Към Вологез нямам никакви проблеми повярвай ми никакви само не мога да търпя някой чеда като ми се правят на интересни това е.
Към sergei знамем вече че си образован, но си напиши името с главна буква,недей да опридилаш кой какъв е а кажи за какво си тук.
Та пак ти казвам тук всеки кара направо, йане казва истината,не се притеснявай тук минаха всякакви герой
Иначе е хубаво че си културен, ние нека да сме прости, и на това берекят,ама нали си партиен та ще имаш нужда от тази простотия.
А що до името ти показваш и доказваш че си са продал, нагодил,.......но това си е твойя работа нали си учен а и културен.
А та името Сергей, остави белек в живота ми, роди ми се син, както всеки и един и аз взех подараци и заминах за болницата да си получа първата си рожба, ама каде не съм му сложил името, отидах в канцаларията, та ме питат- Как да го запишим,-Ибрахим казвам и раздавам бонбони. -Не може така ето вземи тази книшка и си избери от тук едно име.-Това няма да стане казах и си излязах След две седмици дойде милиция и ме закара в болницата, да си пребера рожбата пак влязох в тази стая но този път с полицая, и ми обесниха да избера Сергей че той не е българско а руско.А полицая ми каза че ако не го запиша ще го дадът на майчин дом и тогава ще е Гойрги не ми оставаше друго освен да избера Сергей.
Та господин Сергей тези прости хора си дадоха живота за това име докато ти се навеждаше и не ми се прави на охапан от млада булка.