Türkçe > Tanışma

DÜNYA POMAK BİRLİĞİ

<< < (2/4) > >>

bogutevolu:
Senin fikrinin altını imzalıyorum. Bu nasıl olur dersen öncelikle yasal prosedür çerçevesinde dernekleşmek lazım. Ondan sonra giderek yerel ve uluslararası hukuk imkanları çerçevesinde pomak toplumunun dünya ölçeğinde temsil edilmesi mümkündür. Bu arada en büyük handikap yine pomakların bağımsız karakteridir ki bir araya gelmemizi şimdiye kadar engellemiştir. Bu web sitesi bu yönde atılmış önemli adımdır. Belki birbirine uyumlu yetenekler birbirini bulur ve bir çekirdek oluşur.

korelbediz:
kurulacak tum platform ve orgutlenmelerde butun destegi vermeye hazirim;;
artik unutulmus bir kimlik olmayalim

bello:
Dün nette tanıştığım  selanik kökenli  pomak bir arkadaşla konuştuk, oda aynı şeyleri söyledi bir dernek kurulmalı artık kültürümüzü unutmamak için, ve bu arkadaş bir avukat.

Bu konuda herkezde müthiş bir istek görüyorum..

iskeceli:
bır banka hesabı acalım  hepımız az cok  katkıda bulunursak dernegımızı kurarız .ve   baska etkınlıklerde yapabılırız

yabanci17:
arkadaşlar site yöneticisi arkadaşlarla bir yerde toplanıp deneğin vizyonu ve misyonunu belirledikten sonra ilçe ilçe il il yavaş yavaş örgütlenmeliyiz bunlar olduktan sonra finansal destek için gerek aile akrabalardan yardım alarak derneklerimizi finanse edebiliriz tabiki yasal işlemlere başlamak için ilk önce fikir birliği çerçevesinde yüzyüze görüşüp herkesin maddi manevi neler koyabileceğimizi somut olarak belirtmeliyiz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version