Г-н Пасков, в темата от линка по-горе става ясно, че главната причина Метка да не бъде тук, сред нас, сте именно Вие.
Причините Метка да не бъде тук (според мен поне) са, че в споровете не можа да се наложи и докаже, че злоупотреби с модераторските си права, че изтри (така поне ми казаха) над 40 мои постинга (стари при това), и че от модератор стана потребител, а там, в оня форум, е модератор. Наранено честолюбие, нищо принципно, всичко е изцяло лично.
Да ме опровергае, ако иска: за него няма бан и може да се защити.
С оглед така развилата се ситуация, съвсем наскоро бяхте помолен от модератор да не пишете известно време в ромак.еу. Но Вие продължавате!
За "известно време" е идиом, който се превежда на нормален български език като "неопределено време". И щом модераторът не е фиксирал в молбата си периода от време, аз не писах толкова, колкото сметнах за нужно, без да съм нарушавал и без и сега да нарушавам правилата.
Вие искате да ме изгоните ли?
В качеството на какъв и на какво основание, позволете да попитам?
Никой в този форум не се интересува какви фирми притежава лицето Х в Чикаго, нито пък в коя партия е членувал.
Не бъдете толкова сигурен и не говорете за всички, защото вие сте само Мустафа, а във форума има над 3000 потребителя, които не са ви избирали за спикер, ако трябва да ви сваля на земята.
Този Х заплаши и полива с помия и сега доста от участниците в този форум, и щом Гелина ме е питала за неговата самоличност, аз отговарям на нея.
Ако вас лично това не ви интересува, игнорирайте постинга ми: просто е.
Това, което ни интересува, е сред нас да няма "мекерета" - участници, които публикуват материали от този форум в други националистически такива.
Не говорете от името на всички, повтарям ви.
Никой не ви е гласувал такова доверие. Това едно.
Второ: забрана за публикуване на материали или постинги от този форум в други форуми аз не знам да има. Ако греша, докажете го.
И трето: въпросът кого точно вие определяте като мекере ни изважда от нормалната дискусия и ни праща в територията на нарушенията на правилата. И за да бъда ясен: вие нарушавате правилата, не аз. Аз на вас една лоша дума не съм ви писал. Вие обаче започнахте да си го позволявате.
"Мир вам" ли беше "Селям"? Къде ви е мира, Мустафа?
Оправданието, че имате бан там, не ни върши работа.
Аз не ви го продавам, това "оправдание", така че на кого му върши работа или има някакви претенции за знак за евросертификат, слабо ме вълнува.
Не помня да сте ме обвинявали в каквото и да е, за да смятате, че аз съм длъжен да ви се оправдавам.
Възможно е този бан да е поискан умишлено за да се оправдавате тук.
Възможно е аз да съм предизвикал глобалното затопляне или да съм извънземен.
Списък на възможностите на база параноя и вашата или друга лична неприязън към мен ли ще правим?
И още веднъж ви казвам съвсем отговорно:
нямам никакво намерение да се оправдавам за каквото и да било пред когото и да било, щом не нарушавам правилата на този форум. И второ:
престанете да говорите като политик на митинг в първо лице множественно число, защото аз не знам някой да ви е избирал за спикер на група.
Самоназначението ви аз лично не го приемам за легитимно.
Продължавайте да публикувате километричните си постинги, раздробявайки дума по дума мненията на другите участници, вадейки цитати извън контекста им, тенденциозно внушавайки вина у мюсюлманите.
Ей тази глупост за вменяването на вина ако ми я докажете, ще ми се реабилитирате в очите, честна дума.
Все мръсни инсинуацийки, когато не можете да победите в споровете с аргументи и факти.
Ама това става заразно вече!
На това не мога да Ви попреча, тъй като не съм нито модератор, нито администратор. Лично аз съм решил проблема по свой собствен начин. В знак на солидарност към Метка и предвид Вашите участия в нациналистически форуми, от тук насетне ще игнорирам всяко Ваше мнение.
Мъдро решение.
За финал, да ви напомня: в правилата на форума няма пункт за забрана на участниците да учавстват или да са учавствали и в други форуми, в това число, и националистически.
Вие сте нов, но аз още в началото на участието си в този форум дадох
подробен списък на всички форуми, където пиша или съм писал.
Ако вие смятате да ме държите отговорен за моите писания другаде, извън този форум, ще си позволя да ви питам: на какво основание?