Author Topic: В Родопите масово се сменят имена  (Read 276803 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Metka

• Forum fan
fotakiev, за толкова време във форума така и не разбра, че аз никога не говоря за народност. За мен всеки, който е гражданин на Република България е с абсолютно равни права и е част от българската нация. Бил съм жертва на подобни идиотски методи, като тези в статията, която си постнал по-горе. Баща ми е лежал в два затвора /Белене и Плевен/, изселван на два пъти от родното си място. Майка ми и сестра ми / на 3 годинки/ са интернирани в Плевенско без никой от роднините им да знае къде са. И всичко това само заради едно обикновено име. Разбери, че аз имам пълните основания да мразя тези, които са извършили това гнусно дело, както и всички "идеолози и поддържници на българщината" /като автора на любимата ти статия/. Но въпреки всичко, аз се чувствувам част от българската нация и се гордея с това. 

Твоята заблуда е, че генът привилегирова определена част от българските граждани. Моята идея е, че гражданството обединява и равнопоставя всички, без значение на етническия произход и вероизповедание.

Mustafa tvoqt bashta e istinski ma4enik e geroi.Znam 4e ne iskash da sa vazgordqvash ot tova ili da badesh priveligirovan
no Nie vsi4ki se gordeem s tova 4e tozi 4ovek e ot malcinata koito sa se jertvali sreshtu Asimilatorite.
Bi trqbvalo savremenata balgarska istoria da nameri mqsto za takiva hora, boreli se i stradali za izkonnoto 4oveshko pravo na samoopredelenie i pravo na ime.
A shto se otnasq za propovednicite i prorocite na rasizma, edva li  tova shte napravi Bulgaria nai Velikata strana v sveta.

Offline havallar

• Advanced member
Ауу колко сме груби,ами за теб нека си е от значение,не е нужно да си налагаш мнението на никой и кой си ти,че да ми казваш какво съм объркала или имаш зор да се заяждаш?
Никои не се заяждя.Иронията ти е излишна.Като искаш и за будиска се определи,защо задаваш въпроси на първолак.Не забравяй,че админите не харесват хора петнящи саита .Омръзна ми да ни изледват като мутанти на човечеството,с въпроси не на място........

fotakiev

• Guest
fotakiev, за толкова време във форума така и не разбра, че аз никога не говоря за народност. За мен всеки, който е гражданин на Република България е с абсолютно равни права и е част от българската нация. Бил съм жертва на подобни идиотски методи, като тези в статията, която си постнал по-горе. Баща ми е лежал в два затвора /Белене и Плевен/, изселван на два пъти от родното си място. Майка ми и сестра ми / на 3 годинки/ са интернирани в Плевенско без никой от роднините им да знае къде са. И всичко това само заради едно обикновено име. Разбери, че аз имам пълните основания да мразя тези, които са извършили това гнусно дело, както и всички "идеолози и поддържници на българщината" /като автора на любимата ти статия/. Но въпреки всичко, аз се чувствувам част от българската нация и се гордея с това. 

Твоята заблуда е, че генът привилегирова определена част от българските граждани. Моята идея е, че гражданството обединява и равнопоставя всички, без значение на етническия произход и вероизповедание.

Аз от толкова време не видях да се противиш на мнениято, че помаците са етнос,различен от българският!
Иначе ако си искрен в написаното невиждам причина да не се съглася с Теб.Невиждам причина  и да обичаш изродите причинили насилие.
Генът не преливилегирова част от българските граждани.Защо така реши че мисля.

Това бях написал и на Назми в друг пост:Бъдете си помаци,бъдете си мюсюлмани,имайте си каквито искате имена,но не се delete на наши и ваши,на българи и помаци.Всички живеем в България и от това следва да сме Българи.Обаче тук в сайта българин значи християнин  ???

Offline havallar

• Advanced member
Аз от толкова време не видях да се противиш на мнениято, че помаците са етнос,различен от българският!
Иначе ако си искрен в написаното невиждам причина да не се съглася с Теб.Невиждам причина  и да обичаш изродите причинили насилие.
Генът не преливилегирова част от българските граждани.Защо така реши че мисля.

Това бях написал и на Назми в друг пост:Бъдете си помаци,бъдете си мюсюлмани,имайте си каквито искате имена,но не се delete на наши и ваши,на българи и помаци.Всички живеем в България и от това следва да сме Българи.Обаче тук в сайта българин значи християнин  ???

А ПОМАК ,значи вредител-нужно е препарат за унищожаване на вируса.Така е от 130г............
 С какво сте показали ,че принадлежим към тази държава.В Смолянско тези дни се направиха паметни плочи за загиналите за държавата.Посочими едно помашко име на тези паметни плочи и ще се примера.Помаците винаги са ги пращали на първа линия на бойното поле ,защото могат да се жертват.Мойте прадеди са ми разказвали достатъчно, и за Драва и за балканската война.............

Offline ммммммм

• Member
  • **
havallar,в огромна грешка си,ни най-малко искам да петня този сайт,какво толкова съм попитала,че те е подразнило незнам и защо мислиш че е ирония,за твое сведение аз съм помакиня ако не ти изнася мнението ми това е друг въпрос,така кажи...

fotakiev

• Guest
не ИСКАТ ,принудени са .Защото в Европа е от значение не какво можеш и знаеш,какво образование имаш(доказано ,а не купено),За да си изхранват семействата.ДИСКРИМИНАЦИЯТА Е ПЪЛНА,за всички мюсулмани.Не се прави на недоразбрал.Мустафа е много прав ,но не единствен.Брат ми ,момче на 19г. каква вина има ,че се е родил мюсулманин да го убият.Това не се забравя.защо се крият убииците наследници на надъхани членове на ВМРО.Защото е тенденция да ни заличат с всякакви методи.Не се забравя да знаеш............

Syboleznovaniata mi za brat Ti.No tova ne e pri4ina da se ozlobiavash kym vsi4ki.Ima Ataka Ima VMRO..te sa nacionalisti koito se hvashtat za edna istina i se fanatizirat v neia.Krainostite izbivat na drugi krainosti...

Offline havallar

• Advanced member
havallar,в огромна грешка си,ни най-малко искам да петня този сайт,какво толкова съм попитала,че те е подразнило незнам и защо мислиш че е ирония,за твое сведение аз съм помакиня ако не ти изнася мнението ми това е друг въпрос,така кажи...
Ще се разкрие не се съмнявай.Много провокатори и мразище помаците рано или късно си показват рогата.Ще те предупредя,какво пишеш-се чете от мн. хора.........

Offline havallar

• Advanced member
Syboleznovaniata mi za brat Ti.No tova ne e pri4ina da se ozlobiavash kym vsi4ki.Ima Ataka Ima VMRO..te sa nacionalisti koito se hvashtat za edna istina i se fanatizirat v neia.Krainostite izbivat na drugi krainosti...
Не мразя,но ми отвори очите......Това е държавна политика за жалост,да ни отлъчи............И Посочи ми едно помашко име признато ,че се е било за България и е признато с вписването му на някой паметник.ПРОСТО НЯМА......................

fotakiev

• Guest
А ПОМАК ,значи вредител-нужно е препарат за унищожаване на вируса.Така е от 130г............
 С какво сте показали ,че принадлежим към тази държава.В Смолянско тези дни се направиха паметни плочи за загиналите за държавата.Посочими едно помашко име на тези паметни плочи и ще се примера.Помаците винаги са ги пращали на първа линия на бойното поле ,защото могат да се жертват.Мойте прадеди са ми разказвали достатъчно, и за Драва и за балканската война.............

Vsiako neshto si ima pri4ina.I ako iskame vsi4ki zaedno da iz4istim groznoto minalo,niama da stane kato se pravim na syrditi ili obideni.Vsiaka ot stranite ima za kakvo da se hvane i prodyljenieto niama da e polezno v "nadmervane".Bydete si estestveni i proiavete malko usilie.Kato dyrjite na tursko-arabski imena ne gi smeniaite.Kato niakoi iska drugo ime ne go zakleimiavaite za predatel.Ne priemaite 4e ste nie i vie.

fotakiev

• Guest
Не мразя,но ми отвори очите......Това е държавна политика за жалост,да ни отлъчи............И Посочи ми едно помашко име признато ,че се е било за България и е признато с вписването му на някой паметник.ПРОСТО НЯМА......................

Az ako dyrjish shte ti dokaja 4epomaci e imalo i to mnogo.Imalo e i generali.Oba4e se symniavam 4e shte spresh sys kopleksa,4e pomacite se typ4at.I stiga svyrzvakomunistite s vsi4ki.To4no te smeniaha imenata i  na omrelite i smeniaha nadpisi...

Offline havallar

• Advanced member
Vsiako neshto si ima pri4ina.I ako iskame vsi4ki zaedno da iz4istim groznoto minalo,niama da stane kato se pravim na syrditi ili obideni.Vsiaka ot stranite ima za kakvo da se hvane i prodyljenieto niama da e polezno v "nadmervane".Bydete si estestveni i proiavete malko usilie.Kato dyrjite na tursko-arabski imena ne gi smeniaite.Kato niakoi iska drugo ime ne go zakleimiavaite za predatel.Ne priemaite 4e ste nie i vie.
ти за обида ли го приемаш борбата за границите на българия и никакво признаване.Нещо повече ,обявени за врагове.Пример е "Родина" -мислеща за българското,вследсвие на това са били в Белене.Но разбира се те са мюсулмани- патриоти,хайде в Белене.

fotakiev

• Guest
Ще се разкрие не се съмнявай.Много провокатори и мразище помаците рано или късно си показват рогата.Ще те предупредя,какво пишеш-се чете от мн. хора.........

Neznam zashto reagirash taka s momi4eto.Mnogo ima pomaci koito misliat to4no kato neia.I vijdam 4e ne ti haresa mnenieto i.Skastri ia oshte niakolko pyti i shte se obidi.Shte spre da pishe tuk...i pak shte ostanat samo pomaci, a bylgarite musulmani prosto vseedno gi niama...

fotakiev

• Guest
ти за обида ли го приемаш борбата за границите на българия и никакво признаване.Нещо повече ,обявени за врагове.Пример е "Родина" -мислеща за българското,вследсвие на това са били в Белене.Но разбира се те са мюсулмани- патриоти,хайде в Белене.
"Rodina" e prekrasen primer da.Prosto kakto vsi4ki v Bylgaria misleshti hora nesyglasni s rejima na komunizma e bil v lageri.Ne byrkai s tova,4e e bilo sreshto pomacite....bilo e sreshu musulmani,hristiani,u4iteli,viarvashti i budni hora

Offline havallar

• Advanced member
Az ako dyrjish shte ti dokaja 4epomaci e imalo i to mnogo.Imalo e i generali.Oba4e se symniavam 4e shte spresh sys kopleksa,4e pomacite se top4at.I stiga svyrzvakomunistite s vsi4ki.To4no te smeniaha imenata i  na omrelite i smeniaha nadpisi...
Посочи ми каде се пише ,че помаците са учасвали за българското,има ли паметна плоча на загиналите и тогава ще спорим????Няма...................Те са прокудени от собсвената си родина отдавна и украсената история нама власт,докато не се признае ,че помаците са дали многооооооооооо,но не се отчита.Само ако си християнин си патриот.Прочети за партизанина Фисенски.Не го убиват фашистите,а от собственият му отряд партизани.Помак не бива да обира овациите..........

Offline havallar

• Advanced member
"Rodina" e prekrasen primer da.Prosto kakto vsi4ki v bylgaria misleshti hora nesyglasni s rejima na momunizma e bil v lageri.Ne byrkai s tova,4e e bilo sreshto pomacite....bilo e sreshu musulmani,hristiani,u4iteli,viarvashti i budni hora
Нещо не си разбрал ,прочети отново.........