Türkçe > Duyurular
POMAK ORATORYO - (ИЗСЕЛВАНЕ КЪМ ЗЕЛЕНАТА ПРИРОДА) YEŞİLE GÖÇ
daylek:
Arkadaşlar birlikte çalıştığım arkadaşlarımla birlikte bir gösterim hazırladık, gösterinin ana teması göç ancak ben bir pomak olduğum için pomak gözüyle göç konusunun bir değerlendirmesini yaptık bu çalımada. çalışma tam gösterim haline gelmesi Nisan ayının ortalarını bulacak. Ve bir iki yerle bağlantı kurmaya çalışıyoruz bu gösterimi yapabilmek için ancak elimizde bulunan hazır gösterimi eğer aranızda pomakların ağırlıkta olduğu illerden birinde yaşayan ve bize resmi çağrı yapabilecek arkadaşlarımız varsa hiç bir ücret talep etmeden her zaman gelip gösterimi seve seve sahneleyebiliriz. gösterinin tam metni üzerinde hala düzenlemeler yapıyorum ancak metinden kısa bir örnek buraya ekleyeceğim... Bu konuyla ilgilenen arkadaşlarım bana ulaşabilirlerse sevinirim.
daylek:
Not:Farklı gösterilerimizden temsili fotağraflarımız eklenmiştir.
edmund:
Güzel bir gösteriye benziyor fotolara bakıyorumda... başarılar dilerim
Тоска:
@Daylek, Canlı performansı bir an önce izlemek istiyorum ayrıca ilklerden bahsedecek olursak bu orotoryonun manisa ve çevre yerleşimlerinde özellikle selimşahlar ve karaağaçlı belediyelerinde gösterime sunulmasının temenni ediyorum. Kolay gelsin
iskeceli:
cok güzel iyi is üstlenmissin DAYLEK bravo sana basarilar dilerim
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version