горе , но вече в Черна гора е град Бело поле. Там попаднах на християни с фамилия Бугарин. Те също отрекоха да имат нещо българско в произхода си и ми разказаха историята за работливия човек, който няякога живеел горе в планината.
 И двете семейства помнеха една и съща притча, но не знаеха едни за други.Не се познаваха, а и не искаха да се познават. Защото едните са мюсюлмани, а другите християни.....

Ти от името на Есад Кощреба и останалите  ли говориш?

Говори от свой собствено име.
Освен тва в сайта има много материал за тези които са спасили българските деца при река Лим.

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #102 on: July 18, 2009, 18:23 »
  Там чух за хора, които носят фамилията Бугарин. Запознах се с Халил, мисля, че е левият на горната снимка. Халил категорично ми заяви, че нямат нищо българско, но ми разказа, че някога много отдавна, горе в планината живеел един толкова работлив човек, толкова, че всички го наричали българина....така те като наследници на този работлив човек се сдобили с фамилията Бугарин. . Там попаднах на християни с фамилия Бугарин. Те също отрекоха да имат нещо българско в произхода си и ми разказаха историята за работливия човек, който няякога живеел горе в планината.
Много познато ми звучи. И аз съм я чувал много пъти тая притча за общата фамилия и за роднинството.По едно време даже ,отдел"Агитация и пропаганда" се занимаваше основно  с издирване на роднински връзки.Почти всички се уредихме с нови братовчеди по пряка и съребрена линия. Е ,инак като за  притча е добре.

Offline Serif mkd

• Adviser
« Reply #103 on: July 18, 2009, 18:36 »

Da Tomy ima preziminja (familijarni iminja) Bugarin i Bugari !! Vo Sarajevo ima eden golem alim (ucen covek) imam, hatib i hafiz e...Se vika Sulejman Bugari i rodum e nekade od Prizren .No toa ne znaci deka e bugarin!!!
           Vo Slovenija ima mnogu preziminja Turk !! i noviot pretsedatel taka se preziva ama na nieden Turcin ne mu pagja na pamet da se blamira i da tvrdi deka tie (toj) s(e) Turci(n) !! Turcite na stradaat od takvi -balkanski kompleksi !

Offline Tomy

• Member
  • **
« Reply #104 on: July 18, 2009, 18:52 »
shaban, а проверихте ли някога дали са истина тези роднинства? Направихте ли си ДНК тест?  Ще бъде интересно да се знае един път за винаги какво се е случвало във вековете.