Türkçe > Tanışma
DÜNYA POMAK BİRLİĞİ
ertanipek:
Bütün POMAK soydaşlarımızı legal bir örgütlenme ile bir amaç ve bir çatı altında toplanmaya çağırıyorum.Tarih içinde biryerlere sürüklenmiş-sürülmüş-kovulmuş yada göç etmeye zorlanmış insanlarımız.....Dilini,kültürünü,özünü dahası öz vatan'larını unutmuş-unutturulmuş pomak kardeşlerim.DİRİLMENİN,SİLKİNMENİN-AYAĞA KALKMANIN ZAMANI GELMEDİMİ.1-2-3 KUŞAK sonramız pomak adını bile tanımıycak. - Bu site ile tanışalım ve örgütlenmeye başlayalım. (ertanipek@windowslive.com)-(05435740681)
yabanci17:
haklısında ben uzun zaman önce bu konuyu dile getirdim ama site yönetici arkadaşlar bunu ırkçılık olarak yorumlayıp deştek vermediler
bogutevolu:
--- Quote from: yabanci17 on March 10, 2009, 14:16 ---haklısında ben uzun zaman önce bu konuyu dile getirdim ama site yönetici arkadaşlar bunu ırkçılık olarak yorumlayıp deştek vermediler
--- End quote ---
Sevgili kardeşim destek vermemek ne demek. Sen girişim yap. Biz senin arkandayız. Yeter ki ciddi bir kuruluş olsun. Ama bizim site yöneticileri olarak böyle büyük mali külfet gerektiren organizasyonları gerçekleştirecek güç ve imkanımız yok. Siz buna muktedirseniz başımızın üzerinde yeriniz var.
Ayrıca Dünya Pomak Birliği düşüncesinin ırkçılıkla ilgisini halen çözemedim.
yabanci17:
ilk üyelik zamanlarımda aynı konuları dile getirdim belki uslup ve ifadelerim biraz sivri olduğundan bir akadaşımız biz pomaklar barışcıl ve sakin bir toplumuz ve ayrımcı ve ırkçı bir toplum değiliz ibaresinini kullandı onun üzerine böyle bir kelime kullandım
yabanci17:
sayın abim aslında finasman benim düşünceme gere ikinci planda biz birlik olamıyoruz aslında siz yönticilerimiz adım atmasıyla ilçe il ve bunların toplamı ile Dünya Pomak Birliği kurulması kaçınılmaz diyerek düşünüyorum takdir sizin
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version