Уважаеми г-н Шумаров,
от 1989 година всеки може да смени, възстанови, мозифицила и избере име, с което да се индентифицира в обществото.
Никъде не съм засегнала ценностната си ви система. Просто имам наблюдения върху манталитета и поведението ви срез вас и сред нас и не бех казала, че съм особено очарована. Българските градове са на българската държава като публична сосвеност българските граждани като частна такава.
Неприятно ми е да носите имената на нашите светци, защото вие не само,че сте далеч от християнската ценностна система, а както виждам от сайта ви, сте и доста враждебно настроени. Не очаквах талкова омраза и жлъч по наш адрес. Зададохте ли си въпроса, ако масово българите четат какво пишете за нас, как ще ви дават на драго сърце работни места, все едно да вкарам троянски кон в къщата си.....
За разлика от Вас, господин Шумаров, аз нямам колебания относно за каква ще се представям....не е нужно да лицемернича, не се срамувам, че съм българка, а и на къщата си не давам вид, че съм една от вас, защото е абсурдно. Щом трябва да прегледам под микроскоп, както се изразявате, ще преразгледам възгледите си. Не знаех, че толкова ще се засегнете от този факт, да изповядвате една религия и ценностна система, и да поше християнско име в личните ви карти. по този въпрос аз нямам проблем с личностната си идентичност, нали? Вие не се уважавате, криети си роизхода и подле ние сме ви виновни, че го правите.
Поздравления за сайта Ви , тук си общувате по произход, етнос и интереси, за нас беше любопитно да знаем какво мислите за нас и с какви квалификации ни определяте.
Аз ли ви докарах аномалията да се срамувате от себе си.....Тук във форума не личи да се срамувате от себе си...но в реалния живот не бих го казала същото, не ви караме ние да си слагате християнски имена, доколкото съм запозната, това е вашият избор, стана ми неприятно, че ги носите зорлем, а тук изразявате толкова негативно отношение към нас.
А не помислихте ли сега, когато българите прочетат мнението ви за нас, за последиците, отново да заставаме един срещу друг....... много жалко г-н Шумаров.....
А според Вас редно ли е /изпозвам думата сюнетисан, тук я видях в този и вариант/ да носи името Георги, Иван, Богдан......
А дали аз ще Ви приемам, разбира се, че не трябва да Ви интересува, тук само споделяме мнения, нищо лично, не мислете, че постъпвате хитро или достойно. Последното Ви изречение е най красноречиво.....
"Кое е по-лицемерно-да докараш помаците до такава аномалия да се срамуват от себе си, или да им даваш акъли как да бъдат себе си след всичко, което сме преживели?"
Вие ми отговорете.........................