Author Topic: Do- Serbest Forum!  (Read 24467 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Do- Serbest Forum!
« on: March 15, 2009, 02:02 »
Uvajaemi gosti i chlenove na Serbest Forum.V poslednite dni  se zabelqzva edna ogromna propagandna kampaniq ot vas sreshtu  saita www.pomak.eu Samiq fakt,che ne sme otgovorili ili reagirali NE oznachava che ni e strah ,ili iskame voina koqto qvno jelaete.Shte vi otgovorq v kachestvoto mi na chast ot Rykovodstvoto na saita ni! Otvorili ste vyv vashiq Forum 3-tri Temi sreshtu nas. Za spravka-v pomak.eu Nqma nito edna tema ili posting sreshtu vas,povtarqm tova tuk v pomak.eu sme dobronamereni i krotki hora pomaci,turci,vsqkakvi,kak edin ot nas ne izlezna da vi pliue pitam i se zamislete! Temite vyv vashiq sait sreshtu pomak.eu ..    1" Delo sreshtu Onder-Admina na pomak.eu"..2-"pomak.eu placdarm na shovonizma"....3-Strah ili predatelstvo"".....!!! Pitam vi?-Zashto e taka,nali sme edin narod turci,pomaci izpovqdvashti v bolshinstvo edna religiq -Islqma.Uprekvate ni v propaganda i obidi kym turci,pomaci...posoqete fakti      G-n Serbеst Korkmas-s vas аз provedoh nqkolko razgovora tezi dni,mnogo molq tova za koeto sme se razbrali da e Fakt.Razbrahme se da si pomagame,a gledam ne e taka.Nali govorehme za tova.Da,Adminite na pomak.eu pomolihme Paskov da napusne Foruma ni,momcheto go napravi v znak na uvajenie kym saita,poveche Paskov tuk nqma da pishe shtom vi e problema.Pitam i se obrushtam kym Serbest- Premahnete temite vyv vashiq Saйt protiv pomak.eu,tova za koeto se razbrahme po telefona.Tuk ot pomak.eu shte izstriem postingi za vas i ulichavashti provokacii protiv turci i pomaci.Razbrali sme se s vas kato Rykovoditel na Saita Serbest Forum da mi posochite koi linkove da se izstriqt,v zamqna vie mi obeshtahte da premahnete zaplahite i temite sreshtu saita pomak.eu.Nie sme tolerantni hora i tyrpim,posochete mi edin ot hilqdite chlenove na pomak.eu da vi e napadnal? Zatova se obyrnah kym vas i vashite chlenove,neka sprem s obidite,neka se uvajavame i pomagame zaedno! Temata e otvorena i ne ni uprekvajte,silata na demokraciqta i realizma e tuk v tozi forum,otvoreni sme kym sveta i vseki doshyl tuk da spodeli! S uvajenie Nazmi ! www.pomak.eu

Offline Rahmie

• Charter member
Ynt: Do- Serbest Forum!
« Reply #1 on: March 15, 2009, 07:42 »
Nazmi,...

Kogatoato nyakoi na tozi svyat tragne da te zaplashva sas "UBIYSTVO" na lichni da zaplashva edin nash brat pomak musulmanin, toi ili negovata grupa vav nikakv sluchai ne moje da ti bade priytel...!

Nima ne vijdash, che nyakoi hora iskat da unishtajat edinstvenoto katche www.pomak.eu kadeto nie pomatsite ot tsyal svyat se opitahme da badem sebe si, da badem svobodni... i za kakvo. Vav internet prostranstvoto ima tolkova mnogo saytove ako iskash turski ako iskash balgarski, bezbroi, no nasheto edno-ednochko ama nashe si pomashko...da go nyama i to da izchezne....

Ne vijdam priyteli tam a samo nepriyteli, koito sa se zaeli da ni unishtojat...Za golyamo moe sajelenie, ne go ochakvah pone ot musulmani....

Daje da uspeyat sas bezbroinite si zaplahi da unishtojat nashiyat mil sayt www.pomak.eu nemogat da unishtojat pomashkata dusha, koyato vinagi e i vinagi shte prodaljava da kopneye da bade ostavena na svoboda, bez strah, bez zaplahi ot vsyaka strana... Tova ne mogat da ni go otnemat nikoga....! Svobodnata pomashka dusha, izlyata vav bezbroinite pomashki pesni zapazeni prez vekovete do dnes...!

Izglejda tam naistina mnogo mrazyat pomatsite...yazik!

No kakto kazvame Allah gleda....

Stara Kresna

Radvat se na malkoto  :) -Lajnitsa

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #2 on: March 15, 2009, 10:16 »
Ахмед Бухатир - О синко мой

О, синко мой!

Ахмед Бухатир - O майко

О, майко!

PETER

• Guest
« Reply #3 on: March 15, 2009, 10:24 »
Чудя се защо не виждате очевАднто? :)

Целия скандал около форума на Сербест е изкуствен и е заради пари.
Форума му е комерсиален.
Т.е. за да четете и пишете в него трябва да гледате реклами.
Колкото повече четете и пишете в него, толкова повече реклами  гледате, толкова повече пари изкарвате за Сербест.
Освен това докато пишете с написаното от Вас привличате останалите да идват, да четат, да пишат  и ... да гледат още повече реклами.
Накратко този форум се държи като комерсиална медия, печелеща от реклами.
А сега да се запитаме какво и трябва на една такава медия за да увеличи или поне да задържи “гледаемоста” си и съответно рекламните си приходи?
Какво прави една медия ако клиентите и намаляват и се преместват при конкурента?
Познахте – създава скандал.
Създава се един съвременен интернет скандал-сапунка, където освен да следите сюжета се дава възможност и да участвате. А участието зарибява още повече, повишава още повече посещаемостта, а от там и рекламните приходи.

Няма никакви наети адвокатски колективи, тайни служби МИТ, смъртни заплахи, съдебни дела и прочие измислици.
Има само желание за власт и пари.
За Вашите пари и за власт над Вас.

В този бизнес няма нищо лошо, стига клиентите му да са наясно какво купуват. ;)

И накрая...
Все пак не е ли справедливо, ако някой който пише в комерсиален форум, да пожелае този форум да му плаща заради писането?
За какво става въпрос става ясно от това видео въпросче.  ;)
http://spisanie.com/video-question-web/

Лек ден и приятна работа на всички. :)

Offline al-fatiha

• Senior member
« Reply #4 on: March 15, 2009, 10:35 »
PETER, не съм напълно съгласен с теб.

Вярно е, че този скандал е поръчков - напълно си прав.

Но не съм съгласен с твоето твърдение, че на Сербест "му се плаща заради писането". Кой ти го каза това - доказателство или поне размишления имаш ли?

PETER

• Guest
« Reply #5 on: March 15, 2009, 10:46 »
Какъв е смисъла от рекламите?

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #6 on: March 15, 2009, 10:51 »
Petre, ne e chestno tova koeto pravish.
Rahmie, nikoy ne mrazi pomacite tam no imashe hora koito byaha za genocid nad pomaci i turci. Ne im se vrızvayte. Deystvat planirano.Tyahnata cel e da ni razdelyat i pak da ni vızrodyat. Shte obvinya vseki v kaurstvo koyto iska da ni razdeli. Paskov si otide no toy si ima protejeta. Bıdete vnimanetelni. Selam aleykum na vsichki tuk i tam.

Offline al-fatiha

• Senior member
« Reply #7 on: March 15, 2009, 10:55 »
Какъв е смисъла от рекламите?

Участвам активно в три форума - първият е регистриран в САЩ, вторият - в Република Турция, а третият - в Република България.

Не съм създавал форум и не знам какви са правилата, но мисля, че правилата в Щатите изискват допускането на реклами по форумите и сайтовете - независимо дали собствениците им искат това.

Offline al-fatiha

• Senior member
« Reply #8 on: March 15, 2009, 11:07 »
Станах за малко от компютъра, и като се върнах, влязох в помак.еу, и на първа страница забелязах нещо, което надали щеше да ми направи впечатление - на заглавната страница, може всеки да провери това, има РЕКЛАМА НА ТУРИСТИЧЕСКИ ФИРМИ, ПРЕДЛАГАЩИ ЕКСКУРЗИИ ДО РОДОПИТЕ. Има даже сайт-връзка: http://www.rodopi-bg.com/english/index.shtml .

Питам Йондер и Рахмие - защо ги има тези реклами - нали сте регистрирани в Турция, не би трябвало да рекламирате български фирми за каквото и да е било, и второ - нали не намествате политика, икономика и подобни във форума си?!

PETER

• Guest
« Reply #9 on: March 15, 2009, 11:22 »
Ал фатиха,
В този бизнес няма нищо лошо, стига клиентите му да са наясно какво купуват.

Освен това една реклама е едно, а много реклами, и то в самия форум, както е във форума на Сербест е друго.

Offline al-fatiha

• Senior member
« Reply #10 on: March 15, 2009, 11:25 »
Амчи стой си тук, братко.

Offline abc

• Forum fan
До Мики Маус
« Reply #11 on: March 15, 2009, 11:37 »
Дреме му на Сербест за помаците, той по скоро води неговия форум към галактическа популярност. Той ще отвори подфорум и за индианците апахи, и за ескимосите и за бушмените само за да си гали егото. И ще си пише сам.

Моят бан във форума му е за това, че не вярвам в съществуването на истинската горда българка - Viktoriq в която между впрочем никой не вярва. Както и голямата част не вярваме в художествените образи, не толкова гениално измислени, а създадени на нивото на създателя си.

Агресията е присъща на бедните духом хора. Бедните духом дразнят, заплашват, изнудват, причиняват страдания но аз вярвам, че рано или късно всичко се връща. Притиснатия от глупака в един момент ще се отскубне по един или друг начин, но глупака винаги ще остане глупав. Ако дребните душици, едни бъдещи Бараци Обами по някакъв абсурден начин вземат някаква власт, то на момента ще бъдат отворени Белене и Скравена. Демокрацията е уважаване на чуждото мнение, даже да не ти отърва.

ПС Пряка препратка към остатъците от т.н. форум на Сербест има само в първото ми изречение. В останалите има разсъждения отнесени към дребните душици по принцип. Да се има в предвид някой палячо реши да ме съди за това, че мисля.

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #12 on: March 15, 2009, 11:48 »
Питам Йондер и Рахмие - защо ги има тези реклами - нали сте регистрирани в Турция, не би трябвало да рекламирате български фирми за каквото и да е било

Според теб, сайтовете, регистрирани в Турция, не трябва да рекламират нищо българско, следователно сайтовете, регистрирани в България, не трябва да рекламират нищо турско  ???
Ама че си зевзек  ;D ;D ;D

Ismet DRAMSKY

• Guest
« Reply #13 on: March 15, 2009, 11:59 »
Влезнах за малко в горепосоченият форум на СЕРБЕСТ за да видя за какво става въпрос по посочевната тук тема и, о-о-о, ужас, омраза, глупости, простотии и какво ли не още. Даже и писания по мой адрес от някакви многознайковци и перковци, на които все пак трябваше да отговоря. Абе, тези хора или нещо не са наред или са някаква прикрита терористична и шовинистична организаци, незная. Понеже сайта СЕРБЕСТ доста горещо коментират този сайт - pomak.eu, според мен по-добре ще е да се допускат да се включат в този сайт за да можем, всеки който е засегнат да им отговаря, вместо да си губим времето в техният сайт изпълнен с обиди, ругатни и простотии. Тук може и да има спречквания и противоречия, но всеки вижда, че тук има съзидателност и градивност, дори конфликт но с уважение на противното мнение.   Между другото пуснах само едно мнение като отговор приложено по-долу и дано да ен ми се наложи повече да влизам в кофата с боклук!
Registrirm se v tozi forum zashtoto popadnah sluchaino na glupavi napadki po moy adres ot AHMED EKREM i ot SERBEST, za koeto bih iskal da mi otgovoryat na niykoi vaprosi. 1. Neznam kakvi ste i koi ste, ot kakva narodnost ili etnos ste, no kato gledam kakvi gluposti ste pisali mi stana mnogo intaresno; 2. Ne se opitvaite da otpraviyate zaplahi, zashtoto s takiva perkovci kato vas mnogo iskam da gi sreshtna i da si premerim silite i fizicheski i umstveno. 3. Ako imate niyakakvi vuprosi zadaite gi kum men a ne da govorite prostotii po foruma, na koit shte otgovriya nakratko. 4. Kak razbrahte taka bez da govorim, kakuv sum kato etnos,narodnost i t.n. Da ne ste poluchili videnie ot Hristos ili Allah. Az sum POMAK i se gordeya s tova i se radvam, che ne sum nito etnicheski bulgarin, nito etnicheski turchin, nito neshto drugo. Ne sum nito "turkomrazec" , nito "bulgaromrazec" , kakto e posochil AHMED i kato papagal mu priglasya SERBEST, no pri tezi obstoyatelstva takiva kato vas, koito vednaga sa opredelili kou kakuv - po skoro me otvrashtavat. Ot Turcite, ot Bulgarite, ot Pomacite i t.n.  ima strashno dobri hora , ima i shtrasho lohi i podobni na goveda. S tezi komentari az vijdam, che vie ne ste ot parvite i izobshto ne me interesuvate kato lichnosti.  5. Ako, ne mojehh da priemesh che golemiyat turski darjavnik Kemal Ataturk e Pomak, tova si e tvoi problem i bolest, zashtoto istinata e takava. I ot tazi Istinata sledva, che VIE dvamata mrazite Pomacite i askate vsichki da budat kato vas. Neznam kakvi ste, no ako ste Tuci, Vie ste sram i pozor za Turskiyat narod, Sram i pozor i za Pomashkiyat narod i etnos, kouto mnogo silno uchastval v upravlenieto na Osmanskata imperiya i na Turcia. Preprejdavam Vi ne se Samozabraviyate v komentarite i prikazkite si! AKo imate nesto da mi kajete, pishete mi na drigiyat forum, zashtoto tuk mirishe mnogo na Shivnizum i Diktatura i mi e bezinteresno da si gubya vremeto s Vas i na tova miyst! Neka Allah da Vi prosti neznaieto Vi! За СЕРБЕСТ ФОРУМ!!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #14 on: March 15, 2009, 13:01 »
Отворих темата за да защитя сайта помак.eu,както и да се види че НЕ се крием от диалог! Упреквахте ни че не сме били Демократични,напротив тук единствено в помак.eu e душата не само на помака,тук сме хиляди и сме у дома си.Бъдете сигурни,че Админите 24 часа все има тук Онлайн ,за да може да покажем че сме тук заедно.Всеки провокатор или рег.се с цел да обижда помаци,турци....НЕ се допуска! Тук сме заедно хиляди,душата ни е отворена за Диалог,както и сме строги когато се налага!!!!!