Зоро е прав.
Зоро не е прав.
Защото освен да ме плюе и отрича написаното и доказаното от мен и от историческите документи, нищо друго по същество не е написал.
Обединява ви само българомразието и Пасков-мразието. То ест,
омразата.
Аз поне друго не видях.
Пасков колкото и да се мъчиш, никой не те взема на сериозно.
Изобщо даже не се мъча, Чечлия!
И знаеш ли защо? Защото моята е най-лесна:
всички тези документи, данни и архиви съществуват, публични са и се доказват и показват много лесно. А вие (ти, Зоро и другите българомразци), освен злобно да ме плюете и тъпо да отричате изложеното от мен, друго не правите.
Няма и как да го направите, прости за откровенността.
Помаците вече имаме много опит с такива като теб, дето от 1878 година насам фалшифицират историята, фалшифицарт документи и измислят фалшиви легенди и предания за нас.
Пробвай и ти да измислиш, ама точно
с такива документи, факти и архиви, и го излагай тук. Ако го докажеш, казвал съм, писъл съм и пак ще го повторя: докажи си тезата, и аз ще съм първия, който ще развее знамето на помашкия народ като различен от българския.
Не те е ли срам Пасков, да продължаваш делото на покръстителите от 1912 година, на ченгетата от дружба "Родина" от 1934 година, не те е ли срам да продължаваш дейността на възродителите от 1972 година?
Да го е срам този, който лъже, хули и нищо насреща не показва!
Аз къде и за какво съм излъгал?
Що за човек би промивал мозъците на хората с чисти лъжи, на които никой не вярва? Съвест и срам нямаш ли?
Имам, а вие имате ли?
Тия лъжи, преди да ги наричате така, ги опровергайте, ваша милост, откога ви моля и ви го напомням.
А вие продължавате да препотвърждавате правилото: "
Когато аргументите свършат, започват оскърбленията!"
Мислиш ли, че въобще някой ти се хваща на пропагандата?
Дали
моето е пропаганда?
Дали
вашите легенди и митове не идват от една
добре известна с криминалната си същност трибуквена централа?
Губиш си времето. Бориш се за изгубена кауза и само злепоставяш себе си.
Тогава вие персонално защо се косите?
Ще кажа и аз като Зоро - ще дойде момент, в който ще си платиш. Нито в християнството, нито в исляма има правило, според което можеш да лъжеш и разпространяваш заблуди в защита на нечии национални интереси. Ти вяра в Бог нямаш ли? Надявам се да имаш!
Не берете кахър - всички си плащаме за греховете и гяволъка.
Имаше една приказка за тресчицата в моето око и за гредата във вашето, ама айде да не си сравняваме количествата на дървения материал, че там пак политическа централа е окупирала всичко.