Author Topic: Истината за Помаците !  (Read 325943 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Шали

• Advanced member
Ynt: Истината за помаците
« Reply #315 on: February 20, 2010, 10:15 »
По разни Форуми също спорят за Помаците- къде,какво,кога!
http://forum.nbu.bg/index.php?showtopic=5614&st=40

Ха-ха, изкуших се да видя колегите какво мислят, но темата им е друга, Назми. Една била се отвратила :) много смях...тя(той) дори си няма и идея колко много "помаци" има в университета и че дори в близкото и(му) обкръжение може да има :) Ей заради тези простотии си трайкат "помачетата" и им гледат сеира отстрани  ;D

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #316 on: February 20, 2010, 10:18 »
 :D  ;D  :D
Тъй, Помаците, волю или неволю, стават разобличители на прословутата Българска толерантност!  :D

Offline tersid

• Adviser
« Reply #317 on: February 20, 2010, 10:53 »
По разни Форуми също спорят за Помаците- къде,какво,кога!

Назми това изречение е добро като заглавие на нова тема.Как мислиш.

Offline Националист

• Member
  • **
« Reply #318 on: February 20, 2010, 17:31 »
Аз нищо на никого не пипам! Ако някой може или има правото да ви кара да си сменяте имената/религията, той би трябвало да бъде задължително помак. При всички други случаи това нещо се нарича геноцид. Говоря по-скоро за самата идея на "Родина" - българските мюсюлмани да бъдат активна част от българския народ. Твърдо съм против смяната на имената на хората, по скоро става въпрос как помаците не трябва да се превръщат в турци.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #319 on: February 20, 2010, 17:51 »
Твърдо съм против смяната на имената на хората, по скоро става въпрос как помаците не трябва да се превръщат в турци.
А, сега ако кажеш ,че не те  вълнува И въпроса как помаците трябва да се превръщат в цисти българи ,еша си немаш.

Offline Hadj

• Adviser
« Reply #320 on: February 20, 2010, 18:12 »
    Назми.Три пъти с удоволствие гледах клипа.За моя радост имаше кадри и от място което съм посещавал много пъти.Благодаря за приятните мигове!

Offline Hadj

• Adviser
« Reply #321 on: February 20, 2010, 18:26 »
  Националист май наистина някой от нещата ги усеща.Вярно е че много често властите намират помаци заради облаги готови на всичко.Трябва само да разбере че ако не ни превърщат насила на "чисити" българи ние нямаме намериние да се превръщаме в турци/е има и ицключения/.Ама нали знаете че от две злини хората избират по-малката и тя е да се нарекат турци.

Offline Националист

• Member
  • **
« Reply #322 on: February 20, 2010, 19:13 »
Аз съм на мнение, че сте чисти българи. Чисти, работливи и добри хора. Не искам да ви "превърна" в българи, а да ви помогна да се осъзнаете като такива. Разбира се, насила хубост не става! Искам да ви обедя, че не е нищо страшно да си българин, макар и 90% от нас да са християни. Искам да ви убедя както спомена Хадж ние не сме зло. КомунизЪма свърши. Няма агенти на ДС пред храмовете. За съжаление вие оставате някак откъснати от нас и вашите проблеми остават нечути. 100% съм сигурен, че няма българска партия, която да не иска помаци в редиците си. Трябват няколко такива, които да излязат наяве и да покажат, че българските мюсюлмани не са само тези, които гледат тютюн, а сред тях има и интелигентни хора, които разбират от работата си. Тези хора трябва да дадат един пример на всички останали помаци и тогава процесът на връщане на българското национално съзнание ще стане необратим.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #323 on: February 20, 2010, 21:12 »
Аз съм на мнение, че сте чисти българи. Чисти, работливи и добри хора. Не искам да ви "превърна" в българи, а да ви помогна да се осъзнаете като такива. Разбира се, насила хубост не става! Искам да ви обедя, че не е нищо страшно да си българин, макар и 90% от нас да са християни. Искам да ви убедя както спомена Хадж ние не сме зло. КомунизЪма свърши. Няма агенти на ДС пред храмовете. За съжаление вие оставате някак откъснати от нас и вашите проблеми остават нечути. 100% съм сигурен, че няма българска партия, която да не иска помаци в редиците си. Трябват няколко такива, които да излязат наяве и да покажат, че българските мюсюлмани не са само тези, които гледат тютюн, а сред тях има и интелигентни хора, които разбират от работата си. Тези хора трябва да дадат един пример на всички останали помаци и тогава процесът на връщане на българското национално съзнание ще стане необратим.
Ти си "гениален"  това е заключението,което направих след всичко написано от теб.Ние помаците трябва да сме ти задьлжени заради напьтствията,които ни даваш.

Offline Националист

• Member
  • **
« Reply #324 on: February 20, 2010, 21:56 »
 ;D ;D ;D защо търсиш под вола теле? преча ли ти?   ;D

neru

• Guest
« Reply #325 on: February 21, 2010, 01:16 »
Natzionalist ,duhni nai_posle tazi kle4ka ot kibrit ,s koiato iska6 da osveti6 tzeliat sviat y si po4ini malko!Ima6e predi izvestno vreme edin GMO deto i na sun ne tarpe6e razli4noto i gumata ne mu pada6e ot ratzete.Ne6to mi zaprili4va6 na nego.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #326 on: February 21, 2010, 01:18 »
   Назми.Три пъти с удоволствие гледах клипа.За моя радост имаше кадри и от място което съм посещавал много пъти.Благодаря за приятните мигове!
  Здрасти.Радвам се,че ти е харесал клипа за помаците!
   На мен определено много ми допадна и затова често си го гледам,има много истина в него.Koe e местото или кадри от клипа ще се радвам да споделиш!
POMACI-POMAKS

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #327 on: February 21, 2010, 01:24 »
Националист,
Мисля не си забравил в началото какво обеща преди да ти наложа Бан,ако си забравил последно ще ти припомня това.!
Прочети внимателно правилата на Форума особено т.1 и 2 http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,72.0.html

Няма кой да те търпи тук ти да определяш хората какви са и в какво да вярват.Остави това право всеки сам да се определи.

Offline Националист

• Member
  • **
« Reply #328 on: February 21, 2010, 11:37 »
Съжалявам, темата вече е много оффтопик, но просто виж как като дам някакви данни всички млъкват. Някой казва, помаците са траки, аз се опитвам да оборя това, но никой не се наема да обори мен. Тук се опитвам да обясня на хората, че българският им произход е нещо реално, защото факти за нещо различно не съществуват или поне никой не иска да ми ги покаже. Спазвам винаги добрия тон и не се поддавам на провокаторите, които ме убиждат. Но все пак, ако правилата на форума не позволяват да правя това, ще си тръгна сам за да не създавам допълнително напрежение. Аз исках да водя дискусия тук, но никой не ми отговаря по темата, не възникна спор, в който да работим със сериозни доказателства и в крайна сметка да се получи нещо конструктивно. Така че, Назми, ако трябва, ми кажи и си тръгвам! Бановете, са решение за разни простаци, които идват тук и да нареждат какво трябва да се случи с вас. Аз не съм такъв и мисля, че можем да се разберем като културни хора.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #329 on: February 21, 2010, 11:45 »
Съжалявам, темата вече е много оффтопик, но просто виж как като дам някакви данни всички млъкват. Някой казва, помаците са траки, аз се опитвам да оборя това, но никой не се наема да обори мен. Тук се опитвам да обясня на хората, че българският им произход е нещо реално, защото факти за нещо различно не съществуват или поне никой не иска да ми ги покаже. Спазвам винаги добрия тон и не се поддавам на провокаторите, които ме убиждат. Но все пак, ако правилата на форума не позволяват да правя това, ще си тръгна сам за да не създавам допълнително напрежение. Аз исках да водя дискусия тук, но никой не ми отговаря по темата, не възникна спор, в който да работим със сериозни доказателства и в крайна сметка да се получи нещо конструктивно. Така че, Назми, ако трябва, ми кажи и си тръгвам! Бановете, са решение за разни простаци, които идват тук и да нареждат какво трябва да се случи с вас. Аз не съм такъв и мисля, че можем да се разберем като културни хора.
 Националист,
остави личните излияния за себе си.
Никой не те гони,но при условие ти многократно повтори за български произход на помаците е редно да предоставиш факти в полза за това.
Едно е да ни се иска друго е реалноста! Към днешно време така и не се намери исторически документ да покаже родственоста и произход на нас помаците
.Едно е сигурно- омешени сме,помаците са отделен народ в който има смесица от траки,славяни така както народите по света.
Няма чист народ-българи,турци...проблема е всеки сам да се определи и как се чувства,това е истината!