Абе, Малинчо ли си или Капинчо , не те знам, най-вероятно си някой провокатор, но лично аз мога да приема ,че си българин като български гражданин за да си горд да бъдеш български Помак, или друг да се нерече турски Помак или гръцки Помак затова, че е гражданин на тези държави които трябва да уважава защото са негови държави, но чак пък и да имаш такова желание да се покръщавш за мен говори 2 - 3 неща. Най-вероятно ти си чист християнин и като такъв мога да те приема, че си различен от Помаците. Или си, че някакъм комплексиран т.нар Помак или представящ се за Помак и то много неориентиран в пространството. Или пък си подръжник на оня бившия и жалък помак и насилник Боян Саръев станал християнин и добре, защото той вече не помак, защото такива насилници и ченгета на Помаклъка не са необходими. Пък ти се кръщавай, колкото си искаш, ако щеш и си сложи кръста на най-удобното за теб място за да получиш новото просветление и от светлата и от тъмната му страна. То, явно за теб няма голяма разлика, щом не различаваш едното от другото, драги ми Малинчо!