Author Topic: Батак - мит или реалност ?!?  (Read 277831 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Ynt: Батак - мит или реалност ?!?
« Reply #450 on: January 17, 2012, 22:10 »
Субиги, тия дето лапат най-много, те най-много квичат , че е мащеха!  ;) Затова трябва да има помашка партия, която да стъпи на здрави исторически основи и да защитава интересите на обикновенния помак! Ти видял ли си лидер на ДПС да не е в далаверата?

Поп Сръев ви дели но не искаш да го разбереш. Тайните служби ги знаеш по-добре от мен затова нямам коментар.Партиите също. Как ще обединиш помаците, не виждаш ли атмосферата във форума. Кой и какво ще ни е общия  знаменател?

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #451 on: January 17, 2012, 22:12 »
България срещу Турция - Турция срещу България. Има ли футболен мач ? Моля по-темата.
Otvorete edna takava tema ta da relaksirame malko. Tuk se zagrya :D ;D :D

Offline sultan selim

• Forum fan
Re: Батак - мит или реалност ?!?
« Reply #453 on: January 17, 2012, 22:21 »
нормално   та  то  половин  бг   е   само  доносници 

Offline Turas

• Forum fan
Re: Ynt: Батак - мит или реалност ?!?
« Reply #454 on: January 17, 2012, 22:22 »
Поп Сръев
Незнам kой е тоя и не искам да знам. Пък и ти нали си турчин к'во ти пука?

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #455 on: January 17, 2012, 22:22 »
Това е интересно и може да се коментира доста.

http://www.mediapool.bg/%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%86%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-news188525.html
Въпреки, че не е по темата, ще кажа накоя дума.

Само един агент в Католическата църква

Проверката на комисията установи принадлежност към бившите служби и на Мустафа Алиш Хаджи и Недим Генджев.

Недим Генджев е бил щатен и нещатен служител на Държавна сигурност. Мустафа Алиш Хаджи е бил агент с псевдоним Андрей, вербуван през ноември 1989 година.

Комисията установи принадлежност към службите на още петима души от Висшия мюсюлмански съвет – Искрен Добруджалиев, Насуф Насуф, Осман Исмаилов, Ридван Кадьов, Шефкет Хаджи.

Както излиза никой не е чист и всички са лицемери. То аз отдавна не уважавам религиозните институции, защото там е просто политика и лицемерие. Всеки носи собствена ценноста система и тя не е зависима от религиите. Може да казваш, че си вярващ, религиозен ( независимо от религията) и в същото време да правиш грехове.

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #456 on: January 17, 2012, 22:24 »
нормално   та  то  половин  бг   е   само  доносници 

То и сред вас е имало такива, не ми се правете на ни лук яли ни лук мирисали.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #457 on: January 17, 2012, 22:25 »
То и сред вас е имало такива, не ми се правете на ни лук яли ни лук мирисали.
кои  нас

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #458 on: January 17, 2012, 22:26 »
То и сред вас е имало такива
Най вече!  ;) Да кажа ли как се раздаваха места за къщи на помаци във Велинград?  :)

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #459 on: January 17, 2012, 22:30 »
Проблема е че попчетата получават пари.... заплати от даржавата и затова
са по уязвими пък и ги видяхме с какви коли се движат поне не се срамуват.
Ако им кажат идете и още един път осветете костите в Батак ще го направят до пет.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #460 on: January 17, 2012, 22:31 »
Комунягофашистите още са си на власт. Не народ а мърша беше казал Botev, и жалко че още нищо не се е променило. В гърция и Испания се води кампания'' Аз не плащам'' но в БГ нет проблемы.
Копирайте поне от европейците ако ли не можете друго,  бих ви казал аз ама нейсе ;D

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #461 on: January 17, 2012, 22:43 »
кои  нас

И сред мюсюлманите е имало доносници, които са били в услуга на комунистите, не го казвам лично. По същия начин е имало българи, които не са били комунисти и такива, които са били.

Проблема е че попчетата получават пари.... заплати от даржавата и затова
са по уязвими пък и ги видяхме с какви коли се движат поне не се срамуват.
Ако им кажат идете и още един път осветете костите в Батак ще го направят до пет.

Не ме интересуват въобще попчетата и не ги защитавам. Но богаташите са на високо ниво, тези по малките градове и села мизеруват по същия начин както и ходжите в малките населени места. Иначе държавата отпуска и пари за мюсюлманско вероизповедание - да се знае. Всяка религия получава пари от държавата, в зависимост колко хора изповядват дадена религия. Иначе тези отгоре във, която и да е религия да не се правят на бедни.

Комунягофашистите още са си на власт. Не народ а мърша беше казал Botev, и жалко че още нищо не се е променило. В гърция и Испания се води кампания'' Аз не плащам'' но в БГ нет проблемы.
Копирайте поне от европейците ако ли не можете друго,  бих ви казал аз ама нейсе ;D

Тогава голяма част от вас, защо гласуват за комунягите ? И много се дразня от това, че на никой не им се плаща, така никой няма да процъфти. Данъците се плащат, за да работи държава. Ако никой не плаща не ми се мисли какво ще стане. Не очаквайте Борисов, Плевнелиев или Дянков от своя джоб да извадят пари за заплатите, защото те не държавата, държавата са хората. Но жалко, че това мислене го имаш и ти и хората като цяло тук. Всеки иска да взима, но не иска да дава, затова няма да провървим нагоре.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #462 on: January 17, 2012, 22:47 »
Незнам kой е тоя и не искам да знам. Пък и ти нали си турчин к'во ти пука?

Тоя е ню поп от новата генерация,   ;D дёнме от мюсулманин дето му е лааналу сръце за хазрети Иса и сега му плащат за нови привърженици. Ти го знаеш де. Лаф да става..Помак или Турчин, каква е разликата? Нима кръвта ни не се сля по полицейските участъци, заедно сме яли насъщния по обектите и каналите като трудоваци, заедно са ни унижавали че не сме българи, заедно сме били дискриминирани и оплювани. Сега се стараете да ни разделите по етническа принадлежност. Помаците са прави да се сърдят за някои неща но нека да знаят че турците вече не са тези с промитите от комунистите мозъци. Сдружението прави силата. Общия знаменател е майка България а не мащеха БГ.
Нека вече никога да не се налага Турция да приема многобройни прокудени изгнанници че баирите и чукарите остнаха празни. Ще ми е мъка за обезкюдена БГ. 

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #463 on: January 17, 2012, 22:51 »
Нали  ромите се множат 

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #464 on: January 17, 2012, 22:55 »
Ако съм аз не бих плащал докато старите комунисти не си дръпнат ръцете от властта. Докато не разбера къде отидоха парите от ЕС. Докато не разбера как един поп може да се вози на лимузина, докато не видя управление без мафиоти и пр. Това е само моето лично становище.