Türkçe > Müzik

EUROVİSİON 2009

<< < (2/3) > >>

iskeceli:
bol sanslar dilerim. umarim birinci olur .

gelecek seneye insallah pomaklarin sarkisi birinci olur .eurovizionda

böyle olaya ihtiyacimiz var.

Greenman:
Şarkıda Hadise'de çok iç gıcıklayıcı umarım başarılı oluruz...

daylek:
Kesinlikle katılıyorum Hadise mükemmel görüntüsü olan bi hatun. Amma ve lakin gelin görün ki iç gıcıklamayla olmuyor sanırım bazı şeyler yapılan işlerde beynide kullanmak lazım (şahıslardan değil yapılan işte kullanılan beyinden bahsediyorum). Ve dikkat ederseniz eğer Eurovision her ne kadar müzik yarışması gibi görünse de siyasi değerlendirmelerin fazla olduğu bir yarışma bunu sağır sultan bile duydu. Bakınız bu yarışmada Sertab Erener'in birinci olduğu dönemde Türkiye'ni uluslararası platformda çizdiği profil nasıldı? Bununla birlikte şarkı güzel değilmiydi tabiki güzeldi ama sadece güzel olduğunda ilk beşte kalıyor. Bu sene Türkiye'nin çizdiği profil ne sizce soykırım iddalarından ve bu iddaların bazı ülkelerde kabul görmesinden sonra? (tabi ki sözde aydınların özür dileme kampanyası olumlu sonuç verirse başka!) Buyrun size değerlendirme efendim. Yoksa bayan olduğum halde Hadise benimde içimi gıcıklıyo ama keşke öyle bitse!

ayse77:
Daylek sana tamamen katılıyorum. Bir süre önce okuduğum haberlere göre ; şarkı sözleri Türkiye'de tepki çeken System of a Down grubu Eurovision 2009'da Ermenistan'ı temsil edecekmiş! :(Daha da önemlisi şarkıda "ermeni soykırımı" işlenecekmiş. Böyle olursa Türkiye'mizin nasıl etkileneceğini bir düşünün ??? 

Greenman:
Şimdi oturup saatlerce " iç...gıcıklama" kelimesinin neler ifade edebileceğini anlatmak yerine söylediklerineze saygı duyuyorum keşke benim düşüncelerimede saygı duyulsaydı ...Türkiye ile ilgili endişelerim ve iyi dileklerim sanırım daha iyi anlaşılırdı...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version