Специялно за господ-ин skoti3 които се прави на ухапан и че много е чел.
Та искам да ни покаже каде е чел че----
Проблема не е да задълбавам проблема. А да кажа, че е имало такива неща. Чел съм в един стар дневник много такива неща, които едва ли са измислици. Но села и такива неща няма да казвам, просто няма смисъл. Защото тук четат и националисти и за това, за да не намразят селата. Иначе не можеш да ми задължиш какво да ти показвам. Розовите хапчета си ги запази за теб.
Няма какво да кажа за ДРУЖБА РОДИНА, тя си е извършвала дейност, която не е насилствена и си била от самите хора. И нали след това са дошли хубавите комунисти и си я забранили.
И колкото до самоопределянето - ще кажа, че самоопределяне и корен са две различни неща. Имам един приятел дето е луд фен на Манчестър Юнайтед и поради тази причина ми спори, че бил англичанин. Та въпроса със самоопределянето е друг и не съм казал на никой да се пише.
И друго- едно въпросче, дано получа обективен отговор.
26% от българите мюсюлмани се самоопределят етнически като българи, 5% - турци и 69% като други - помаци, ахряни, българо-мохамедани, българи мюсюлмани, мюсюлмани...
Това няма нищо общо с това кой как трябва да се пише, но каква е разликата между: "българин", "българо-мохамедани" и "българи мюсюлмани" при самоопределянето за етнос. Има ли разлика ?