Author Topic: В България- Мафията си има държава!  (Read 17718 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
www.dailymotion.com/lang/bg/video/x876cy_sin-sity_news                                                                       Една истина за съжаление! Мафия има навсякъде по света,и ще има въпреки законовите мерки и борба.За съжаление в Бг все още хората не осъзнават това.Вчера гледах по БТВ предаването на Бареков от Дупница как местните няколко стотин хора бяха на площада да защитят бандитите братя Галеви.Питам-къде е морала от заграбените милиони пак от тези хорица и те сега са заблудени че им е отпуснат някои лев от тези Галеви поради бездеиствието на държавата.Ами да говоря ли за онези наши помаци дето цяла година блъскат горките по нивите за тютюна,и накрая се молят да мине някои от тези мафиоти и им изкупи тютюна за жълти стотинки! Мен това ме боли и затова повдигнах темата,за липсата и тотална абдикация на държавата от проблемите на помашкото население специално в Родопите!

Offline sema_rohleva

• Senior member
Много актуална тема Назми , много , но ако започна с коментарите край няма да има вярвай ми , особено в частта за европейските фондове !!!Тъй като от 4 години съм в този сектор.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Аз пък не виждам смисъл да започвам с коментарите, тъй като предчувствам, че мненията ми отново ще бъдат изтрити.
ПС - Или когато се говори за престъпленията в държавата ни, това не е в нарушение правилата на форума, докато жестокостите по света са табу ?!

Offline imirka

• Candidate member
  • *
нашите братя помаци са стигнали до крайна степен на мизерията.още кризта не ги е хванала.незнам сас какво ще се препитават.докато някои са облагодетелстваха доста.А нашите хора продължавата да търпят и да им вярват.Трябва да се вземат вав ръце вече.Крайно време е да продължават да не лъжат.

Offline kasmet70

• Advanced member
Темата наистна е хубава и актуална.В смоленско най -големите бизнесмени са синчетата на даносниците   ,хора от БКП и учасници във възродитения процес.Как да чакаме промяна тогава?Помаците се издържат с млеко  и дърводобив.Няма да се повтарям.Дупница може да се види в всеки град.За помака нама място. :'(

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Темата наистна е хубава и актуална.В смоленско най -големите бизнесмени са синчетата на даносниците   ,хора от БКП и учасници във възродитения процес.Как да чакаме промяна тогава?Помаците се издържат с млеко  и дърводобив.Няма да се повтарям.Дупница може да се види в всеки град.За помака нама място. :'(
     kasmet70 taka e i shte byde taka za nas Pomacite dokato ne se osyznaem,che trqbva nashi pomaci da si izbirat mestni hora dokazani s moral,i kogato ima izbori za deputati da ne mi glasuvat pak za hora parashutisti spusnati ot  DPS ,a za pomaci mestni,samo prisystvieto im moje pone ot malko da predizvika dyrjavata za problemite na pomacite,za mizeriqta! kak se jivee samo ot zemedelie- kartofi,tutun,dyrvodobiv,i pri trite izbroeni nashiq narod e ograbvan.Ima si izgradeni banditski strukturi i v trite bransha,tam kudeto izkarva prehranata si tozi nash narod! Ne vijdam kak shte se opravi tova......???

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
     kasmet70 taka e i shte byde taka za nas Pomacite dokato ne se osyznaem,che trqbva nashi pomaci da si izbirat mestni hora dokazani s moral,i kogato ima izbori za deputati da ne mi glasuvat pak za hora parashutisti spusnati ot  DPS ,a za pomaci mestni,samo prisystvieto im moje pone ot malko da predizvika dyrjavata za problemite na pomacite,za mizeriqta! kak se jivee samo ot zemedelie- kartofi,tutun,dyrvodobiv,i pri trite izbroeni nashiq narod e ograbvan.Ima si izgradeni banditski strukturi i v trite bransha,tam kudeto izkarva prehranata si tozi nash narod! Ne vijdam kak shte se opravi tova......???

Би ли ме посъветвал за кого да гласувам, тъй като наближават избори, а парашутиста, който спуснаха от ДПС преди, бе мой братовчед?! Демек, да не се доверявам на рода си и сигурно ще трябва да гласувам за този от първата страница на сайта.

Това ми намирисва на много грозна пропаганда!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Ne znam koi ti e bratovched Mustafa a i hich ne me interesuva tova shtoto ot godini ne sym v BG,i ne go priemai lichno.Govorq za tova mestnite pomaci da si izbirat mestni hora da gi zashtitavat,syglasi se che Pomacite totalno sa ograbvani i nezashtiteni!

Offline kasmet70

• Advanced member
Nazmi, мислите ни са еднакви.Ти макар че не си в БГ  имаш доста реален поглед за нас помаците.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Благодаря kasmet70,tova si e edna gola istina za nas pomacite.V lichen plan bih spomenal imam maika i bashta i trima bratq deto sa tam i blyskat gorkite za tutun,nakraq se molqt na Allah nqkoi mafiot ili dreben moshenik da im izkupi "zlatoto" tutuna deto s nego sveta i Amerika pravi biznes na gyrba na tezi horica.Pitam? Ima li dyrjavna politika za zashtita truda na pomacite v planinskite regioni i dokolko sa zashtiteni? ....   Kakto e trygnalo skoro nqma da ima pomashki semeistva deto da se nagyrbqt s tutuna,gledam vsichki mladi bqgat po Ispaniq,Portugaliq,Italiq.Hubavoto e ,che kato se vyrnat v rodniq pomashki krai vdigat kyshti,pomagat si.Presen primer e s.Ribnovo deto vypreki krizata si se jenqt mestni pomaci.taka e i v moq roden krai-hodi koi kyde hodi naesen ili podzime pak si e sred naroda.Muchim se da oceleem,tova e istinata!!!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Ynt: В България- Мафията си има държава!
« Reply #10 on: February 01, 2009, 11:19 »
Бих се радвал един ден да видя този наш измъчен народ дето едвам свързва двата края  да не се надява друг да го оцени а сам да разбере силата на самоопределението му като Помак.Горд народ!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #11 on: February 02, 2009, 00:04 »
Как е днес Мафията сред Помаците и има ли сила да се промени това,кой  ограбва труда на родителите ни,,местни фирми ???.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #12 on: February 02, 2009, 18:59 »
Абе хора,що си мислите,че сме толкова зле! :) И не молим фирмите за изкупуване на тютюн, те започнаха да се надпреварват,кой да купи!Айде не бъдете толкова черногледи! ;) А относно гласуването, като гледате "Атака" и някои други партии с такива идеи,естествено е,че хората се насочват и търсят защита! Намират я естествено в ДПС,къде другаде! ::)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #13 on: February 04, 2009, 03:00 »
Абе хора,що си мислите,че сме толкова зле! :) И не молим фирмите за изкупуване на тютюн, те започнаха да се надпреварват,кой да купи!Айде не бъдете толкова черногледи! ;) А относно гласуването, като гледате "Атака" и някои други партии с такива идеи,естествено е,че хората се насочват и търсят защита! Намират я естествено в ДПС,къде другаде! ::)
Скъпа Гелина,да не би Атака с членовете и в помашките раиони дето са стотици са заплаха или вповече от хилядите помаци дето там живеят! Докато все помаците сме с тия или ония ЩЕ е така,то така си е било и в историята ни все люшкани в историята ни сме търсили закрила в по силните!.Само че по силния  дето ти говори на митинга да го избереш не е гаранция че ще свърши повече полезна работа от един избран местен помак дето утре  ще е сред нас.Бих ти посочил пример от моя край-позаинтересувай се колко много направи за района ни Общинския кмет  на с.Сатовча-Арбен Мименов и ще  се убедиш в силата на местните хора помаци.Колкото до това,че фирми откъде ли не от Хасково и Петрич се надпреварват да ви купят тютюна си права,кой не иска да спечели на гърба на помаците,всеки ще изкупи"жълтото злато" на безценица! Нали и затова е темата-мафията в Бг си има държава.Тук споменавам Родопите само,но очаквам други наши съфорумници в сайта помак  от Бг да споделят при тях как е???

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #14 on: February 04, 2009, 06:43 »
Много актуална тема Назми , много , но ако започна с коментарите край няма да има вярвай ми , особено в частта за европейските фондове !!!Тъй като от 4 години съм в този сектор.
  Сема,знам силата ти в тази област.Не мислиш ли,че ще е интересно да споделиш тук за нас какво е отношението на Европа и структурите и именно за нас в областа на селското стопанство поминъка на народа ни.Има ли по специално отношение към помаците и как там в ЕU гледат на нас.Питам! Да ни споменеш все пак по кои-програми има шанс и бъдеще за нас помаците-в кои области на икономиката,какви са переспективите за в бъдеще за планинските райони накратко да споделиш,за което ти благодаря Сема! Знам,че си зает човек!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42