Author Topic: Do- Serbest Forum!  (Read 24462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gelina

• Forum fan
Ynt: Do- Serbest Forum!
« Reply #30 on: March 16, 2009, 18:56 »
Не е проблем на Сербест форум, а на много членове от pomak.eu! Просто четохме негови постинги в други форуми и се възмутихме от отношението му към цигани,помаци,турци и т.н. Това е историята за Пасков.

PETER

• Guest
« Reply #31 on: March 16, 2009, 23:15 »
Е и?
Всеки има право на мнение. Дори това мнение да възмущава.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #32 on: March 16, 2009, 23:27 »
Dнес си позволихте във вашия Форум  да наречете Рахмие каква ли не..лъжкиня.... !!!!Ще отговоря в качеството ми на колега от Екипа! Това НЕ е вярно и НЕ отговаря на истината,най малко Рахмие може да тръгне да обижда или лъже,тя е жена наша помакиня,основателка на Сайта още от началото и с добровилния и труд  тук е гордост за нас.Всеки тук във Форума познавайки душата на Рахмие знае за нея,тя е ценена като личност и от турци,помаци,българи.... Мен ме е срам да публикувам линка как ни наричате,от уважение към Рахмие спестявам обидите към нея незаслужени,бих препратил линка на всеки от вас да разбере как аджеба  се уважаваме мюсюлманите и докъде може да стигнем! СРАМОТА!!!!!! Попитаите всеки един от тези над 3100 членове тук.Една личност се изгражда с години и време.Не мога да ви разбера как вие си позволявате да обиждате  една помакиня-майка на две деца,уважавана на местоработата и то в чужбина,доказала се.Аз не бих го направил в качеството ми на мюсюлманин и то пред света в Интернет,за какво говорим! Рахмие и някои от Админите са първата мишена, но който и да е наш член тука да е нападнат,обиждан или провокиран то независимо от пол,религия ще бъде защитен от нас Админите,ние ценим хората тук! Колкото до публикацията ви днес във вашия Форум  до мен ви казах-договорихме се да изстриете темите срещу помак.eu a te sa 3 na брой,не съм се отметнал,обещах след като стане това да ми посочите вие или ваш член на Екипа да ми посочи линкове които желаете да изстрием! Бана не е оправдание,има тема тук и заради това я отворих! С уважение Назми!

Ismet DRAMSKY

• Guest
« Reply #33 on: March 17, 2009, 09:39 »
Абе, дайте някакъв адрес и местоположение на този Сербест, първо да отида му зашия два шамара, въпреки че най не понасям насилниците, а след това ще поговоря с него по тези въпроси! Вероятно си заслужава, за да спре да се занимава с Помаците!

Hodja

• Guest
« Reply #34 on: March 17, 2009, 09:57 »
Eto adresa mu

Nxxxxxxxxx 

Realtor : V...... (Serbest Korkmaz) & M.........
Realtor : P......
Realtor : E.....
Realtor : F..... C.....u / F..... C.....

n....@gmail.com

(70x) xxx-2725 (pr:)

(84x) xxx-3939  (office)

2xx xxxxx. #xxx
xxxxx, IL 60056
United States

Offline Беглик

• Advanced member
« Reply #35 on: March 17, 2009, 10:15 »
Скромно ми мнение по въпроса е че всеки, който нарече Рахмие лъжкиня си прави много точна диагноза и трябва спешно да отиде на лекар. Зимата в щата Илиной е дълга, мрачна и депресираща, но това не е оправдание, защото Рахмие е още по на север, а е прекрасен човек.

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #36 on: March 17, 2009, 13:12 »
Приятели, скромното ми мнение е ,че не трябва обръщаме внимание на безмислените и лъжливи  коментари ,дори по точно монолози ,защото като гледам само той е останал сам във форума си.
Г-н самозваният демократ в крайна сметка остана сам във форума си, защото насити всички с недемократичните си маниери.Наричам го самозван демократ ,защото ако проследите постингите му ,ще откриете хиляди повторения "Аз,СК демократът","Аз, политикът","Аз ясновидецът" и т. н. ,тоест той сам и единствен се е самоопределил за  демократ , а това е доста недемократично.
Човекът си е пришил и ролята на въртиален защитник на малцинствата и основната му мисия е да плюе по ДПС,но за разлика от него ДПС малко или много е правила и прави нещо за малцинствата ,докато неговото постижение в посока защита на малцинствата е мижавия опит да създаде трансконтинентално въртиална партия на незнам какво беше.Той не получава подкрепа от съплеменниците си ,защото е твърде прозрачен и ако се обявава за противник на ДПС ,то той не го прави от демократични подбуди , а го прави най вероятно защото е бил пренебрегнат от същата партия. Същият, обвинява всеки който  защитава или поне уважава ДПС ,за комунист или атакист, но точно с тези си действия , той се превръща в проводник на антиислямската и антималцинствена политика .Може би,но не съм сигурен, но си мисля ,че в  яроста му към ДПС прозира явна и шесташка намеса . А ,това ,че ни е захапал нас ,просто се дължи на факта ,че човекът си търси аудитория и от други малцинства, защото неговите го изоставиха след като го разбраха що за пиле е, изоставиха го и българските форумци защото го разбраха ,че е самозванец.
Същият, нарочно провокира,дезинформира,иронизира,лъже и какви ли не още "демократични" действия прави  и прави само и само за да бъде център на внимание ,но точно с тези си "демократични действия " той вече е сам.
Е,единствено добро дело което направи беше ,че спомогна за напускането на ПП от сайта ни, макар ,че го търпя в неговия сайт сума ти време, но ПП рано или късно ,със или без негова помощ ,пак щеше да си замине. Така ,че и тази му заслуга към демокрацията  е твърде съмнителна.
Затова ,Ви моля  да не влизате и пишете във форума му защото е кофти ние да му ставаме компания , и то особено след като вече е отритнат от всички.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #37 on: March 17, 2009, 14:38 »

Само една вметка. Пламен Пасков, без да съм му адвокат не е толкова лош. Всеки си има минало, от което изпитва неудобство.

Offline Adem1

• Member
  • **
  • HATASIZ KUL OLMAZ-ONEMLI OLAN TEKRARLAMAMAK!
« Reply #38 on: March 17, 2009, 14:48 »
Абе, дайте някакъв адрес и местоположение на този Сербест, първо да отида му зашия два шамара, въпреки че най не понасям насилниците, а след това ще поговоря с него по тези въпроси! Вероятно си заслужава, за да спре да се з
Eto adresa mu

NOVA REALTY   

Realtor : V (Serbest Korkmaz) & M
Realtor : Plamena Yorgova
Realtor : Elena Stoitzava
Realtor : F / F

nm@gmail.com

(708) 4425 (pr:)

(847) 2939  (office)

IL 60056
United States

Ot SRU lı sı KGB lı sı mistır dedektiv.To4no ot takıv 4ovek imam nujda,kak da se zapoznaem po otblizo!
    Vızhitensım ot postıjenıeto ti.Pozdraviavam te ı o4akvam da napravi6 vrızka s men.

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
« Reply #39 on: March 17, 2009, 16:47 »
Не мога да разбера защо е нужно при всичките тези обиди да си правите труда да отговаряте на въпросния Сербест...

Аз също не съм адвокат на Пасков, дори не винаги споделям неговите мнения, но не виждам с какво е нарушил правата на този форум.  Нормално е на едни да се харесва, а на други - не.  Всеки изразява собственото си мнение. Но при положение, че спазва правилата на форума, не ми става ясно защо трябва да се удовлетворява желанието на екипа на друг форум да напусне този.  Тогава добавете във форума следното ново правило: "Заличаване от форума на www.pomak.eu е възможно да става и по предложение на екипа на Сербест форум". 

Четох какво пише за Пасков, т.е. какво бил писал в други форуми.  Възможно е да е така, но напълно възможно е и обратното.  Лично аз не съм виждал в този форум Пасков да е публикувал подобни крайни и възмутителни постинги по отношение на когото и да е.  По тази логика всеки може да се регистрира с моя псевдоним, където си пожелае и после да напише, каквито глупости си пожелае.  Това значи ли, че аз ще съм техния реален автор (на глупостите)? 

Ако се докаже, че наистина Пасков е автор на въпросните публикации, то категоричното ми мнение е, че той в действителност няма място тук.  Но това не е доказано... 

А ако само сте се договорили с Пасков да напусне временно за да се угоди на Сербест форум, считам, че това не е правилната позиция.  Принципите трябва да се отстояват...           

Offline al-fatiha

• Senior member
« Reply #40 on: March 17, 2009, 17:11 »
PNK2003,

д-р Пламен Пасков се регистрира във всички форуми със своето име по паспорт (или така твърди). Оставя координатите си и прочия. Което означава, че той носи най-голяма отговорност за думите си, дори носи съдебна отговорност, защото изказва крайни мнения - ксенофобски, най-вече. Това е неговото решение, и сега той си получава дажбата.

Да те светна, че управителите на Сербест форум и на този форум не са в една партия. Ако срещу един журналист се повдигне обвинение в някаква пропаганда или обида, то под внимание се вземат всичките негови изказвания, без значение откъде са те, на какъв език са правени и т. н. Така че, мненията, които се цитират от форумите са поставени с цел доказателство на някаква вина.

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
« Reply #41 on: March 17, 2009, 18:00 »
Ако аз се регистрирам с псевдоним al-fatiha в други форуми и ако вие бяхте посочили координатите си за връзка, както Пасков е направил, а аз ги копирам и използвам при регистрациите, това ще значи ли, че аз съм "истинския" al-fatiha?  Мисля, че разбирате добре какво питам.  Как ще докажете, че това е действително регистрация на лицето Пламен Пасков или поне е същото лице, което се е регистрирало и в този форум със същия псевдоним?  Най-малкото при подобни обвинения направихте ли си труда да сравните IP-тата?  Посочвате, че се вземали под внимание "всички негови изказвания".  Установете първо какво значи "негови"...   

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #42 on: March 17, 2009, 18:25 »
Според мен Метка липсва в този форум. Затова, ако зависи от мен, той винаги ще бъде добре дошъл тук.

Offline al-fatiha

• Senior member
« Reply #43 on: March 17, 2009, 18:29 »
Салих ага, аз не съм нито Сербест, нито Метка. А пиша в Сербест форум.

Ако посетя Брезница, ще те намеря, да се запознаем.

PNK2003, можеш да помолиш някой от администраторите да даде  IP адресът, където е регистриран Пасков, а аз мога да направя питане до Сербест форум. Така ще направим едно сравнение.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #44 on: March 17, 2009, 18:32 »
Ако аз се регистрирам с псевдоним al-fatiha в други форуми и ако вие бяхте посочили координатите си за връзка, както Пасков е направил, а аз ги копирам и използвам при регистрациите, това ще значи ли, че аз съм "истинския" al-fatiha?  Мисля, че разбирате добре какво питам.  Как ще докажете, че това е действително регистрация на лицето Пламен Пасков или поне е същото лице, което се е регистрирало и в този форум със същия псевдоним?  Най-малкото при подобни обвинения направихте ли си труда да сравните IP-тата?  Посочвате, че се вземали под внимание "всички негови изказвания".  Установете първо какво значи "негови"...   

Това твърдение звучи нелепо. Пламен Пасков не се противопостави на въпросните постинги във "Войни на тангра". Стилът на изразяване на Пасков е уникален и известен на всеки потребител както тук, така и навсякъде, където е писал. Така че дори и да се регистрира отново с друг ник /което не вярвам да се случи/, той няма как да остане некомпроментиран.