Author Topic: Imalo li e momenti da se strahuvate ili sramuvate da zaqvite 4e ste musulmani!  (Read 10768 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline beliazan

• Member
  • **
Da ne zabravyame sashto taka, che pomatsite ne sme bili unijavani i diskriminirani edinstveno i samo ot hristiyanite vav BG...! Pone az nikoga nyama da zabravya, kakvo sam prejivyala, dokato sam jiva...

Offline beliazan

• Member
  • **
seliam na vsichki muslimani ne se sramuvai te da kajete kakvise i ot kadeste

Offline diablo

• Candidate member
  • *
NA 28 GODIN SAM OT SELO VALKOSEL ,GOCE DEL4EVSKO.
JIVIAX I U4IX S G.SOFIA V PRODULJENIE NA 10 GODINI NIKOGA NE SAM SE STRAXUVAL OT TOVA 4E SAM MYSOLMANINI /POMAK/.
NIKOGA NE SAM SE SRAMUVAL OT FAKTA 4E SAM MYSOLMANNIN/POMAK/.
NO TRIABVA DA PRIZNAIA 4E PREDPAZLIVOSTA MI E BILA VINAGI NA VISOKO NIVO.
NE MISLIA 4E RELIGIOZNITE OSOBENOSTI I ETNI4ESKATA PRINADLEJNOST TRIABVA DA SA VODE6TI V OB6TUVANETO NI .
MOI MNOGO DOBRI PRIATELI ,V ISTINSKIA SMISAL NA DYMATA- SA XRISTIANI,KOGATO SPODELIX S TIAX 4E SAM MYSILMANIN I TO POMAK ' ZA6TOTO SAM SMETNAL 4E E NYJNO DA IM KAJA ' TE MI OTGOVORIXA.....
\ ZA NAS E VAJNO TI DA PRODALJAVA6 DA SI ONZI GOTIN 4OVEK KOITO POZNAVAME I KOITO SMIATAME ZA PRIATEL DRYGITE NE6TA ZA NAS NIAMAT ZNA4ENIE.
TAKA 4E NEKA DA BADEM PREDIMNO    { XORA } S MNOGO DOBRODETELI.
NALI V OSNOVNI LINII NA TOVA NU U4I NA6ATA RELIGIA.
NE E GRE6NO DA DRUJI6 S XORA OT DRUGI RELIGII,GRE6NO E DA DRUJI6 S BEZ MORALNI CENNOSTI I LO6I POMISLI ZA OSTANALITE.
M.T.

Tralala

• Guest
...

Ето, чудесен пост в чудесен празничен момент! 
diablo, красиви мисли, благодаря, че облече моите постове до тук в конкретен реален житейски пример от живота на "помак". Когато го пиша аз, не се приема на сериозно и все ще скочат да опровергават философите тук, които само се чудят как да се изкарат от "помак" по-"помак". Разбира се, че християните сме отворени за приятелство и сме толерантни и уважаващи правото и свободата на вероизповедение и самоопределяне.

Виж, сега ще тръгнат да те убеждават колко сме черни и колко си бил сляп през всичките тези 10 години, но не се поддавай на манипулациите им. Имаш достойнство да представиш неподправена истината за добрите и приятелски взаимоотношения между християни и мюсюлмани. Благодаря!

white_eagle

• Guest
В много случаи, като например когато имаш добри приятели християни, не е добра идея да им казваш, че си помак. Веднага пулят очи и се шашкат. А пък, ако в началото има кажеш, че си помак никога няма да станат твои приятели, колкото и ти самият да ги чувстваш такива. Такава е ситуацията в България

Offline abc

• Forum fan
Може би си прав, може би не си.

Че има предубеденост има, но пък ако този, който те е харесал като приятел се промени заради това значи не ти е бил приятел.

Малко стана като в ученически лексикон.