Author Topic: Истината за Помаците !  (Read 325796 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline Сидхарта

• Historian
Re: Истината за Помаците !
« Reply #525 on: November 10, 2010, 16:49 »
Разбира се че всеки може да се убеди кой е коректният всичко може да се провери на място.Един от най дьлго кметувалите в с.Цветино се казва Румен Кюлюмов сега живее вьв Велинград мога да ти посоча и адрес ако искаш та с него сьм водил много разговори и сьс сина му никога не е споменавано за разните там  неща измислени от теб.Ходил сьм на място нищо подобно от това,което твьрдиш не е истина всичко е една голяма льжа.Иди на място провери и цьфни.
Знам за човека за когото пишеш но той почина, да си водил много разговори с него ме съмнява.
Макар че много време не съм бил в този град ,имам много приятели от там и епизодично , рядко макар но научавам по нещо от разговорите със тях.
Да ,преди доста години ,може би над 25, въпросният господин беше кмет[ даже не помна със сигурност но това кметство беше община -не съм сигурен само за този момент].
По скоро проведи разговор с някой от скорошните кметове и попитай за това за което спорим.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #526 on: November 10, 2010, 16:55 »
Много самохвалковци станаха. Сивин- ти ли си най-начетения в света?

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #527 on: November 10, 2010, 19:12 »
Много самохвалковци станаха. Сивин- ти ли си най-начетения в света?
Категорично не разбира се -аз съм ясновидец ,но гледам само на млади булки. ;D ;D ;D ;D

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #528 on: November 10, 2010, 19:24 »
На   рька  гледа   на  .....   познава

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #529 on: November 10, 2010, 19:32 »
Коя ли пък будала ще ти даде да й гледаш? :)

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #530 on: November 10, 2010, 19:43 »
Коя ли пък будала ще ти даде да й гледаш? :)
Гледам добре ,та си имам имидж.
На която съм гледал, пак ме търси. ;) ;) ;) ;)

Offline Hat

• Moderator
« Reply #531 on: November 11, 2010, 09:25 »

Макар че много време не съм бил в този град ,имам много приятели от там и епизодично , рядко макар но научавам по нещо от разговорите със тях.

По скоро проведи разговор с някой от скорошните кметове и попитай за това за което спорим.
Започна да издишаш,като спукана футболна топка.След като не си бил дьлго време там престани да пишеш глупости.Провел сьм разговори с когото трябва нито един не ми спомена за това,което ти спориш и се инатиш,като магаре на мост.

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #532 on: November 11, 2010, 09:40 »
Започна да издишаш,като спукана футболна топка.След като не си бил дьлго време там престани да пишеш глупости.Провел сьм разговори с когото трябва нито един не ми спомена за това,което ти спориш и се инатиш,като магаре на мост.
Това, че не съм бил доста време в района, съвсем не означава че не съществува въпросната местност с въпросното име-много на елементарно ниво стигаме с тези умозаключения.
Не аз ,а ти се инатиш ,но да не обиждаме ешека ,нема да го сравня с тебе.
Та втори път казваш неистини, като пишеш че си говорил с въпросният посочен от теб бивш кмет-това поставя под съмнение всяка твоя дума във всеки твой пост -не мислиш ли.
Бях сигурен ,но за да се подсигуря още сто процента ,намерих телефона на бившият наместник Бельов - на телефона се обади баща му ,говорихме и естествено той потвърди моята информация.
Не съм аз човека, който да дава отценки на модераторите тук, но все си мисля че модераторите требе да отговарят на елементарното условие за честност те. да не пишат неистини които после да отстояват така.
Но ти вече си нагазил в блатото , така че е в сила поговорката- мокър от вода не се бои.
Мисля че трябва да спра дотук и повече да не досаждаме на съфорумниците с нещо което всеки може да провери.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #533 on: November 11, 2010, 16:33 »
Обещавам ти да отида и да говоря лично с този Бельов само и само да се увериш,че пишеш врели некипели.Чел недочел и с лека рька ни определи произхода.Недей така с лошо бе че си и тьнко обидчив.Не сьжалявам за нищо написано,защото сьм се старал то да е истина  а не да правя само бльфове,като теб.

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #534 on: November 11, 2010, 17:05 »
Обещавам ти да отида и да говоря лично с този Бельов само и само да се увериш,че пишеш врели некипели.Чел недочел и с лека рька ни определи произхода.Недей така с лошо бе че си и тьнко обидчив.Не сьжалявам за нищо написано,защото сьм се старал то да е истина  а не да правя само бльфове,като теб.
Добре уважаеми Хат, отиди и питай[но както каза че ходиш, май трябва да чакаме другото лято].
Аз не блъфирам но факта си е факт, интересно е както казва Вазов,  за района за който спорим че е ''Център на Бабешкият колибак'' ,да има местности  с такива звучни имена като Радювица, Богданов харман и пр. като се има впредвид, че там за разлика от другаде в един голям периметър селата и махалите са само помашки -явно на теб това не ти допада, но то си е факт.Имай впредвид че тези имена са си от време оно както се казва и е изумително как са се запазили, впрочем както езика разбира се.
А за произхода  ,всеки сам си решава какъв ще се чувства разбира се ,но не и да убеждава другите в несъществуването на съществуващи неща.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #535 on: November 11, 2010, 17:44 »
sivcho     защо  не  проверите  на  място  за  кво  става   вьпрос

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #536 on: November 11, 2010, 18:53 »
sivcho     защо  не  проверите  на  място  за  кво  става   вьпрос
Има един анекдот ''Пена нема гащи проверил на място...."
Та и я сум проверил на место и което си е си е.

Offline daczo

• Forum fan
« Reply #537 on: November 11, 2010, 22:24 »
Każete imeto RADA.kakvo e. Rado belo i milo (Pomak song)

Offline daczo

• Forum fan
« Reply #538 on: November 11, 2010, 22:27 »

Offline daczo

• Forum fan
« Reply #539 on: November 11, 2010, 22:52 »
Pomak Traditional Song - Velche, belo Velche Velcze,Velczo tova czisto pomashki imena.Otgovora e samo edin. ;)