Author Topic: Възродителният процес - Горчиви Спомени !  (Read 433036 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Тук не става дума за обикновен бой. Говорим за тормоз, изнудване с цел отказване от най-святото - религията. Но това едва ли е разбираемо за един атеист.

Преди време ми разказаха следната случка. Когато интернирали хората през март 1973 год., един човек е бил убиван сто пъти. - Това не е възможно - отговорих им аз - човек умира само веднъж.

-Грешиш -ми каза човека. Като го натоварили на камиона след десет минути спрели, изкарали този човек навън, извадили пистолет и го насочили към него. - "Тук ще те разтреляме!" След което прибрали пистолета и казали, че мястото не е подходящо и разстрела се отлага. Продължили и след 5 минути спрели отново. Изкарали човека и пак насочили пистолета. - "Тук вече ще умреш!"... Но пак се отказали. И така се подигравали с горкия човек - 100 пъти докато пристигнат някъде в Северна България!

Сто пъти умиране!!!

Offline abc

• Forum fan
Мустафа, атеистите не са киборги или роботи. Пък и не прочетох нечии пост в подкрепа на тези събития, даже от атеистите или "битовите" вярващи.

ДПС е турска партия с претенция за монопол над мюсюлманите. Кажи ми, според теб защо за тях тези събития са табу или най-малкото неинтересни? И защо въпреки това, въпреки, че шантажира хората си, те пак гласуват за тях.

Offline Metka

• Forum fan
Метка, ще ти кажа за една случка с бившия министър-председател на Княжество България - Петко Каравелов.  По време на русофилските бунтове той е арестуван и хвърлен в печално известния затвор "Черната джамия" и е държан там 40 дни, като почти всеки ден е бит. След освобождаването му при него идват чуждестранни журналисти и го питат - Г-н Каравелов, Вас биха ли Ви? - Каравелов отговаря с следните думи "Господа, в България не бият".

Та странното при Вас е че хем се оплаквате че сте бити, хем гласувате за биячите си.
Е те това не мога да го разбера. ???
PETER, nasilie i jertvi ima navsqkade.
Tova e sveta na nasilnicite i tehnite jertvi>
Az otvorih predi to4no tema s takova zaglavie, no za jalost tam sashto mi se nahvarliha ime atakuvaha razni banalno izvestni osobi koito s razni literaturni paskvili mi zamarsiha temata.
Temata sega e zakliu4ena i rezulatat e qsen -
1 : 0, za nasilnicite.
Sega predi 4as otnovo imame rezultat i cifrata se promeni i stana 2 : 0
Dokoga PETER?
Dokoga shte tarpime nqkoi da ni kontrolira strahovete si?
Dokoga shte nosim travmata v sebe si?
Nima tuka nqmame mqsto i svobodata da pishem?

Shto se otnasq za Petko Karavelov, slu4kata e istinksa moje bi.
Varvam ti , no ne e li vidimo `e i v dneshnoto balgarskoobshtestvo e generirano ogromno nasilie?
I za tova  pak trqbva drugi da sa vinovni - cigani, turci, pomaci taka li?
Bili sme iskali da razrushime balgarskata darjavnost, separatizam i taka natatak!
Kak moje takiva gluposti?
Nie tarsime patia kam sebe si i vie pobesnqvate 4e sme otrodnici, radikalisti...
Tova li e nasar4avane na integraciata ni?
Ne namirate li za neumestna naludni4avata ideq 4e jertvata bi se identificirala s nasilnika si?Ta sega da ne e mra4noto srednovekovie?
Pomisli varhu poslednote izre4enia...

PETER

• Guest
Метка,
То Стокхолмския синдром си е научен факт.
Не ми приказвай врели-некипели ами чети това.

ДЕКЛАРАЦИЯ
на българските мюфтии
до Българската телеграфна агенция
http://www.promacedonia.org/hh_gja/hh_gja_pril_3.html

Ако се поровиш в публикацията ще откриеш още доста любопитни имена.

Та, колкото имам нещо общо със заключените ти теми, толкова имам нещо общо и с травмите ти.
Обаче се някой трябва да ти е виновен.
А като търсиш пътя към себе си, то си го прави, никой не ти пречи, ама не гази България и не си измисляй фантазии.

Offline Metka

• Forum fan
PETER ti ili se pravish na balam ili nie sme balami.

Tova koeto sam napravil za Bulgaria ti cial jivot ne mojesh da go napravish.
A pak za zaslugite mi ne o4akvam ot tebe medal za patriotizam .
Po skori ti bi me pratil v sibir.

Offline abc

• Forum fan
PETER ti ili se pravish na balam ili nie sme balami.

Така зададен въпроса може да доведе до неприятен отговор.

Интересно какво толкова си направил за България?

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Метка,
То Стокхолмския синдром си е научен факт.
Не ми приказвай врели-некипели ами чети това.

ДЕКЛАРАЦИЯ
на българските мюфтии
до Българската телеграфна агенция
http://www.promacedonia.org/hh_gja/hh_gja_pril_3.html

Ако се поровиш в публикацията ще откриеш още доста любопитни имена.

Та, колкото имам нещо общо със заключените ти теми, толкова имам нещо общо и с травмите ти.
Обаче се някой трябва да ти е виновен.
А като търсиш пътя към себе си, то си го прави, никой не ти пречи, ама не гази България и не си измисляй фантазии.

Странно защо ли личните имена на тези "мюфтии" са с по една буква ??? А фамилиите Георгиев и Илиев са "типични" за мюсюлмански религиозни водачи.

Главен мюфтия: М. ТОПЧИЕВ
Районен мюфтия в Пловдив и временно управляващ мюфтийството в Кърджали: К. КУРДОВ
Районен мюфтия в Шумен: Е. ДЕМИРОВ
Районен мюфтия в Толбухин: X. ХУБЕНОВ
Районен мюфтия в Разград: И. ГЕОРГИЕВ
Районен мюфтия в Айтос: С. ХАДЖИЕВ
Районен мюфтия в Смолян: Ч. ИЛИЕВ

Тази декларация е като гласуването за БКП - 99,99% от избирателите подкрепяха партията на изборите. Пропаганден фалшификат.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница

[/quote]

След като за комунистите-атеисти най-святото е животът защо е трябвало да го отнемат 100 пъти от един човек? Кой изрод би могъл да оправдае подобно извращение?! Значи когато човек защитава родината си става дума за патриотизъм, а когато пази вярата си говорим за тероризъм. Що за стандарт е това?!

Това мнение бе твърде грубо за тази тема! Човек може да пази святото си и без да посяга на чуждото. Колани, девици, пътуване за рая - медийни клишета на неподходящото място.

Започвам да се запитвам защо модераторите се правят, че не забелязват подобни постинги?! 

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Мустафа,постинга на ПЕТЕР е изстрит,и една молба-Не може ние Модераторите да реагираме на секундата на хиляди тук веднага,ПЕТЕР е предупреден за постингите си!

Offline Metka

• Forum fan
Mустафа ПЕТЕР  ми е ясен.
Един войнстващ атеист , да не мислиш че му пука за "някакъв си", които 100 пъти е заплашван че ще бъде убит.
Нищо че този клет човечец може да се окаже твоят баща.
Ама иначе той завалията признава че има научен факт който се нарича Стокхолмсkи синдром.
Но в признанието му задължително не влага и капка вина за неговото участие по форумите ни, проектирайки този синдром върху нас.
Имаи напредвид че това е  четвъртия форум кадето ПЕТЕР заедно с групата си се държи по този начин.
И разбира се виновни са пак - циганите, турците,помаците,еврейте, османлиите, осмманоидите и така нататак.
Атеизъм плюс шовинизъм , прибави и ловенето на "радикалисти ", това са се неща които им идат отрака. Разбира се това са приоми с които се цели да се осъществява някакъв идиотски контрол върху нас.
Целта е ясна - щом говориме и разобличаваме възродителите е ясно че "правиме конспирация".
Този психологически натиск върху форуми засягаши малцинствени проблеми е далгосрочна разрушителна стратегия върху нас с цел да не се чустваме свободни както тях.

Offline abc

• Forum fan
Метка, започваш да звучиш като Сербест  :)

Offline Metka

• Forum fan
Метка, започваш да звучиш като Сербест  :)

- Не като Гьобелс! ;D ;D

Offline shaban

• Forum fan
- Не като Гьобелс! ;D ;D
На мен Петер ми прозвуча като Гьобелс след горния пост и линк към сайтове известни със идеологията си.

Offline dim56

• Forum fan
Здравейте всички,
Благодарение на Мустафа, който предостави сканирана книгата "Горчиви спомени", аз я подготвих в .pdf формат и по този начин ще може да се чете по-лесно. С удоволствие ви я предлагам за сваляне оттук:
http://dox.bg/files/dw?a=c8b65ed549
Книгата е много поучителна за всички, особено за по-младите и тези, които въпреки и съвременници, са били встрани от описаните събития.

Offline Rahmie

• Charter member
Здравейте всички,
Благодарение на Мустафа, който предостави сканирана книгата "Горчиви спомени", аз я подготвих в .pdf формат и по този начин ще може да се чете по-лесно. С удоволствие ви я предлагам за сваляне оттук:
http://dox.bg/files/dw?a=c8b65ed549
Книгата е много поучителна за всички, особено за по-младите и тези, които въпреки и съвременници, са били встрани от описаните събития.

Blagodary i na tebe Dimi, vednaga si ya svalih...
Jiv i zdrav...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42