А как ще тълкувате това/свалено е от Интернет/:
" Също така не можем да подминем отец Саръев - създателят на движението "Св. Йоан Предтеча", бивш служител на МВР,
получил знак от Бога и заел се да връща българите - мохамедани в православната вяра. Отец Саръев твърди, че е започнал да получава знаци от Бога още като дете, въпреки че родителите му и особено майка му, са били ревностни мюсюлмани. Има и други. Едва ли точно някой от изброените би се захванал с това, но се вижда, че могат да се намерят хора с излъчване, "осенени свише", които да се хвърлят с главата надолу в една политическа авантюра."
о.Боян Саръев
На 27 септември 1990 г. отец Боян Саръев е въдворен в църквата “Успение на пресвета Богородица”.
През пролетта на 2000 г . в съновидение отец Боян Саръев получава лично наставление от Божията майка на това място да изгради манастир във връзка с двехилядната годишнина от раждането по плът на Господ Иисус Христос. “
Това място е свято – казала му Богоматер – и тук ще идват на поклонение християни от цяла България да търсят утеха и спасение! Кладенецът, който е в двора на църквата е благословен от Мене и всеки, който пие и се мие от водата му , ще намира изцеление на много болести. Водата ще лекува всякакви телесни и душевни страдания! Ти ще съградиш манастир на мое име, а аз ще бъда покровителка на всички, които живеят и пребивават в този град и няма да допусна беди и нещастия над тези , които призовават името ми с вяра! ”
http://www.obshtestvo.net/content/view/954/6/Макар и да не разбирам някои неща ,винаги са ми били интересни такива знаци свише.Явно е ,че отеца е лъжемесия ,щом му се явявят такива неща. Сега вече са наред чудодейните изцеления ,вълшебни изворчета,космодискове,прогледнали слепци,тичащи инвалиди,чуващи глухари, и ред други фантасмагории,които не мие удобно да спомена щото мога да накърня некои принципи на БПЦ.