Author Topic: В Родопите масово се сменят имена  (Read 277004 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Регистриран

• Guest
Ynt: В Родопите масово се сменят имена
« Reply #435 on: January 06, 2010, 23:10 »
Аз си казвам винаги кой съм, омръзна ми да го повтарям. Но като поразрових темите, поне 5 човека, че някои с женски никове приписвате на мене. Параноята ви е тресе жестоко. Недейте така. :)

Offline muti6

• Adviser
« Reply #436 on: January 06, 2010, 23:22 »
Аз си казвам винаги кой съм, омръзна ми да го повтарям. Но като поразрових темите, поне 5 човека, че някои с женски никове приписвате на мене. Параноята ви е тресе жестоко. Недейте така. :)
Не се сърди ,мисленето ти много напомня на този индивид.Мойе, пак да сме сборкали, или пак не сме? ;D

Регистриран

• Guest
« Reply #437 on: January 06, 2010, 23:25 »
То животът ви е сбъркан и сериозно повреден на повечето от традиционно посещаващите този сайт, та остава за една регистрация. Ама е гюнах така на невинни хора, при това на свои, да приписвате онея лошите неща и да виждате заплаха в наше лице. Еле, голем праз, че сме от Смолянско.

Offline muti6

• Adviser
« Reply #438 on: January 06, 2010, 23:42 »
То животът ви е сбъркан и сериозно повреден на повечето от традиционно посещаващите този сайт, та остава за една регистрация. Ама е гюнах така на невинни хора, при това на свои, да приписвате онея лошите неща и да виждате заплаха в наше лице. Еле, голем праз, че сме от Смолянско.

Човешкият ум е ограничен. Човешката глупост не е.
Храним надежди
Храним илюзии.
Храним омраза.
И за десерт – ядем се помежду си.

Регистриран

• Guest
« Reply #439 on: January 06, 2010, 23:51 »
Що изтри простотията за религията бе, а? Никой друг освен теб не е обиждал Исляма толкова вулгарно директно. Уж беше и ти религиозно лице. - Таратанци. Ето затова ходжите трябва да се малтретират регулярно, щото само те ни отделят истински от Аллах и Исляма...

Offline muti6

• Adviser
« Reply #440 on: January 07, 2010, 16:14 »
Що изтри простотията за религията бе, а? Никой друг освен теб не е обиждал Исляма толкова вулгарно директно. Уж беше и ти религиозно лице. - Таратанци. Ето затова ходжите трябва да се малтретират регулярно, щото само те ни отделят истински от Аллах и Исляма...
Нерегистриран,ти как мислиш,обидата за исляма ли беше или за глупостта ти?Винаги са съществували хора,които според моето лично мнение ги мързи да мислят,за да достигат до собствени изводи.По-лесно им е да асимилират подадена наготово имформация и да я повтарят,като папагали без изобщо да се стремят да вникнат в същината на истината.Не виждам голяма полза да анализирам умозаключенията ти.
И не намесвай религията,видимо е, че си много далеко от нея.Дразнещо не е твоето невежество ,а убедеността, с която го представяш,че е правилно.
По гнусен и циничен пост от този , не съм срещал !Не бива симпатията ти или не такавата, към някой съфорумци да се отразява в постваните ти мнения, защото се стига до противоречия.Всичко е въпрос на гледна точка и лично усещане на нещата.
Чудя  се на Модераторите, до кога ще те изтраят?

Регистриран

• Guest
« Reply #441 on: January 07, 2010, 16:18 »
Нерегистриран,ти как мислиш,обидата за исляма ли беше или за глупостта ти?
Като си толкова отворен, публикувай изтритото от теб - хората ще преценят. Уви, всички ходжи, които познавам имат същото като твоето поведение. Нямам какво да добавя повече.
П.С. Относно думите за БАН, ако някой от модераторите беше прочел какво беше написал без да се замислят хвърчеше. Ама нали и ти си от стъбловете на сайта..

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #442 on: January 07, 2010, 16:22 »
Като си толкова отворен, публикувай изтритото от теб - хората ще преценят. Уви, всички ходжи, които познавам имат същото като твоето поведение. Нямам какво да добавя повече.
Клонинг, Оджите са като всички останали хора и ако си попаднал на такива които не са си били на мястото, тука никой не ти е
виновен.
Препоръчвам ти да идеш в Галата , при Хусейн за да можеш обективно да се запознаеш с това което се практикува.
Ти се държиш абсолютно като библейският Тома Неверни.

Регистриран

• Guest
« Reply #443 on: January 07, 2010, 16:25 »
Метка, благодаря за съвета! Имам леля (на баща ми сестра), която от двайсетина години е омъжена в с. Градешница. Ходил съм нееднократно. Освен това, че сме помаци, всичко друго е адски различно. Съвсем друг свят бих казал.

Offline muti6

• Adviser
« Reply #444 on: January 07, 2010, 16:35 »
П.С. Относно думите за БАН, ако някой от модераторите беше прочел какво беше написал без да се замислят хвърчеше. Ама нали и ти си от стъбловете на сайта..
Написаното бе , лично за теб.Що не се опиташ да го цитираш ти,та да се посмеем малко,след което обещавам да го напиша отново.  Но явно или се правиш на неразбрал или наистина мисленето не ти се отдава.Това ,че го изтрих не е защото ме е страх от БАН.Истината е ,че реших да не падам на нивото ти.У вярващият човек природно е заложена толерантността.Интересно коя е твоята вяра?Айде ,че пак оспамихме темата.

Регистриран

• Guest
« Reply #445 on: January 07, 2010, 16:40 »
Истината е ,че реших да не падам на нивото ти
С действията си ти 10 нива под мен падна. Първо, на всеослушание ме определяш за християнин, без да знаеш какъв съм, второ, обиждаш вулгарно Исляма и трето, страхливо триеш словесната помия, която изля публично.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #446 on: January 07, 2010, 16:59 »
С действията си ти 10 нива под мен падна. Първо, на всеослушание ме определяш за християнин, без да знаеш какъв съм, второ, обиждаш вулгарно Исляма и трето, страхливо триеш словесната помия, която изля публично.
Комуто свършат или липсват аргументите се отдава на спам.Всъщност ,ако се сборуват всички глупости които си ги изписал под сякакви имена може излезне втора част на " Самохвала на глупостта"

Регистриран

• Guest
« Reply #447 on: January 07, 2010, 17:01 »
tersid-e, май и ти си отдавнашен, а? :) както и Владко..Шумкарска работа

Offline tersid

• Adviser
« Reply #448 on: January 07, 2010, 17:05 »
 :D
tersid-e, май и ти си отдавнашен, а? :) както и Владко..Шумкарска работа
За Владко незнам, ама съм бая отдавнашен ,хамен хамен съм старо, ама още си помня.

Offline muti6

• Adviser
« Reply #449 on: January 07, 2010, 17:09 »
Високомерното ти пренебрежително мнение,вече не минава Тук!
Общуването не включва само говорене.
Показваш за пореден път колко сме посредствени и как не уважавме нищо, дори самите себе си.
 Тук има доста хора ,които  са достойни за уважение ,защото са искрени , защото мислят , знаят кога да спрат и кога да намекнат с обида---- за разлика от теб. Надявам се коментарите, които четеш тук, да те накарат да се позамислиш върху тези твои слабости, които те изкривяват като начин на мислене и подход към хората с които искаш да кореспондираш.Прощавай, досадно е!