Author Topic: БТВ Сеизмограф - 07.03.2009  (Read 83512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Isyankar

• Guest
Re: БТВ Сеизмограф - 07.03.2009
« Reply #255 on: June 27, 2009, 19:14 »
Гледай и мълчи тогава. Ако има да коментираш нещо по материала - направи го. Ако ли не - остави личността ми на всемогъщия Аллах. Ако имам грехове - на мен ще ми тежат.

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #256 on: June 27, 2009, 19:17 »
Ако ли не - остави личността ми на всемогъщия Аллах. Ако имам грехове - на мен ще ми тежат.
Оставям те в негови ръце ,защото той е един и единсtвено той е  справедлив.Аз това го знам, а ти.

Offline oruch

• Senior member
« Reply #257 on: June 28, 2009, 15:39 »
"Сам Бог,Аллах, съди човека чак след края на живота му.
А защо да бъдем такива бързи съдници ние.
Вместо да осъждаме хората, нека се опитаме да разберем защо постъпват така.
Да разбираш всички, значи да прощаваш на всички."

Дейл  Карнеги

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
« Reply #258 on: June 28, 2009, 16:00 »
"Сам Бог,Аллах, съди човека чак след края на живота му.
А защо да бъдем такива бързи съдници ние.
Вместо да осъждаме хората, нека се опитаме да разберем защо постъпват така.
Да разбираш всички, значи да прощаваш на всички."

Дейл  Карнеги
Много мъдри думи, чел съм няколко книги на Дейл Карнеги, личи си, че е начетен човек.

Isyankar

• Guest
« Reply #259 on: June 28, 2009, 23:28 »
Никой ли не е гледал предаването, за да го коментираме (каквато е темата) или ще я спамим просто ?

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #260 on: July 03, 2009, 15:28 »
http://btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?

...  iskah da pusna predavane ama se okazva 4e linka pokazva drugo

Isyankar

• Guest
« Reply #261 on: July 03, 2009, 23:19 »
Извинявам се предварително.

Линка, който съм дал е бил за рекламата на предаването.

Ето ви и линка за истинското (спореед мен най-силното предаване до момента):

http://btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=230&video_id=16371

Гледайте го ! Много истини ще чуете от мюсюлмани за мюсюлмани, от помаци за турци (българи от турски етнически произход) ... Аз лично се заинтригувах....

Offline Petko_Vojvoda

• Member
  • **
« Reply #262 on: July 04, 2009, 14:57 »
"българи от турски етнически произход" => такива българи няма. Това са просто турци, живеещи на територията на България.

Isyankar

• Guest
« Reply #263 on: July 04, 2009, 15:42 »
Значи, оказва се, че трябва след като отворите линка, да видите отляво предаванията и да отворите "Сеизмограф: Какво каза точно Доган" - Там е прословутия разговор от последното предаване на Сеизмограф.

А на Петко_Войвода ще отговоря, че не е прав. В България има една нация и това е българската - т.е. по Конституция сме еднонационална държава. Цялто население на страната са национални българи, които за краткост се наричат българи. Но българите в България могат да имат различен религиозен произход, етнически произход, аристоктратичен произход, пол, сексуална ориентация, кулинарни предпочитания и пр.

Тъй, че когато се използва думата "Българи" - в много случаи се има предвид "български граждани" или по-точно "национални българи", а когато понякога казваме цигани или турци, това отново е съкращение, тъй като ние реално имаме предвид за "национални български граждани от турски/цигански етнически произход" ... Ама е малко дългичко и често казваме само цигани или само турци...Но в един момент започваме да забравяме какво стои зад "турци" и току виж сме осъмнали с втора нация в България, каквато не съществува и няма как да съществува. Всички 7.6 млн са част от българската нация и се наричат български граждани според Конституцията, а за краткост ние казваме често "българи", което е синоним и не трябва да бъркаме понякога понятието "национален българин" и "етнически българин" . Защото комунистите това объркаха...Те не искаха просто ЕДНОнационална държава, а те искаха ЕДНОетническа държава. Това вече е расистко.