Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Isyankar on March 07, 2009, 13:48 ---Не разбирам как точно продължава Възродителния процес срещу помаците ? Мисля, че някой се заиграва със сериозни неща.....
Какъв точно е икономическия и социалния натиск срещу помаците ??? Баба ми е със 130 лв пенсия с 40 год стаж - този натиска над нея да умре от глад или без лекарства мога ли да го нарека Възродителен процес ?
--- End quote ---
İsyankar, za da go razberete kak prodıljava vızrajdaneto pırvo tryabva da ste pomak. Glasıt na tıpana otdalech e priyaten za uhoto
abc:
--- Quote from: kasmet70 on March 07, 2009, 08:35 ---За съжаление възродителния процес продължава мутирал под формата на социален и икономически натиск. Оставете ни на мира най-после,ние сме мирни и трудолюбиви хора. :'(
--- End quote ---
Да оставят и нас на мира! На майка ми и баща им половината пенсия отива за лекарства, а цял живот са работили тежък труд. Когато оберат или пребият някой човек, ако е през нощта няма кой да му помогне, защото най-близкия полицейски пункт е на 30 км., а на другия ден ще хванат някой за опашката. Не могат да си позволят за отизат някъде просто ей така защото вземат смешни заплати. Улиците са като бомбандирани, а уличното осветление не работи. Лятото имат режим на водата и мъкнат с кофите и тубите...
shaban:
--- Quote from: abc on March 07, 2009, 15:25 ---Да оставят и нас на мира! На майка ми и баща им половината пенсия отива за лекарства, а цял живот са работили тежък труд. Когато оберат или пребият някой човек, ако е през нощта няма кой да му помогне, защото най-близкия полицейски пункт е на 30 км., а на другия ден ще хванат някой за опашката. Не могат да си позволят за отизат някъде просто ей така защото вземат смешни заплати. Улиците са като бомбандирани, а уличното осветление не работи. Лятото имат режим на водата и мъкнат с кофите и тубите...
--- End quote ---
Висока пенсия,безплатно образование и лекарства, труд,хляб, асфалт и грозданка - това са материални блага и придобивки , докато Възродителния процес е нещо съвсем друго и вие няма как да го разберете /както каза Субиги Курт/ ,освен ако не го преминете.
Моля ви да не пишете по тази тема след като няма какво да кажете по нея.
Isyankar:
Чакай малко сега...ти хвърляш обвинения срещу държавата ми във Възродителен процес срещу определени хора ? Как очакваш да стоя така все едно се говори за Австралия ?
В момента Възродителен процес и етнически натиск има точно както каза abc, в циганските райони, където циганите тероризират бялото население ! Това е истински Възродителен процес. Не, това е нещо много по-лошо. Крадат, бият, изнасилват, убиват !
Слушам твоите примери за съвременния Възродителен процес за помаците в Гърмен да речем?
shaban:
Оправи си словореда ,че нещо не вдявам.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version