Приятели, скромното ми мнение е ,че не трябва обръщаме внимание на безмислените и лъжливи коментари ,дори по точно монолози ,защото като гледам само той е останал сам във форума си.
Г-н самозваният демократ в крайна сметка остана сам във форума си, защото насити всички с недемократичните си маниери.Наричам го самозван демократ ,защото ако проследите постингите му ,ще откриете хиляди повторения "Аз,СК демократът","Аз, политикът","Аз ясновидецът" и т. н. ,тоест той сам и единствен се е самоопределил за демократ , а това е доста недемократично.
Човекът си е пришил и ролята на въртиален защитник на малцинствата и основната му мисия е да плюе по ДПС,но за разлика от него ДПС малко или много е правила и прави нещо за малцинствата ,докато неговото постижение в посока защита на малцинствата е мижавия опит да създаде трансконтинентално въртиална партия на незнам какво беше.Той не получава подкрепа от съплеменниците си ,защото е твърде прозрачен и ако се обявава за противник на ДПС ,то той не го прави от демократични подбуди , а го прави най вероятно защото е бил пренебрегнат от същата партия. Същият, обвинява всеки който защитава или поне уважава ДПС ,за комунист или атакист, но точно с тези си действия , той се превръща в проводник на антиислямската и антималцинствена политика .Може би,но не съм сигурен, но си мисля ,че в яроста му към ДПС прозира явна и шесташка намеса . А ,това ,че ни е захапал нас ,просто се дължи на факта ,че човекът си търси аудитория и от други малцинства, защото неговите го изоставиха след като го разбраха що за пиле е, изоставиха го и българските форумци защото го разбраха ,че е самозванец.
Същият, нарочно провокира,дезинформира,иронизира,лъже и какви ли не още "демократични" действия прави и прави само и само за да бъде център на внимание ,но точно с тези си "демократични действия " той вече е сам.
Е,единствено добро дело което направи беше ,че спомогна за напускането на ПП от сайта ни, макар ,че го търпя в неговия сайт сума ти време, но ПП рано или късно ,със или без негова помощ ,пак щеше да си замине. Така ,че и тази му заслуга към демокрацията е твърде съмнителна.
Затова ,Ви моля да не влизате и пишете във форума му защото е кофти ние да му ставаме компания , и то особено след като вече е отритнат от всички.