Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (5/161) > >>

oruch:
Сура Маида/трапезата/43
И как ще ти отрядят да съдиш,когато у тях е Тората с присъдата на Аллах в нея?После подир това се отмятат.Тези не са вярващи.

oruch:
Обвинявате "неверника",и се пишете от вярващите.

Сура Муаминун/вярващите/:96
Отвърни на злината с добрина!Ние повече знаем какво описват.

Сура Фуркан/разграничаването/:63
Рабите на Всемилостивия са онези,които ходят по земята с кроткост и ако невежите им отправят думи,казват:"Мир" /и отминават/.

mustafa_b:

--- Quote from: oruch on March 17, 2009, 23:28 ---Присмиването не е от сунната на пратеника с.а.с.нито пък от корана.Ако не съм прав опровергайте ме.Аз не съм съгласен с вас.Жал ми е за този човек.Първия му постинг е в 06.17 ч. и е израз на позиция от събрана грешна информация,втория в "изчадия"е по късно и мисля ,че  е израз на гняв от вашата подигравка.Все пак споменава ,че има негативно мнение от негови близки,което донякъде може да се тълкува, че тои все пак търси истината.Ами как ще я намери,като срещна такъв отзив.

--- End quote ---

oruch, веднага ще те опровергая. Човекът не търси истината - той още с първото изречение във форума твърди, че я открил :

--- Quote ---Прочетох какви ли не измишльотини относно нашия произход и реших да ви кажа истината
--- End quote ---

Дори темата е озаглавил "Истината за помаците". Това можеше да бъде само и единствено провокация, което се доказа моментално с втория му постинг. Затова и му отговорих по съответния начин. Каквото повикало, такова се обадило.

--- Quote ---Ами как ще я намери,като срещна такъв отзив.
--- End quote ---

Явно нямаш опит с виртуалното общуване. Иншааллах, с повечко висене по форумите, ще се убедиш, че не всичко, което блести е злато. Не става въпрос за религиозните наставления по принцип, а за наивното приемане на недоброжелателни събеседници /виж Сура Бакара - айети 6. и 7./. 

Nazmi:
Kakvi sa tezi bezmisleni temi otvoreni ot provokator koito ima 2 postinga i e bamnat! Za kakva istina shte mi otvarq tema sled kato ima takiva otvoreni nad 10 Temi za Pomacite,i ima nad 2000 postinga ot nashi chlenove tuk deto pishat!.Za kakvo govorim???.Mnogo hora mi pisaha takiva bezmislici ot provokatori kato malincho da se triqt vednaga,da priznavam si NE e dobre za foruma pomak.eu.Ako shte stanem selska kruchma ili tyrpim glupostite na takiva to za kakvo sa se borili syzdatelite na Foruma ni predi nas,pitam? S takiva bezmislici pada nivoto na Foruma ni,bqh reshil da izstriq ili zakl tazi tema,no uvajavaniq ot men Mustafa_b me pomoli da se ostavi oshte malko da vidim kakvi shte gi rysim tuk.Kak nqkoj novoregistrirali se ne se opitat da razberat che v saita za pomaci pomak.eu  ima desetki pomashki temi otvoreni tuk vyv Foruma i avtoriteta koito ima pomak.eu sred svoite chlenove.Tuk ima misleshti i umni nashi chlenove koito im se polaga nai-malko uvajenie zaradi truda im da sa tuk,zatova razni peshkovci,malinchovci ot dnes drugade da tyrsqt podslon.Koito iska da pishe neka pregleda kolko takiva shodni i ednakvi  temi ima za pomacite vyv Forum! Razvalq se nivoto na Foruma,i tova otkazva mnogo pisheshti tuk da prodyljat da pishat!!!!!!!!!   

abc:
Nazmi не виждам някой да му се е вързал  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version