кои нас
И сред мюсюлманите е имало доносници, които са били в услуга на комунистите, не го казвам лично. По същия начин е имало българи, които не са били комунисти и такива, които са били.
Проблема е че попчетата получават пари.... заплати от даржавата и затова
са по уязвими пък и ги видяхме с какви коли се движат поне не се срамуват.
Ако им кажат идете и още един път осветете костите в Батак ще го направят до пет.
Не ме интересуват въобще попчетата и не ги защитавам. Но богаташите са на високо ниво, тези по малките градове и села мизеруват по същия начин както и ходжите в малките населени места. Иначе държавата отпуска и пари за мюсюлманско вероизповедание - да се знае. Всяка религия получава пари от държавата, в зависимост колко хора изповядват дадена религия. Иначе тези отгоре във, която и да е религия да не се правят на бедни.
Комунягофашистите още са си на власт. Не народ а мърша беше казал Botev, и жалко че още нищо не се е променило. В гърция и Испания се води кампания'' Аз не плащам'' но в БГ нет проблемы.
Копирайте поне от европейците ако ли не можете друго, бих ви казал аз ама нейсе
Тогава голяма част от вас, защо гласуват за комунягите ? И много се дразня от това, че на никой не им се плаща, така никой няма да процъфти. Данъците се плащат, за да работи държава. Ако никой не плаща не ми се мисли какво ще стане. Не очаквайте Борисов, Плевнелиев или Дянков от своя джоб да извадят пари за заплатите, защото те не държавата, държавата са хората. Но жалко, че това мислене го имаш и ти и хората като цяло тук. Всеки иска да взима, но не иска да дава, затова няма да провървим нагоре.