Author Topic: На прощаване...не по Христо Ботев  (Read 3703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Пламен Пасков

• Guest
Аз повече няма да пиша в този сайт.
Вероятно задълго. Защото, както знаете: "Never say "Never"! (Никога не казвай: Никога!)
Админите знаят защо. За другите: да речем, че засега няма значение.
Узнах много неща, които не знаех. Благодаря на тези, които ми помогнаха в това. Даже и да не са го искали.
Намерих интересни хора и приятели. За това съм най-благодарен на този сайт.
Намерих и хора, които не искат да ми станат приятели. И, което е по-тъжното: не искат да станат приятели на другите българи по принцип и на България като наша обща Родина (добра или лоша, майката никой не си я избира. За мен това е Родината).
Това, че не съм угодил на всички, изобщо не ме притеснява. Даже не съм го имал за цел никога.
Защото аз съм просто човек.
Иисус, че беше Син Божи и Пророк, не успя на собствения си народ (евреите) да угоди, че аз ли?
Пророкът Мохамед, както знаете, също дълго време е бил нелюбим на голяма част от собственния си народ.

С много от вас се срещаме виртуално, а с някои - и реално...
Но до края на тази година ще се срещна на живо с още няколко от вас. Задължително. Това е повече прогноза, отколкото обещание.
Тук политическата дискусия е ограничена от правилата, затова аз ще продължа борбата и целите си в други места със същите средства.
Защото децата ни трябва да живеят в България, а не в Босна по време на война.
Трябва да живеят в една по-добра, по-човечна и по-подредена България, без изкуственни разделения между различните компоненти на народа ни.
Защото тези, които насаждат омраза, реваншизъм, отродяване, сепаратизъм и изталибанчване, преследват не добруването на България и българите, а своите политически цели.
Тези централи разглеждат помаците като мюсюлмани, които са средство, материал за техните цели. Материал в качеството му и на пушечно месо, в това число. Даже и на много от вас да не ви се вярва днес.
Затова резултата от тези манипулации, пропаганда и обработки ми бяха дълбоко не безразлични.
Затова и не можех и няма да търпя, когато някой умишленно или поради собственната си глупост и неосведоменост тръгне да етнизира социални и други прблеми.
Да се опитва чрез виктимизация на общността си да и издейства дивиденти, компенсации и в крайна сметка: привилегии, за сметка на останалите българи.
Защото привилегии винаги е равно на двойни стандарти. А в прилагането на тези двойни стандарти е заредено разделението между помаците и останалите българи преди 220 години от една империя.
Именно в тези двойни стандарти и в този щафетен реваншизъм е пътят на разделението, на конфликта, на Босна от 90-те години.
Този път за своите деца аз не го искам. И ще се постарая да не го позволя.
Много се надявам здравомислещите тук да не го пожелаят и да не го допуснат и за своите деца.
Ако искате да живеете в България. И да живеете в мир.
Алейкум-ес селям!

Isyankar

• Guest
Ynt: На прощаване...не по Христо Ботев
« Reply #1 on: March 13, 2009, 01:21 »
На някои хора и Аллах няма да може да им прости .... Просто да знаят, че пътя по който вървят е грешен .... това не е пътят на мюсюлманските ценности, а на нещо много коварно и дяволско ...

Нека се радват душманите....Но те са душмани на помаците - така да знаете !

Искам да поздравя всички модератори до един с дълбок поклон.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #2 on: March 13, 2009, 08:53 »
Хубав или лош Пасков бе сред нас.Бъдещето ще покаже,желая му успех в другите Форуми!

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #3 on: March 13, 2009, 08:59 »
Хубав или лош Пасков бе сред нас.Бъдещето ще покаже,желая му успех в другите Форуми!

Prav si Nazmi, badeshteto shte pokaje...! Koi kriv, koi prav Allah gleda...!