Author Topic: Сайта- pomak.eu po sveta- 3000 tuk!  (Read 11139 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Ynt: Сайта- pomak.eu po sveta- 3000 tuk!
« Reply #15 on: March 06, 2009, 16:45 »
Благодарим Пламен за истинските думи,затова сме тук и със Демократични средства Сайта е дом за всеки тук! Успех на Сайта и живи и здрави заедно.!

Offline kasmet70

• Advanced member
« Reply #16 on: March 06, 2009, 17:21 »
Искрено се радвам-ЧЕСТИТО. :)

Isyankar

• Guest
« Reply #17 on: March 06, 2009, 23:24 »
В един друг форум обаче, един човек не се радва и сипе клетви и заплахи .... Само ни мобилизира да пишем в още по-пълна сила истината.....истината за помаците...помашката истина...не турската, не македонската, не българската, не коя да е ... а рибновската, гърменската, сатовчанската....там е истината....А човек, който живее на хиляди км от тези места и вероятно дори не ги е посещавал няма право да им налага пан-тюркистки или пан-каквито ще тези.... А общата религия - с това може да замаява само бабите на село ... в света има 1 млрд мюсюлмани, но това не значи, че всичките са от един етнос, една култура, един манталитет и т.н....

Така, че стига с това - ... братя по религия - хубаво, така е, ама аз пък викам братя по територия, език и култура с българите...все сме братя...няма лошо от много братя...важно е кой как те уважава и кой двуличничи с теб и кой всъщност иска да те използва за плацдарм на геополитическите си интереси....

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
« Reply #18 on: March 06, 2009, 23:47 »
Аллах да ви улеснява и за напред. Честито и от мен.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #19 on: March 07, 2009, 00:07 »
В един друг форум обаче, един човек не се радва и сипе клетви и заплахи .... Само ни мобилизира да пишем в още по-пълна сила истината.....истината за помаците...помашката истина...не турската, не македонската, не българската, не коя да е ... а рибновската, гърменската, сатовчанската....там е истината....А човек, който живее на хиляди км от тези места и вероятно дори не ги е посещавал няма право да им налага пан-тюркистки или пан-каквито ще тези.... А общата религия - с това може да замаява само бабите на село ... в света има 1 млрд мюсюлмани, но това не значи, че всичките са от един етнос, една култура, един манталитет и т.н....

Така, че стига с това - ... братя по религия - хубаво, така е, ама аз пък викам братя по територия, език и култура с българите...все сме братя...няма лошо от много братя...важно е кой как те уважава и кой двуличничи с теб и кой всъщност иска да те използва за плацдарм на геополитическите си интереси....
İsyankar, lesno e bratstvoto na dumi, tova bratstvo se izpitva v loshi i hubavi dni kato se pomaga i sıchuvstvuva. Ne zabravyayte hilyadite koito potırsiha spasenieto na jivota si dalech ot rodnite im mesta. Ta i v momenta otnosheniyata ne sa tolkoz procıfteli ta da se stigne chak do bratstvo. İnache go pojelavam i to ot vse cırce.

Offline Serif mkd

• Adviser
« Reply #20 on: March 07, 2009, 01:03 »
Още от сега знам кой ще е 8 846-я така ,че наградата е запазена за него. ;) А на трихилядника моите благодарности ! 
             bukkovqanoglu_s..!Skromno e toa brat.planinite za nas se banalno sekojdnevie.Nie tamu sme kako doma pa makar i da e e na 8 846 m.Skromno e toa... nad 5000!!! toa e podvig!!
Cestitki na site! Dobro veli Rahmie da se pofalime sami.

Offline Dobrev

• Forum fan
« Reply #21 on: March 07, 2009, 01:30 »
Честито на всички ни!

От името на всички пишещи тук искам да благодаря на модераторите, които отделят от свободното си време и се грижат сайта ни да се развива и запазва един нормален и добронамерен тон.

И едно питане: вие добре гласите награди за 8846-ия член, ами нас, старите членове, няма ли барем по един шоколадов бонбон да почерпите?  ;D

Offline pomakkan

• Avarage member
« Reply #22 on: March 07, 2009, 09:19 »
Edno golyamo blagodarenie i ot mene  :-* na tezi koito ni podariha tozi sait pomak.eu
v koyto vseki moje da si kazva mnenieto .

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #23 on: March 07, 2009, 10:09 »
Radvam se she ste tuk, che ste s nas. Makar naykoi postoyanno  da ni tarsyat greshkite, nyama da se predvame!

Istinskite pomatsi si znayat kak sa izrasnali vav BG kakvi vazmojnosti za razvitiye i izyavi sme imali predi, blagodarenie na razlichnite vlasti.

Offline sema_rohleva

• Senior member
« Reply #24 on: March 07, 2009, 10:14 »

Ami vseki ot nas nay cistosardecno moje da si priznae.Az naprimer sam smeska , kato katarite .....Basta mi e pomak i roditelite mu sasto ( Dyado mi e pt Kangyova mahala , a baba mi ot Belitza ) , Bastata na mayka mi e goranec ot s.Vranista , Prizrensko , a mayka i e turkinya ot grad Shumen.
Eto tova e i ne boli ....

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #25 on: March 07, 2009, 10:15 »
Rahmie,taka e eto ti otgovora na tozi uvajavan ot men nash chlen Isyankar,ima mnogo smisyl,logika,istini v tozi posting.   

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #26 on: March 07, 2009, 10:25 »
Ami vseki ot nas nay cistosardecno moje da si priznae.Az naprimer sam smeska , kato katarite .....Basta mi e pomak i roditelite mu sasto ( Dyado mi e pt Kangyova mahala , a baba mi ot Belitza ) , Bastata na mayka mi e goranec ot s.Vranista , Prizrensko , a mayka i e turkinya ot grad Shumen.
Eto tova e i ne boli ....

Sema  :-* a teb si te obicham...

Stava vapros za pomatsi s razlichni nikove, bez istinski imena, koito ne zabravyat da se podigravat pri nay malka greshka. Az kato pomakinya nikoga ne bih postapila taka kam koito i da e bilo chovek, a kamo li kam bratya i sestri pomatsi, torbeshi, gorani..nie sme edno!

Offline sema_rohleva

• Senior member
« Reply #27 on: March 07, 2009, 10:35 »
Rahmie ,

Edno nesto sam naucila v tozi jivot , zloto , coveskata zavist i nedobrojelatelnost e mnogo povece otkolkoto dobroto i iskrenostta u covecite.I tezi dobrodeteli sa kato redkite zashtiteni jivotni. Vseki den se sblaskvam s tova , profesiyata mi e takava che ejednevno se prevaplastavam v kakvi li ne roli i se sblaskvam s kakvi li ne personaji.Dalgo vreme se zanimavah i s politika ....Tuk v tozi sayt se registrirah s istinskite si imena i se opitvam da bada iskrena , kato ne spestyavam istinata na nikogo dori i grubicko da e tova ponyakoga.... Neka i vsicki ostanalai koito naistina sa v tozi sayt zastoto im haresva , zastoto se cuvstvat cast ot nego , zastoto e kato edin virualen klub v koyto ejednevno se srestame da si popabrim na virtualno kafence , da posporim ako trybava , da badat iskrenni ... Pak sam sigurna ce gi usetate koi sa=

A za drugite personaji ot proizvedeniyata na Balzak ... prosto ne im obrastayte vnimanie , te sami ste si tragnat , kolkoto povece im obrastate vnimanie i tolkova povece vreme ste badat tuk . Tova e moeto skromno mnenie.