А ти ще кажеш ли кой има нещо против ,да сме помаци,за какви спекулации говориш,кой се дели, и защо си мислиш че не може да има мир между хората и народите въпреки различията им.
ОК . Да кажем ,както казваш ти,етнос сме и какво от това, на кого пречи това и за какво пречи .И какво като си имаме партия ,ам чи то всеки в България си има партия ,само ние ли да си нямаме,това ли искаш да кажеш.Как за чий интереси ,все за нечии ,приеми го като например наши и ваши интереси.Те, обикновените хора си го отнасят така или иначе ,със или без нашата партия,тогава какъв е проблема.
А ти ще кажеш ли кой има нещо против ,да сме помаци
Ne mislia 4e niakoi iska da ste drugi osven pomaci
за какви спекулации говориш
Da ima spekulacii ot tova 4e pomacite sa etnos razli4en ot bylgarskia zaradi kakto kazah se polu4ava ve4e razdelenie i nito ti nito az imame polza ot tova
и защо си мислиш че не може да има мир между хората и народите въпреки различията им.
Kogato si razli4en ne zna4i da si losh, problema e kogato si razli4en zashtoto si losh.A lygata e losho neshto!!!
ОК . Да кажем ,както казваш ти,етнос сме и какво от това, на кого пречи това и за какво пречи .
Na men mi pre4i , zashtoto ako se syglasia sys lujata stavam lyjec i az...
И какво като си имаме партия ,ам чи то всеки в България си има партия ,само ние ли да си нямаме,това ли искаш да кажеш.
Da mnogo partii ima ve4e,ti ot tova li se vdyhnovi....
Как за чий интереси ,все за нечии ,приеми го като например наши и ваши интереси.
Eto tuk si mnogo prav vsi4ko e za ne4ii interesi, ama pak opleska nakraia niama da e "nito nashi nito vashi" .Puk moje i da se byrkam moje i ti da imash interes...
Те, обикновените хора си го отнасят така или иначе ,със или без нашата партия,тогава какъв е проблема.
No comment!!!!