Български > Религия и мистика
Сократ среща Исус
mirvam:
--- Quote from: PETER on March 07, 2009, 18:06 ---Диалог значи буквално “посредством разговор” а не посредством четене ;)
Т.е. ако можеш и искаш да отговориш - отговори.
Да пратиш някого да чете е елементарен начин да избегнеш отговора и диалога.
Но щом не искаш диалог, тогава въпроса е какво правиш на място където се води диалог? :)
--- End quote ---
Аз ще ти отговарям, ама питай по темата, а не ме препращай в теми, които изобщо не ни засягат. Да обсъждам какво са говорили Исус и Сократ. Ами да се разберат те двамата. Мен какво ме засяга? Така че задай си въпроса дали искаш да говорим по темата или не. После давай акъл на другите.
PETER:
Ами въпроса който ти зададох е "как би отговорил Мохамед на въпросите на Сократ?"
Да взема да го потретя ли?
mirvam:
--- Quote from: PETER on March 07, 2009, 18:26 ---Ами въпроса който ти зададох е "как би отговорил Мохамед на въпросите на Сократ?"
Да взема да го потретя ли?
--- End quote ---
И да го потретиш, все едно. Погледни темата каква е. Някъде в хутбето да се споменава за разговор между Исус и Сократ? Ако искаш отговор, отвори си нова тема.
emin4eto:
bogutevolu, много ти благодаря за хутбето...трогна ме! А на Петър нз какъв му е проблема но определено не му е тук мястото и в тема: "ХУТБЕТАТА" нз какво търси разказа му за Исус и Сократ...но това е друг въпрос. mirvam,постъпваш много мъдро! Петре, пък ти "ниму пърще" ! :P :D
PETER:
У че съм щурав - да сбъркам думата "хутбета" с думата "беседа" :P :D
Тръгнахме от това "Какво пречи Аллах да промени хората, без те преди това да променят себе си?" - ако не се сещаш. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version