Author Topic: Батак - мит или реалност ?!?  (Read 277942 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: Батак - мит или реалност ?!?
« Reply #315 on: November 08, 2011, 21:26 »
Svetlina Svetlina умряла е циганката кадето та хвалеше та сами се хвалиш стига да беше така щеше да ни направиш щастливи всичките но това чуство не е дадено на всеки само виш какво си писала до сега и на това ако му казваж любов и уважение към родина и човеколюбие, то ........

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #316 on: November 09, 2011, 00:18 »
Такова възпитание съм получила, както и целия ми род: любов и уважение към родина и човеколюбие,  по християнски, пък ти си приказвай, каквото намериш за добре.

Да, верно е, че османлиите по-поетично и качествено са правели кръстилки в продължение на 450 години. ;D
12 neuspeshni opita. Zashto li? Kato ste tolkoz nekadyrni zashto ne se pouchite ot Osmanliite. ;) :) ;D  Yazyk! Kalpav narod kalpava darjava mi ide da reka ama neyse >:(

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #317 on: November 10, 2011, 13:22 »
И още няколко въпроса не съм християнин но--

-1 Нормално лие да се расхвърлят костите на загиналите в Батак
    хей тъй все едно е сергия на някой пазар.
-2 Не е ли по добре да се положат в гробовете им кадето им е мястото.
-3 Ако искат да плашат хората по добре да направят кости от макети
-4 Тук стана известно че част от тези кости ако не всички са на мюсюлмани.
 така че на този цирк трябва да му се сложи края и то по убичайя който придобава.

Аз съм бил в Чанакале там е загинал дядо ми и там не можах да видя подобна сергия
а всичко е изрядно както придобава според религията и достоинството което са спечелели.

А да си спомним и за Косово какви ритоали испълниха хората на загиналите останалото си мислете вие да ли е нормално.

Offline Kaplan

• Adviser
Re: Батак - мит или реалност ?!?
« Reply #318 on: November 11, 2011, 15:52 »

Аз съм бил в Чанакале там е загинал дядо ми и там не можах да видя подобна сергия
а всичко е изрядно както придобава според религията и достоинството което са спечелели.

Ибрахим моят прадядо се е биел в Чанаккале  :) Чудил съм се на коя война е било това, да не става дума за Kurtuluş savaşı ?

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
« Reply #319 on: November 11, 2011, 16:48 »
Vgledaiki se v lica na tezi voinici vijdam zapada i iztoka v nqkoga6nata Osmmanska darjava edinni za celta si za da kajat na sveta  ' Çanakkale geçilmez'.
1915

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #320 on: November 11, 2011, 21:45 »
Да Kaplan за същата война за Kurtuluş savaşı става въпрос.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #321 on: November 13, 2011, 14:48 »
За мен това натякване е с цел:Да се чувстваме виновни, и те да имат оправдание за зверствата .Да сме роби на християните които затриха цели цивилизации-100 000 000 жертви на Църквата и насила налагане на религия.(Маите ,инквизицията,педофилията,насилствената кръстилка-52 рода убити до 9-о коляно от цар Борис,и др).Ами да ги попитам как са избили 13 000 християни през 1941г в Драма.Баташкото клане(макар и преовиличено) е нищо според Драмското клане ;)

Offline daczo

• Forum fan
« Reply #322 on: November 13, 2011, 19:43 »
Миш-маш в някой глави.Бъркане на факти.Колко са избити през арабските войни.Колко от османите на Балканите.Колко между сунити и шиити. ;D

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #323 on: November 13, 2011, 20:44 »
Миш-маш в някой глави.Бъркане на факти.Колко са избити през арабските войни.Колко от османите на Балканите.Колко между сунити и шиити. ;D

Е,колко? havaika е споменала конкретни цифри,ти можеш ли или само да се намираш на приказка?

Offline daczo

• Forum fan
« Reply #324 on: November 14, 2011, 03:18 »
KaraIbrahim,за разлика от някой няма да пиша за изсмукани от палеца цифри. ???

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #325 on: November 16, 2011, 20:21 »

така че на този цирк трябва да му се сложи края и то по убичайя който придобава.

А да си спомним и за Косово какви ритоали испълниха хората на загиналите останалото си мислете вие да ли е нормално.

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
« Reply #326 on: November 28, 2011, 15:53 »
За мен това натякване е с цел:Да се чувстваме виновни, и те да имат оправдание за зверствата .Да сме роби на християните които затриха цели цивилизации-100 000 000 жертви на Църквата и насила налагане на религия.(Маите ,инквизицията,педофилията,насилствената кръстилка-52 рода убити до 9-о коляно от цар Борис,и др).Ами да ги попитам как са избили 13 000 християни през 1941г в Драма.Баташкото клане(макар и преовиличено) е нищо според Драмското клане ;)

Е в това по голям от католическата църква няма-според редица изчисления избитите от нея се равняват на 200 000 000 души.

Поздрави

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
« Reply #327 on: November 28, 2011, 15:55 »

Косово бе добре изигран сценарии под американска диктовка-нищо повече.
Иди там и ще видиш кой създава проблемите.

Поздрави.

Offline Jack

• Avarage member
  • Животът е кратък, наслаждавайте му се!
« Reply #328 on: December 15, 2011, 15:46 »
Ванга - за обичта и добротата

Vanga - Ванга - За обичта и добротата

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #329 on: December 15, 2011, 17:02 »
Мойте уважения към тези хора на който Ванга е помогнала ако е истина. Обаче има неща който не се казват за нея. Доста се изопачава това което е казала. Особено в Русия, а в България това го правят русофилите , именно с подобни клипове, който са националистически, поръчкови. А това което не се казва за Ванга е фактът че тя признава че когато е изпадала в транс, някакво извънземно същество ѝ е казвало какво да предсказва. Това същество е имало вид на гущер, голямо колкото човек и много интилигентно. Нека не забравяме че цялото име на врачката родена в Македония е - Ванга Гущерова. Тоест логично е да се допусне че има някаква връзка с рептилийте. Но дали наистина Ванга е общувала с Рептил? Защо това се премълчава? Заради пропагандата срещу Македония ли?