Аз съм реалист и рядко си затварям очите. Боян прокарва комунистическите и пробългарските идеи в сайта, докато Снейк се бори за истината. Тези двамата не са равни. Именно тези, които се борят за истината относно помаците, носят най-голямото бреме на гърба си. Нямате представа колко критика съм отнесъл и в колко спорове съм влизал с цели общности само и само да изкарам истината на яве. Блокирали са ме, изхвърляли са ме и не съм се отказал. Питайте Хюсеин Мехмед и Мехмед Дорсунски да ви кажат какво е. На вас ви е лсено само да четете и да сочите пръст към нас, дето се опитваме да направим нещо. За нас, дето хвърляме усилие, борещите се по пътя на истината и тези по пътя на заблудата не са равни. В моите очи Снейк е степени над Боян. В началото и аз бях като Снейк - по емоционале и с по-малко знания, но чувствах нещата и имах насока, която следвах през годините. Добил съм по-голямата част от знанията си (във всички области), защото винаги съм подлагал нещата на критика. Когато нещо се критикува, се определят нови критерии и то се подобрява. Не може всички да си затваряме очите и да казваме "а форумът е без грешка, супер е". Как тогава ще се подобрява? Трябва някой да излезе отпред и да каже "т'ва не ми харесва, онова не е хубаво...", за да може да се подобри. Но на вас, ръководителите на форума, това ви се вижда като обида, а не като покана за повишаване на качеството му.