Author Topic: В Родопите масово се сменят имена  (Read 276802 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline sultan selim

• Forum fan
Re: В Родопите масово се сменят имена
« Reply #540 on: February 08, 2012, 15:55 »
Турците кат ги гонихме 2012 и прашки нямаха! :)
на турците  може  да и  правиш   само     сви....ки  нищо  друго     ти  може да гониш само  плъхове  у  вас 

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: В Родопите масово се сменят имена
« Reply #541 on: February 08, 2012, 15:55 »
Дионис си иска народа. Ама ще му испратим Ахмед ага Барутанлията, да го вкара в пътя.

Offline sultan selim

• Forum fan
Re: Ynt: В Родопите масово се сменят имена
« Reply #542 on: February 08, 2012, 15:59 »
Дионис си иска народа. Ама ще му испратим Ахмед ага Тръмбашлията да го вкара в пътя.
не  неса за  ахмед ага    теса  само  за   една  орда     манафи   

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #543 on: February 08, 2012, 16:00 »
на турците  може  да и  правиш   само     сви....ки 
Ти това ли правиш по цял ден? :) :) :)  Я турчолята как се разбесняха! :) Fuck you! :)

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #544 on: February 08, 2012, 16:04 »
Ти това ли правиш по цял ден? :) :) :)  Я турчолята как се разбесняха! :) Fuck you! :)
Аз съм   манафин  и  сам майстор по    вологъзове     

Offline BG POMAK

• Senior member
« Reply #545 on: February 08, 2012, 16:33 »
Към Ибрахим 65. Написал съм името с малка буква заради някаква символика, която няма да я разбереш защото нямаш тоя потенциал, но между другото и твоето име си изписал с малка буква. За мъките които си преживял с твоето дете, съжелявам и ти съчуствам и не го желая на никого.
На въпроса ти какво правя? тук ще ти отговоря така:
+Тук съм защото съм помак и сайта е помашки.
+Тук съм защото смятам, че имам извървян житейски път и желая да го предам на младото помашко поколение за да се развива и върви напред.
+Тук съм защото има и други помаци, които мислят като мен и са на същото мнение по въпроса за развитието и просперитета на помаците.
+Тук съм за да опонирам на помаци, които искат да върнат народа ни отново в средновековието.
и  да делят помаците. Помаците с български имена и с османски са си помаци и те са братя. Който твърди обратното, той работи срещу помаците и за чужда кауза, но не и за помашката.
+Тук съм не да се правя на герой и отворко, а да науча още неща за помаците. Как живеят в другите региони на България?
+Тук съм не за да парадирам с образованието си, както ти твърдиш, а да обновя знанията си  по историята на помоците и да се запозная и обменя опит. Има помаци, които са постигнали много повече от мен, за което им се възхищавал. Дори има помаци във върховете на управлението на страната, които не желаят да се определят като такива, но аз не ги укорявам, напротив  възхищавам се от тях, защото знам с какви усилия са постигнали тези успехи. Същите хора помагат с каквото могат на нашите хора. Такъв човек е примерно професор Димитров, роден в Кирково, област Кърджали - управител на Онкоболницата в София. Няма как да знаеш на колко наши хора е спестил мъките. Това са хора помаци-герои. Ти това няма да го разбереш, защото си пропит с негативизъм, към такива хора.
Питам теб и Султана /Не мога да разбера защо е приел такъв чужд аноним, бих приел да се определи на някой от помашките герои, примерно Ахмед Ага Барутлията/  след като сте с османски имена да не би Вие да сте по големи помаци от нас.
-+Тук в този сайт не изразявам никакви партийни интереси. Моите интереси са интересите на помаците.
-Тук чрез този сайт ти отговарям, че 70% от помаците в България са с български имена. Тези хора според теб предатели ли са. Ако ти достига смелост обяви  това в сайта.
Аз смятам, че помаците и с турски и с български имена сме братя и сме замесени от едно тесто.
А за младата булка, както си го написал/Та господин Сергей тези прости хора си дадоха живота за това име докато ти се навеждаше и не ми се прави на охапан от млада булка/ ще се радвам да ме ухапе.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #546 on: February 08, 2012, 17:22 »
Таварищ sergei ние с теб трябва да изесним някой работи-
-1 Какво е това наши ПОМАЦИ и ваши ПОМАЦИ да не би да искаш да кажиш български ПОМАЦИ и нормални или естествени ПОМАЦИ.
-2 Кой са тези които връщат ПОМАЦИТЕ в среновековието ти не правиш ли номера които правеха комунистите от вътре посяй връждата и си гледай сейр ама тук не минава.
-3 Ти не си човека кадето ще хвърляш лаф на господин проф Али Палов не можиш да се доближиш дори до периферията му.
-4 Ти не си човека които ще ми казва какво разбирам и какво не защото не ме познаваш а пък в медицинският ги познавам всички и се разбирам перфектно с тях да не ти ги изброявам.
-5 Бре бре цели 70/процента как ги преброй, извиняваи ама ти каде живееш или искаш да се харесаш на някой .
-6 Отговори ми какви са ПОМАШКИТЕ цености на мен простият, какво определя нашият етнос, и името не е ли едно от тях, за да се възползваме от твоите проповеди и знания имаше един такъв поп Събев.
-7 И не чети само българска история а се одай и на други трудове там се крие истината
 http://books.bg/books/167/29526.html
http://www.militarymuseum.bg/Izdania/Vestnik/Vestnik_Januari-Fevruari_2011/InteresniKnigi/kniga2.html
http://books.google.com.tr/books/about/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5.html?id=W7s1AgAACAAJ&redir_esc=y

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #547 on: February 08, 2012, 17:41 »
Сергей, не им обръщай внимание! Тия са турци и им дават по някой лев да се правят на помаци! По цял ден висят тука да плюят България и да славят турция. Като дойде нов съфорумец набързо го отказват да пише тук. Само с мен видяха зор и още бая зор ще видят! :)

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #548 on: February 08, 2012, 17:44 »
Такъв човек е примерно професор Димитров, роден в Кирково, област Кърджали - управител на Онкоболницата в София. Няма как да знаеш на колко наши хора е спестил мъките. Това са хора помаци-герои.
...... и професор Карталов от Ракитово и.......

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #549 on: February 08, 2012, 18:11 »
На мен ми дават 5000 евро да седя тук вологъз дай ми и ти та да дойда да седя. притеб.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Ynt: Re: В Родопите масово се сменят имена
« Reply #550 on: February 08, 2012, 19:20 »
Сергей, не им обръщай внимание! Тия са турци и им дават по някой лев да се правят на помаци! По цял ден висят тука да плюят България и да славят турция. Като дойде нов съфорумец набързо го отказват да пише тук. Само с мен видяха зор и още бая зор ще видят! :)

Сергей не му обръщай внимание, тоя вологез е пуснал корен тук и мрази всичко свързано с мюсулманите,Ислама, О.Империя, Турците и Турция която винаги е отваряла вратите си за прокудените и изтерзани Помаци. Ти поне си човек който се кланяш на всевишния и си за опазване на културните ни ценности.

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
« Reply #551 on: February 08, 2012, 19:26 »
Ако можеха да говорят   - Йордан Йовков

Всеки с името си 

''Аго наистина е малко слабоумен, но пък и чичо Митуш, когато работи, или когато е скаран с Василя, става по-строг. Той е възстар човек, нисък, як, с червено татарско лице, обраснало с рядка брада, която отпред е изострена и по-дълга. Зарад тази брада докато вснчки почтително го иаричаха чичо Митуш, Васил одаджията беше го кръстил "чичо Пръч", за да го подиграе.''

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=95&WorkID=2354&Level=2

Offline Turas

• Forum fan
Сергей не му обръщай внимание, тоя вологез е пуснал корен тук и мрази всичко свързано с мюсулманите,Ислама, О.Империя, Турците и Турция която винаги е отваряла вратите си за прокудените и изтерзани Помаци. Ти поне си човек който се кланяш на всевишния и си за опазване на културните ни ценности.
Турците ги мразя, а религиите ми са безразлични защото съм човек на вярата!!! Прокудените и изтерзани помаци скоро ще си ги приберем барабар с териториите! ;)

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
« Reply #553 on: February 08, 2012, 19:51 »
Драги ми Смехурко
Седнах да ти пиша, та да се посмееш. То за смях е, зная, но аз си изпатих. Казано накратко, тупаха ме, братко...Хайде, толкоз стига.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Турците ги мразя, а религиите ми са безразлични защото съм човек на вярата!!! Прокудените и изтерзани помаци скоро ще си ги приберем барабар с териториите! ;)

Вологез, още си пасете там де ви е оставил великият вожд Ататюрк. Вземи се поучи малко от гениален лидер на народ който е управлявал световна империя та благодарение на тази империя сега си говорите езика на дедите си.

Гърция превзема Измир през 1919 и когато гръцкия крал отива там прегазва с краката си посланото му турското знаме. Ататюрк прогонва гърците от Измир и вижда посланото на земята гръцко знаме което се очаквало и той да постъпи както гръцкия крал. Ататюрк отказал да прегази гръцкото знаме и на въпроса защо така постъпва отговорил:
''Кралят е сгрешил потъпвайки символа на един народ. Аз не мога да направя същата грешка.Веднага вдигнето това знаме''