Влезнах за малко в горепосоченият форум на СЕРБЕСТ за да видя за какво става въпрос по посочевната тук тема и, о-о-о, ужас, омраза, глупости, простотии и какво ли не още. Даже и писания по мой адрес от някакви многознайковци и перковци, на които все пак трябваше да отговоря. Абе, тези хора или нещо не са наред или са някаква прикрита терористична и шовинистична организаци, незная. Понеже сайта СЕРБЕСТ доста горещо коментират този сайт - pomak.eu, според мен по-добре ще е да се допускат да се включат в този сайт за да можем, всеки който е засегнат да им отговаря, вместо да си губим времето в техният сайт изпълнен с обиди, ругатни и простотии. Тук може и да има спречквания и противоречия, но всеки вижда, че тук има съзидателност и градивност, дори конфликт но с уважение на противното мнение. Между другото пуснах само едно мнение като отговор приложено по-долу и дано да ен ми се наложи повече да влизам в кофата с боклук!
Registrirm se v tozi forum zashtoto popadnah sluchaino na glupavi napadki po moy adres ot AHMED EKREM i ot SERBEST, za koeto bih iskal da mi otgovoryat na niykoi vaprosi. 1. Neznam kakvi ste i koi ste, ot kakva narodnost ili etnos ste, no kato gledam kakvi gluposti ste pisali mi stana mnogo intaresno; 2. Ne se opitvaite da otpraviyate zaplahi, zashtoto s takiva perkovci kato vas mnogo iskam da gi sreshtna i da si premerim silite i fizicheski i umstveno. 3. Ako imate niyakakvi vuprosi zadaite gi kum men a ne da govorite prostotii po foruma, na koit shte otgovriya nakratko. 4. Kak razbrahte taka bez da govorim, kakuv sum kato etnos,narodnost i t.n. Da ne ste poluchili videnie ot Hristos ili Allah. Az sum POMAK i se gordeya s tova i se radvam, che ne sum nito etnicheski bulgarin, nito etnicheski turchin, nito neshto drugo. Ne sum nito "turkomrazec" , nito "bulgaromrazec" , kakto e posochil AHMED i kato papagal mu priglasya SERBEST, no pri tezi obstoyatelstva takiva kato vas, koito vednaga sa opredelili kou kakuv - po skoro me otvrashtavat. Ot Turcite, ot Bulgarite, ot Pomacite i t.n. ima strashno dobri hora , ima i shtrasho lohi i podobni na goveda. S tezi komentari az vijdam, che vie ne ste ot parvite i izobshto ne me interesuvate kato lichnosti. 5. Ako, ne mojehh da priemesh che golemiyat turski darjavnik Kemal Ataturk e Pomak, tova si e tvoi problem i bolest, zashtoto istinata e takava. I ot tazi Istinata sledva, che VIE dvamata mrazite Pomacite i askate vsichki da budat kato vas. Neznam kakvi ste, no ako ste Tuci, Vie ste sram i pozor za Turskiyat narod, Sram i pozor i za Pomashkiyat narod i etnos, kouto mnogo silno uchastval v upravlenieto na Osmanskata imperiya i na Turcia. Preprejdavam Vi ne se Samozabraviyate v komentarite i prikazkite si! AKo imate nesto da mi kajete, pishete mi na drigiyat forum, zashtoto tuk mirishe mnogo na Shivnizum i Diktatura i mi e bezinteresno da si gubya vremeto s Vas i na tova miyst! Neka Allah da Vi prosti neznaieto Vi! За СЕРБЕСТ ФОРУМ!!