Към Ибрахим 65. Написал съм името с малка буква заради някаква символика, която няма да я разбереш защото нямаш тоя потенциал, но между другото и твоето име си изписал с малка буква. За мъките които си преживял с твоето дете, съжелявам и ти съчуствам и не го желая на никого.
На въпроса ти какво правя? тук ще ти отговоря така:
+Тук съм защото съм помак и сайта е помашки.
+Тук съм защото смятам, че имам извървян житейски път и желая да го предам на младото помашко поколение за да се развива и върви напред.
+Тук съм защото има и други помаци, които мислят като мен и са на същото мнение по въпроса за развитието и просперитета на помаците.
+Тук съм за да опонирам на помаци, които искат да върнат народа ни отново в средновековието.
и да делят помаците. Помаците с български имена и с османски са си помаци и те са братя. Който твърди обратното, той работи срещу помаците и за чужда кауза, но не и за помашката.
+Тук съм не да се правя на герой и отворко, а да науча още неща за помаците. Как живеят в другите региони на България?
+Тук съм не за да парадирам с образованието си, както ти твърдиш, а да обновя знанията си по историята на помоците и да се запозная и обменя опит. Има помаци, които са постигнали много повече от мен, за което им се възхищавал. Дори има помаци във върховете на управлението на страната, които не желаят да се определят като такива, но аз не ги укорявам, напротив възхищавам се от тях, защото знам с какви усилия са постигнали тези успехи. Същите хора помагат с каквото могат на нашите хора. Такъв човек е примерно професор Димитров, роден в Кирково, област Кърджали - управител на Онкоболницата в София. Няма как да знаеш на колко наши хора е спестил мъките. Това са хора помаци-герои. Ти това няма да го разбереш, защото си пропит с негативизъм, към такива хора.
Питам теб и Султана /Не мога да разбера защо е приел такъв чужд аноним, бих приел да се определи на някой от помашките герои, примерно Ахмед Ага Барутлията/ след като сте с османски имена да не би Вие да сте по големи помаци от нас.
-+Тук в този сайт не изразявам никакви партийни интереси. Моите интереси са интересите на помаците.
-Тук чрез този сайт ти отговарям, че 70% от помаците в България са с български имена. Тези хора според теб предатели ли са. Ако ти достига смелост обяви това в сайта.
Аз смятам, че помаците и с турски и с български имена сме братя и сме замесени от едно тесто.
А за младата булка, както си го написал/Та господин Сергей тези прости хора си дадоха живота за това име докато ти се навеждаше и не ми се прави на охапан от млада булка/ ще се радвам да ме ухапе.