Странно защо ли личните имена на тези "мюфтии" са с по една буква А фамилиите Георгиев и Илиев са "типични" за мюсюлмански религиозни водачи.
Тази декларация е като гласуването за БКП - 99,99% от избирателите подкрепяха партията на изборите. Пропаганден фалшификат.
От къде да знам защо са с по една буква.
А ако счетеш че това е фалшификат отиваш в градската библиотека където се пазят старите вестници и проверяваш.
Отдолу на "фалшификатът" са упоменати вестник,година и брой и дата.
Най-святото е животът. Не ми пробутвай атеизма като комунизъм или шовинизъм. За мен комунизма е догма.Религия.
Също като исляма, християнството и прочие религии. Шовинизмът е болест.
Хората не са свободни ако са равни и ако са равни не са свободни!Няма лошо човек да си пази вярата, но не на всяка цена.
Цената която не бива да се допуска е отнемането на чужд живот.
Затова най-важното трябва да е животът и хуманизмът, а не вярата.
Metka,
и ти си ми ясен. Искаш помашка нация.Ами добре? Прави си я. Но все пак стъпвай на фактити а не на измислиците.
Аз пък искам вече да няма нации.
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people living life in peaceАз приемам това хората да имат болка от преживяното, да имат мечти и стремежи, но не приемам и не съжелявам някой който хем търси съчувствие и разбиране, хем подкрепя насилниците си.
Къде са осъдените от Вас възродители за възродителния процес? Нали са Ви били?
Значи можете да заведете съответните съдебни дела и да получите удовлетворение.
Не знам за нито едно дело.
Не съм сменял ничии имена и не съм гонил никого, затова не позволявам де ме замесвате, както и да замесвате невинните хора.
Вината винаги е индивидуална и всеки каквото е правил да си плаща.
Само че вместо да накарате комунистите да си плащат ги избирате.
Моят атеизъм не е войнстващ а просветен. Не го налагам, а го споделям.
Не плаша никого с модераторите, а се опитвам да разговарям културно. Толкова ли е трудно?
Освен това нямам група и не членувам в никаква група.