Author Topic: Батак - мит или реалност ?!?  (Read 277955 times)

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Ynt: Батак - мит или реалност ?!?
« Reply #435 on: January 17, 2012, 21:42 »
Що си кривиш душата та не си признаеш че още ви боли от текмето дето го ядохте в Тракия та побегнахте да се спасявте поединично. Ти още си четеш историята на червените фашисти дето разправяха за  по 5 на нож но за това как побягнаха нито дума няма. Вйрвай си още на читанките око искаш, твоя си работа. Парите за тракийските бежанци са връчeни на армията да ви ги донесе в тепсия във Филибето или Пашмаклийско по ваш избор. :D ;D :D

Offline skoti3

• Forum fan
Re: Батак - мит или реалност ?!?
« Reply #436 on: January 17, 2012, 21:42 »
Бугарите са най  страхливия   и  подлизурски народ    затова и  са на последно място    в  европата 

Абе не знам дали са най-страхливия, но ако са на последно място в Европа, то не са на последно българите а държавата БЪЛГАРИЯ, от която си част и ти и вие също имате заслуга за това. Не знам от къде си, каква ти е целта, но ако не ти хареса българията си твой личен проблем,  като го изтъкващ това не печелиш нищо. И когато нямаш елементарни уважения към българския народ, не очаквай да има уважение към тебе. Но ти си единичен случай, познавам дори турци, които знаят какво искат от живота, без да обиждат и без да мразят, защото това не е хубаво. И с такива думи не правиш нищо интересно, просто даваш почва на съществуване на някои националистически организации.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #437 on: January 17, 2012, 21:46 »
такъв   народ такава    държава   ако това  може дасе нарече държава

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #438 on: January 17, 2012, 21:47 »

Абе не знам дали са най-страхливия, но ако са на последно място в Европа, то не са на последно българите а държавата БЪЛГАРИЯ, от която си част и ти и вие също имате заслуга за това. Не знам от къде си, каква ти е целта, но ако не ти хареса българията си твой личен проблем,  като го изтъкващ това не печелиш нищо. И когато нямаш елементарни уважения към българския народ, не очаквай да има уважение към тебе. Но ти си единичен случай, познавам дори турци, които знаят какво искат от живота, без да обиждат и без да мразят, защото това не е хубаво. И с такива думи не правиш нищо интересно, просто даваш почва на съществуване на някои националистически организации.

Тогава бъди така стриктен и кем твоите si сънародници ( християни демек). Именно тогава ще те поздравя ама нердэе*

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #439 on: January 17, 2012, 21:51 »
Зле  може да стане и на теб  никой нее  застрахован
Няма случайни хора! ;) На мен сега ми е зле, ама викам да ми стане добре! Днес от долу утре отгоре.....  И не се испускай друг път да ме заплашваш, щото може да го взема на сериозно!!! 8)
такъв   народ такава    държава   ако това  може дасе нарече държава
Че кой те държи тук насила?

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #440 on: January 17, 2012, 21:52 »
вземи  го   както  искаш

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #441 on: January 17, 2012, 21:53 »
Тази взаимност важи за всички, и по същия начин има някои националисти, дето пък дават почва на накои единици в този сайт. И все пак не обръщайте много внимание на тези партии, защото с оглед техните резултати ( слаби ) на изборите, то вие тук им правите повече реклама, без да имат никаква популярност.

вземи  го   както  искаш

Немога да споря със дървени философи.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #442 on: January 17, 2012, 21:54 »
Sultan selim,такъва ли си герой.Напиши всичко за себе си,не се крий като баба зад някакъв султан.П-иц.

Те това си е вече типична фашистко-атакистка заплаха. Боже Господи с кои си общуваме. >:( Превърнахте форума във атакистки филиал.  !!!

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #443 on: January 17, 2012, 21:55 »
Говорете за днешно време това е убочение на командо за другото вие си мислите.

SAT Komandoları- Cehennem Haftası (Gözünüz Asker Görsün)

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #444 on: January 17, 2012, 21:57 »
Няма случайни хора! ;) На мен сега ми е зле, ама викам да ми стане добре! Днес от долу утре отгоре.....  И не се испускай друг път да ме заплашваш, щото може да го взема на сериозно!!! 8) Че кой те държи тук насила?

Vologez, bez kritika nyama napredak. Kritikata e v osnovata na demokraticheskite obshtestva. Nima nyama za kakvo da se kritikuva tvoyata milicka  a za drugi mashteha BG.

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #445 on: January 17, 2012, 21:58 »
Те това си е вече типична фашистко-атакистка заплаха. Боже Господи с кои си общуваме. >:( Превърнахте форума във атакистки филиал.  !!!

За това говоря :D . Партия, което няма да има и 2 % днес и споменавате името, т.е. правите и реклама. Иначе ти си същия, обаче от другата страна, остави хората да си живеят живота, да учат, да общуват.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #446 on: January 17, 2012, 21:59 »
А вие  защо не оставите помаците  ами  постоянно  идвате  да клепете    и  дани давате акъл  в кой крачол даси го   държим

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #447 on: January 17, 2012, 22:02 »
Говорете за днешно време това е убочение на командо за другото вие си мислите.

SAT Komandoları- Cehennem Haftası (Gözünüz Asker Görsün)

На вълка му е здрав врата защото сам си върши работата. ;)

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #448 on: January 17, 2012, 22:03 »
Субиги, тия дето лапат най-много, те най-много квичат , че е мащеха!  ;) Затова трябва да има помашка партия, която да стъпи на здрави исторически основи и да защитава интересите на обикновенния помак! Ти видял ли си лидер на ДПС да не е в далаверата?

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #449 on: January 17, 2012, 22:09 »
България срещу Турция - Турция срещу България. Има ли футболен мач ? Моля по-темата.