Author Topic: БТВ Сеизмограф - 07.03.2009  (Read 83502 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline abc

• Forum fan
Ynt: БТВ Сеизмограф - 07.03.2009
« Reply #210 on: April 04, 2009, 22:37 »
Гледах предаването.

На кого да вярвам? На ходжата? На черните овце?

Защо?

Ходжата ми е хлъзгав...

Offline teo

• Advanced member
  • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
« Reply #211 on: April 04, 2009, 22:46 »
Гледах предаването.

Защо?

Ходжата ми е хлъзгав...

Ти май си се хванал по мазната част....а признай си .... ;D После викаш че ти е хлъзгав!

Offline Ади

• Senior member
« Reply #212 on: April 04, 2009, 22:49 »
Гледах предаването.

Защо?

Ходжата ми е хлъзгав...

абц, има два начина да разберем за какво става въпрос първият и най-надежден е Гелинаа, вторият е да и идем на гости :)

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #213 on: April 04, 2009, 22:55 »
Казаха си хората истината това за някои може да не е добре но е истина -който познава добре тази общност ще  потвърди че тези а и други проблеми съществуват те не са измислени съжалявам че е така но това е реалноста- апък кой обича хлъзгави неща то се вижда...

Offline abc

• Forum fan
« Reply #214 on: April 04, 2009, 23:06 »
абц, има два начина да разберем за какво става въпрос първият и най-надежден е Гелинаа, вторият е да и идем на гости :)

Приема се Ади

Щехме сбирка да правим като се стопли, ама темата избяга някъде

Тео, уж нямаше да пишеш пък виж... Както и да е.

Струва ми се, ей така на усет, че е възможно наистина да шантажира хората! Хората са шубелии. Помаците още повече, защото са видяли много лошо през последните стотина години. Не езадължително да му каже "Ако не направиш Х ще се случи Y!". Може с недомлъмки, с жестове, с намеци... Нали

Последно ще пишеш ли или няма

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #215 on: April 04, 2009, 23:06 »
Казаха си хората истината това за някои може да не е добре но е истина -който познава добре тази общност ще  потвърди че тези а и други проблеми съществуват те не са измислени съжалявам че е така но това е реалноста- апък кой обича хлъзгави неща то се вижда...

И каква е истината, че май не разбрах? Дъщерята на госпожа Таламанова се оженила с пищна сватба, после изведнъж мъжът и започнал да я тормози, защото не носела забрадка. Развели се и сега е студентка във Варна. Един провален брак и пак религията й винова!? Синът й пък харесал християнка и бил анатемосан от ходжата и селото. Само че, Ислямът не забранява женитбата на мюсюлманин с християнка  ;)

Същата госпожа казва "Опитват се да ме изгонят от селото, защото не съм /зависима/ като тях. Не могат да ме изгонят, защото това е България. Те да отиват в араблъка!". Брех, че умна госпожа! Не дава да я изгонят, а пък тя ги гони  ::)

Другата госпожа пък наскоро е чела статията в 168 часа и казва "не пускат дъщерите си да следват, защото ги е страх, че ще се оженят за българи. А моите и двете са студентки в Благоевград".

Аман от клишета!

Offline teo

• Advanced member
  • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
« Reply #216 on: April 04, 2009, 23:16 »
И каква е истината, че май не разбрах? Дъщерята на госпожа Таламанова се оженила с пищна сватба, после изведнъж мъжът и започнал да я тормози, защото не носела забрадка. Развели се и сега е студентка във Варна. Един провален брак и пак религията й винова!? Синът й пък харесал християнка и бил анатемосан от ходжата и селото. Само че, Ислямът не забранява женитбата на мюсюлманин с християнка  ;)

Същата госпожа казва "Опитват се да ме изгонят от селото, защото не съм /зависима/ като тях. Не могат да ме изгонят, защото това е България. Те да отиват в араблъка!". Брех, че умна госпожа! Не дава да я изгонят, а пък тя ги гони  ::)

Другата госпожа пък наскоро е чела статията в 168 часа и казва "не пускат дъщерите си да следват, защото ги е страх, че ще се оженят за българи. А моите и двете са студентки в Благоевград".

Аман от клишета!

Ами защо България продължава да гледа със презрение на Исляма?Проблема е тука!!!!Не могат да дойдат да направят това със турците .....и хайде за да покажем как да се борим срещу омразния радикализъм...да отидем при беззащитните помаци.Ей ако помаците са христиани тогава въпроса е друг.Ако са мюслюмани винаги ще са радикалисти.Да ви питам кога във България е имало признаци на тероризъм породени от Исляма.Все още във България демокрацията е посттоталитарна.Унищожим ли вътрешния мир на Рибнево .....аман ще сме спокойни защото сме унищожили едно гнездо на "оси"....които си наточвали жилите за бъдещи "терористични ожилвания".Слава богу на време са видели гнездото и са взели мерки.Живея във Канада и се срамувам от тази демокрация по Балкански манталитет на Родината ми България.

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
« Reply #217 on: April 05, 2009, 09:15 »

Аман от клишета!
Да Мустафа, така е, напълно съм съгласен с теб.

Ей ако помаците са христиани тогава въпроса е друг.Ако са мюслюмани винаги ще са радикалисти.
Е, ако помаците бяха християни, може би 60% от депутатите щяха да са помаци, ама сега колко има? А мюсюлманина винаги ще е "лошия", винаги. Който държи парите, той казва каква песен да се пее.

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
« Reply #218 on: April 05, 2009, 12:12 »
ЕПА ПИСНА МИ КАТО ХОДЯ ПО УЛИЦАТА ДА ВИЖДАМ ЗАБРАДЕНИ ПЛАШИЛА.БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИ,ЩО НЕ ХОДИТЕ В ТУРЦИЯ?ЩО В ТУРЦИЯ НЯМА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ?ЩО В ТУРЦИЯ НЯМА ЦЪРКВИ?ЩО НЯМА БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА?СТРОИТЕЛСТВОТО НА ТЕЗИ НЕЩА САМО СРИВА БЪЛГАРИЯ.
Еее Иване, като ти е писнало няма да излизаш на улицата. И на мен ми писна да виждам разголени, но кой те пита. Какво да правим в Турция? Ние сме си българи, бащите ни също, дедите ни също, прадедите ни също и т.нат. В Турция има църкви, ама като не знаеш веднага започваш да говориш простотии.

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #219 on: April 05, 2009, 22:05 »
ЕПА ПИСНА МИ КАТО ХОДЯ ПО УЛИЦАТА ДА ВИЖДАМ ЗАБРАДЕНИ ПЛАШИЛА.БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИ,ЩО НЕ ХОДИТЕ В ТУРЦИЯ?

Ето го и поредния "патриот"

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #220 on: April 05, 2009, 22:13 »
ЕПА ПИСНА МИ КАТО ХОДЯ ПО УЛИЦАТА ДА ВИЖДАМ ЗАБРАДЕНИ ПЛАШИЛА.БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИ,ЩО НЕ ХОДИТЕ В ТУРЦИЯ?ЩО В ТУРЦИЯ НЯМА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ?ЩО В ТУРЦИЯ НЯМА ЦЪРКВИ?ЩО НЯМА БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА?СТРОИТЕЛСТВОТО НА ТЕЗИ НЕЩА САМО СРИВА БЪЛГАРИЯ.
Иван_г,приеми това като официално предупреждение за неспазване правилата и неуважение тук,при следващ такъв постинг ще получите бан завинаги!

Isyankar

• Guest
« Reply #221 on: April 06, 2009, 00:02 »
Този Иван май ни обърка с турски форум ... Иначе му личи, че не е повече на 15 години ... :) Не, че го оправдава това - това е шамар за родителите му за "доброто възпитание" ...

Offline abc

• Forum fan
« Reply #222 on: April 06, 2009, 01:44 »
Isyankar защо родителите ми трябва да изграждат мнението ми,като мога да си го изградя сам?

Без да съм му адвокат, ще отговоря: Защото научени се раждат само глупаците. Другите първо се учат от родителите си, от учителите, след това започват да мислят, анализират и продължават да се учат докато умрат.

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #223 on: April 26, 2009, 09:07 »
Яне Янев: Радикален ислям има в Доспат, Девин и няколко села на община Неделино
25 април 2009 | 20:50 | радио "Фокус" - Смолян
Смолян. Радикален ислям има в Доспат, Девин и няколко села на община Неделино, заяви пред журналисти в Смолян лидерът на партията „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, в отговор на въпрос, от къде са сигналите му за радикален ислям в Родопите, предаде репортер на радио „Фокус” - Смолян. Янев отбеляза, че в тази част на Родопите има „спящи” ислямски клетки, които трябва да бъдат пречупени. „Ние не сме против мюсюлманите, напротив – дълбоко уважаваме тяхната религия, но сме против влизането на опасни, неприсъщи на традициите течения в традиционният ислям, обясни лидерът на РЗС. Той призова за промяна в дейността на джамийските настоятелства, които по думите му функционират като акционерни дружества. В тях влизали съмнителни амбулантни търговци, които искали да внушат единомислие и радикален ислям. За нас е притеснителен факта, че в тези с районни настоятелствата, се занимават с извънкласни форми на обучение и забранена литература, които искат да внушат единомислие, което е опасно. Янев обясни, че според сигналите, които е получил емисари от района на Сърница обикалят посочените селища, като раздават пари и храна на мюсюлманите, както и религиозни символи на хора, които привличат към нетрадиционния ислям в специални незаконни училища. Янев бе категоричен, че проблема е реален и този който си затваря очите е национално безотговорен.
Здравко БЕШЕНДЖИЕВ

http://www.focus-radio.net/?s=2&do=n252250&PHPSESSID=s9hcqdbbrfr3qsohirufgi8uk6
Нашия приятел ,пак се изказва неподготвен.

Offline USTATIA

• Member
  • **
« Reply #224 on: April 26, 2009, 09:25 »
      Че има наши помаци, които са учили в Йордания и сега са имами е вярно. Че беше създадено Обединение за ислямско развитие и култура и то в Смолян също е вярно. Че то направи районен мюфтия Силви Шекиров от техния крък пак е вярно. Че се събрахме старите родове от Смолян и го махнахме е също вярно. Че българския съд закри това обединение е последния факт. Искаха да ни внушат, че ние не разбираме какво е исляма и не знаем как точно да се кланяме. В крайна сметка ги отсвирихме. Жалкото, че бяха от нашата черга.
     Но в последно време, след като се намеси Смолянския депутат от ДПС Ариф Агуш новия районен Мюфтия на Смолян също е завършил в Йордания и бе от това обединение. Познайте сега какво ще стане!?