Author Topic: Съдния ден според Корана  (Read 10419 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Ynt: Съдния ден според Корана
« Reply #15 on: March 14, 2009, 20:56 »
pirin22 и halikan,

Това, което е постнал Назми не са негови думи, той просто е копирал речник на ислямските термини. Цeлта на Назми е била изключително опознавателна, нищо преднамерено не виждам в това.

По всяка вероятност автора на този речник е православен богослов. Освен забележките, които отправихте ще допълня и абсурдните тълкувания на термините "джихад" и "ислямизация".

Радвам се, че сте прочели материала и сте хванали слабите му места. Значи, все пак е имало полза от постването му тук.

Offline oruch

• Senior member
« Reply #16 on: March 14, 2009, 23:04 »
Селям алейкум.  АЛЛАХ да е доволен от всички които ги боли за исляма и за пратеника на всички народи МОХАММЕД с.а.а.наградата иншаллах е единствено от Всевишния.

Мустафа,не искам да съм груб, но когато някои публикува материали, осквярняващи пратеника с.а.с. и корана,той носи също отговорност за това.
Не мога да разбера, как ако на някого нещо не му харесва,той ще го показва или ако е така,то нека да изтъкне причините заради които го прави.
Аллаху теаля ниспослава в сура НУР 19-За онези,които желаят покварата да се разпространява сред вярващите,ще има болезнено мъчение в земния живот и в отвъдния.Аллах знае вие не знаете.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #17 on: March 14, 2009, 23:34 »
Rechnika sıdırja grubi greshki po sıshtestvo. İma i ubidni komentari( pone za men). Vyarvam che Nazmi ne e imal losh umisıl. Ako e vızmojno neka da se iztrie. Selam Aleykum!!!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #18 on: March 14, 2009, 23:41 »
pirin22 и halikan,

Това, което е постнал Назми не са негови думи, той просто е копирал речник на ислямските термини. Цeлта на Назми е била изключително опознавателна, нищо преднамерено не виждам в това.  Да,Мустафа е прав,само копирах материал,който ми направи впечатление.Радвам се,че сте ме разбрали! Извинявам се ако съм засегнал някой.С постингите ми тук над 500 съм дказал,че съм помак,вярващ в Исляма.Благодаря за интереса!

По всяка вероятност автора на този речник е православен богослов. Освен забележките, които отправихте ще допълня и абсурдните тълкувания на термините "джихад" и "ислямизация".

Радвам се, че сте прочели материала и сте хванали слабите му места. Значи, все пак е имало полза от постването му тук.
     Да,Мустафа е прав,просто копирах един материал който ми направи впечатление! Извинявам се,ако съм засегнал някой.Имам над 500 постинга и съм доказал,че съм помак изповядващ Исляма.Радвам се,че все пак е предизвикало интерес.Имам уважение тук към вярващите.Изстрих копирания материал!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #19 on: March 14, 2009, 23:52 »
Rechnika sıdırja grubi greshki po sıshtestvo. İma i ubidni komentari( pone za men). Vyarvam che Nazmi ne e imal losh umisıl. Ako e vızmojno neka da se iztrie. Selam Aleykum!!!
Subigi kurt,izstril sym vsichko,ne sym imal takiva namereniq,nai-malko az,uvajavam vi zaedno.Nazmi

Offline oruch

• Senior member
« Reply #20 on: March 15, 2009, 10:41 »
Назми,

АЛЛАХ да е доволен от теб.

Offline pirin22

• Member
  • **
« Reply #21 on: March 17, 2009, 12:09 »
Nazmi ,nqmah namerenie  da te  obidq  prosto  ti go  pisah    kato  sau4enik   ot koito  6te prieme6  kritika .