Български > Дискусии

Помаци от Велинградско!

<< < (2/130) > >>

kasmet70:
 ???За това сме на това дереже.Като се качиш винаги има кой да те дърпа.Помисли после пиши.Дедо Асан-Узун,казваше "предида кажеш нещо сложи шепката на коленото и чекай отговор дали е правилно"/galeria/.За това сме на това дередже колега,защото всеки е по хитър от другия.Аз съм будала ,ти си по-хитър продължавай..............
   Да видим твоята версия за обидинение на помаците.
   Чакам умни действия....................... ;D

kasmet70:
Шабан -чекам............Не бива да сме против,а разглеждане на проблема като  реалисти.
  Защо е нужно противоречие  м/у нас неразбирам.Запомни,неизгладени различия дърпат наистина към блатото.Аллах да дава разум...............

kasmet70:
Не разбирам защо ме секвате като искам да поощтря братята от велинградско и гръцко.
Това е  важна стъпка -напред,защо назад....... ???.......

shaban:

--- Quote from: kasmet70 on February 22, 2009, 15:21 ---Шабан -чекам............Не бива да сме против,а разглеждане на проблема като  реалисти.
  Защо е нужно противоречие  м/у нас неразбирам.Запомни,неизгладени различия дърпат наистина към блатото.Аллах да дава разум...............

--- End quote ---
Касмет ,за Фидел си има прокуратура ,съд и т. н. . Аз не го защитавам , но и ни е нямаме право да го етикетизираме и съдим,нито по законите на Държавата ни ,ни по шериата.Ако ще го съди някой ,то нека го съди истински съд и нека Аллах да го съди. Е ,ако е прав вхитеснаке, то неам думи.
Аз нямам версия за обединение ,щото не смятам че сме разединени.

kasmet70:
Не стига ,че ни тъпчат ,а се и тъпчеме взаимно.С такова мислене сме до никъде. :'(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version