Türkçe > Müzik

EUROVİSİON 2009

<< < (3/3)

daylek:

--- Quote from: Greenman on January 08, 2009, 15:31 ---Şimdi oturup saatlerce " iç...gıcıklama" kelimesinin neler ifade edebileceğini anlatmak yerine söylediklerineze saygı duyuyorum keşke benim düşüncelerimede saygı duyulsaydı ...Türkiye ile ilgili endişelerim ve iyi dileklerim sanırım daha iyi anlaşılırdı...

--- End quote ---

Yapmayın lütfen Greenman! Pekala farkındayız ne söylemek istediğinizin! (Saatlerce anlatmanızı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum) ve eğer dikkatlice okusaydınız yazdıklarımı daha ilk cümlede sizinle aynı fikirde olduğumu söyledim bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Sadece SAYGI DUYDUĞUM fikirlerinize bir kaç eklemede bulundum o kadar durum bundan ibarettir. zira siz duygu adamısınız haddimizemi sizin fikirlerinize saygı duymamak. Yeni açtığınız  sayfada da rahatlıkla farklı düşüncelerinizi ve Türkiye adına olan endişelerinizi dile getirmişsiniz neyi nasıl gördüğünüzü belirtmişsiniz.

Sözün özü Estağfirullah ustam ne haddimize?! SAYGILAR...

Greenman:
Siz,biz,onlar,bunlar,şunlar,ustalar,çıraklar,,, işte her ne ise ...samimiyetten uzak bir dünyada ve unutmayı iş edinmiş düşünceleri doğru bulmuyorum.

ben bir usta değilim şair de değilim köşe yazarıda sıradan sade kendi ve etrafındaki insanlar için birşeyler yapmaya çalışan çoğu zaman bunu beceremeyen gerek duyulacak biri değilim o kadar uzatmanın manası yok sizin düşünceleriniz benimkilerden mutlaka değerlidir sayın Karaağaç..!

daylek:
 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Riki:
Çok guzel  8)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version