Author Topic: В Родопите масово се сменят имена  (Read 276804 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline BG POMAK

• Senior member
Re: В Родопите масово се сменят имена
« Reply #525 on: February 08, 2012, 13:43 »
Към Ибрахим65. По принцип възпитанието ми е такова, че  се отнасям към всички хора добри и злобни, културно и възпитано. Другото е проява на слабост.
Дружба "Родина" отдавна не съществува. За тази Дружба знам, че е създадена от помаци в Смолян. За дейността и знам много малко. Ще се радвам от теб да науча подробности за нея.
В живота съм постигнал всичко образование-строителен инженер,благосъстояние, син строителен инженер, дещеря и зет агрономи и не ми е необходимо да се харесвам на някого.
Ако ти си постигнал моите успехи с твоя начин на мислене, моля сподели ги.
Аз искам да помагам с каквото мога.
Между другото в област Кърджали 80% от помаците не си са възвърнали имената и техните деца са с български имена. Това за какво ти говори.
От тези помаци има професори , доктори и генерали в българската армия.
Сигурно за теб ще е добре помаците да мислят като теб, за лисици, плъхове, маски и тенекии.
Това за което ти пиша не е проповядване за патриотизма, а споделяне на житейския опит.
 А ти ако искаш, живей си в средновековието. Помаците в Кърджали не желаят това.

Offline sultan selim

• Forum fan
Re: Ynt: В Родопите масово се сменят имена
« Reply #526 on: February 08, 2012, 14:22 »
Имало едно време една кума лиса та тя се начервила нагездила за да се хареса на Дружба Родина.
Но това не и стигнало та взела да пее песнички не какви да са а такива че да се харесат на Дружба Родина.
Но и това не и е стигнало та взела да преподава и проповядва патриотични мисли и възгледи кой какъв да е.
Но и това не и стигнало та крещяла колкото и глас държи докато си одере...........................................................
Та господин Сергей приличаш ми на тази кума лиса от Дружба Родина моля ти се свали си маската хайде карай направо.
усещаш   ги    лисиците....    хахаха

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #527 on: February 08, 2012, 14:26 »
Лисиците са   уж хитри  но.......

http://www.clip4e.com/play_nasyskvane_na_kutcheta_na_ubita_lisica.htm

Offline BG POMAK

• Senior member
« Reply #528 on: February 08, 2012, 14:38 »
Към Султан Селим. А бе хора, какви лисици ви гонят? Мислете позитивно .

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: В Родопите масово се сменят имена
« Reply #529 on: February 08, 2012, 14:46 »
Към  Вологез нямам никакви проблеми повярвай ми никакви само не мога да търпя някой чеда като ми се правят на интересни това е.

Към  sergei знамем вече че си образован, но си напиши името с главна буква,недей да опридилаш кой какъв е а кажи за какво си тук.
Та пак ти казвам тук всеки кара направо, йане казва истината,не се притеснявай тук минаха всякакви герой
Иначе е хубаво че си културен, ние нека да сме прости, и на това берекят,ама нали си партиен та ще имаш нужда от тази простотия.
А що до името ти показваш и доказваш че си са продал, нагодил,.......но това си е твойя работа нали си учен а и културен.
А та името Сергей, остави белек в живота ми, роди ми се син, както всеки и един и аз взех подараци и заминах за болницата да си получа първата си рожба, ама каде не съм му сложил името, отидах в канцаларията, та ме питат- Как да го запишим,-Ибрахим казвам и раздавам бонбони. -Не може така ето вземи тази книшка и си избери от тук едно име.-Това няма да стане казах и си излязах След две седмици дойде милиция и ме закара в болницата, да си пребера рожбата пак влязох в тази стая но този път с полицая, и ми обесниха да избера Сергей че той не е българско а руско.А полицая ми каза че ако не го запиша ще го дадът на майчин дом и тогава ще е Гойрги не ми оставаше друго освен да избера Сергей.
Та господин Сергей тези прости хора си дадоха живота за това име докато ти се навеждаше и не ми се прави на охапан от млада булка.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #530 on: February 08, 2012, 14:48 »
Към Султан Селим. А бе хора, какви лисици ви гонят? Мислете позитивно .
Искаш   да мислим као  теб ли   нещо  дане си   спал  на  открито............

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #531 on: February 08, 2012, 14:53 »
Е   как  няма  дасе  гъзи   и навежда    даму дадът службица   дасе  нагоди на  хубаво  местенце    да  крепи  таша,,,,,,,,,те  на    началството   а пък  че му сменили  името   нее    важно    и   женско да му  сложат  пак  щее  сагласен   стига  дае     под  крилцето   и  дане го  закачат   

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #532 on: February 08, 2012, 15:20 »
Вие мишоци на тоя Сергей неможете му се намаза на малкия пръст! Не разбрахте ли, че има помаци дето не искат турция и турчищина и не им дреме за ваште мераци! Ай OFF!

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #533 on: February 08, 2012, 15:22 »
Вие мишоци на тоя Сергей неможете му се намаза на малкия пръст! Не разбрахте ли, че има помаци дето не искат турция и турчищина и не им дреме за ваште мераци! Ай OFF!
Абе  ей    вологъз    гейски  мишок  ще викаш   на бащати   

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #534 on: February 08, 2012, 15:23 »
През 17 век евреите взели колективно решение да приемат Ислама фиктивно за да си защитават интересите по-свободно. Лидерът им е бил Сабетай Севи. Знае се че в Турция те са много активни както в армията така и в управлението на страната. Може би и Сергей да има такава замисъл и да се бори скрито за правата на Помаците.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Sabetayc%C4%B1l%C4%B1k
http://www.habererk.com/haber/152/sabetaizm-ve-sabetaistler.html

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #535 on: February 08, 2012, 15:36 »
Може би и Сергей да има такава замисъл и да се бори скрито за правата на Помаците.
Защо скрито? Ние се борим явно!

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #536 on: February 08, 2012, 15:39 »
Това много ми хареса вологъз само да не обидим воловете.
Ха така кажете че сте вие, и за какво се борите, но да не сте по долни гащи, че не е прилично и че....

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #537 on: February 08, 2012, 15:47 »
:) Колкото и да злобеете Дионис си иска народа! :) :P

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #538 on: February 08, 2012, 15:47 »
Това много ми хареса вологъз само да не обидим воловете.
Ха така кажете че сте вие, и за какво се борите, но да не сте по долни гащи, че не е прилично и че....
Тея  носят  прашки   

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #539 on: February 08, 2012, 15:50 »
Турците кат ги гонихме 2012 и прашки нямаха! :)