Author Topic: Do- Serbest Forum!  (Read 24461 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
Ynt: Do- Serbest Forum!
« Reply #45 on: March 17, 2009, 18:41 »
Не ме разбирайте погрешно, казах категорично, че не съм адвокат на Пасков, а само искам да бъда сигурен, че когато се обвинява човек в нещо, то това е основателно. 

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
« Reply #46 on: March 17, 2009, 18:46 »
Това твърдение звучи нелепо. Пламен Пасков не се противопостави на въпросните постинги във "Войни на тангра". Стилът на изразяване на Пасков е уникален и известен на всеки потребител както тук, така и навсякъде, където е писал. Така че дори и да се регистрира отново с друг ник /което не вярвам да се случи/, той няма как да остане некомпроментиран.

Това ми звучи по друг начин:

http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1433.msg11713.html#msg11713

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #47 on: March 17, 2009, 18:50 »
Оправи линка да го видим.

О, да! Това бе поредната инсинуация от страна на онзи форум. Става дума обаче за следното, което вече е факт :
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1760&view=findpost&p=26659

Offline pomakkan

• Avarage member
« Reply #48 on: March 17, 2009, 19:00 »
Abe kakvo tolkova ima da se govoripo vıprosa ,neznam serbest li ili raspasan vse edno ,
prosto na takiva ne tryabva da se obrışta vnimanie posle şte si pomislyat çe sa neşto.
Tuka nikoy nikogo na sila ne e vırzal a ako ima takiva s konski kapatsi da ne mogat da gledat kakvo stava pokray tyah
ostavete gi da si pasat,koyto kadeto iska tam şte e vseki pılnoleten i umen çovek moje da reşava na kogo i v kakvo da vyarva,
Nay lesnoto e da ubidiş nyakogo no dali şte imaş vreme da speçeliş edin istinski priyatel zaştoto ne se znae ALLAH'cc koga şte ni vzeme duşata.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #49 on: March 17, 2009, 19:07 »
pomakkan, когато някои хора си позволяват да наричат цяла една общност "кретени", да организират група от хакери, които да свалят единствения помашки сайт в мрежата /представляващ по думите на ПП "отродяващ или отроден емисионен център"/, едва ли е най-разумното да ги оставим "да си пасат" покрай нас.

Ако имаш предвид форума на Сербест - съгласен съм, че не трябва да им забелязваме. Но въпреки, че инициативата за примирие бе започната от тях, те все още продължават с клеветите и заплахите по адрес на помак.еу.

Offline al-fatiha

• Senior member
« Reply #50 on: March 17, 2009, 19:26 »
Не, Салих, съвсем не беше нужен този скандал.

Казах го на Сербест - той прескочи летвата. И се случи така, че вече не се знае кой е започнал пръв.

Какво ще стане нататък - не желая да знам. Отчаях се, искам да се оттегля и от единия, и от другия форум за известно време. Проблемът си е между Сербест Коркмаз и Пламен Пасков, но за съжаление, много хора заехме нечия страна.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #51 on: March 17, 2009, 19:26 »
Салих, това което Ондер и Рахмие са направили досега /извинявам се ако пропускам някого от администрацията на сайта/, другите не могат да го постигнат с десетилетия, дори и да го желаят. За съжаление, положителните резултати неминуемо предизвикват завистта.

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #52 on: March 17, 2009, 20:04 »
Мустафа, мисля, че pomakkan имаше предвид съвсем друго нещо, но негово право е да разтълкува какво е искал да каже. Само ще го цитирам за да продължа нататък:

Tuka nikoy nikogo na sila ne e vırzal a ako ima takiva s konski kapatsi da ne mogat da gledat kakvo stava pokray tyah
ostavete gi da si pasat,koyto kadeto iska tam şte e vseki pılnoleten i umen çovek moje da reşava na kogo i v kakvo da vyarva,

Подкрепям напълно тези му думи. Цяла тема беше пусната за да се моли завръщането на един Mesia  ;)
Колкото и да не искам да намесвам политика, явно тук нещата са по-скоро политически, както и междувпрочем в случая "Рибново". Какво става тук? До преди дни изобщо не знаех за съществуването на форума, който е в заглавието на тази тема. Снощи отделих доста време, за да разгледам секцията за помаците там. Между другото срещнах доста познати никове, като ми направи впечатление, че някои се чувстват много по-добре там, отколкото тук; там им се били отворили очите, разбрали истината за нашия форум и пр. Както и да е, всеки има право да пише където иска, стига да не нарушава правилата на съответния форум, нали? Но това,което ме подразни и заради което пиша по тази тема, е огромното количество помия, излята по адрес на нашия форум и особено по адрес на личности от форума - администратори, модератори, членове. Имам честта да не познавам т.нар. Сербест, който постоянно се оправдава, че имл бан тук и затова не знаел какво се пише, а същевременно реагира веднага на всяко мнение - последно на мушката му е нашият съфорумец Исмет Драмски... Но какво се оказва? Пламен Пасков вече не е тук (друг е въпросът, че противника трябва да се оборва с насрещни аргументи, а не със забрани - единственото условие трябва да бъде спазването на правилата за съответния форум). Въпреки това обидите и заканите продължават с пълна сила, насочени основно към един от администраторите на нашия сайт. Значи основният проблем не е бил П.П.! Основната цел е да се разбие нашия форум, да се направи преврат с помощ отвътре. Защо? Ами защото това е един истински демократичен форум, в който всеки свободно може да изкаже мнението си и най-важното - не се дава възможност да се насажда верска и етническа нетърпимост! Ето къде ги стяга чепика тези господа! И стигаме до въпроса: Кому е изгодно това? Нека всеки сам да си даде отговор на този въпрос - затова казах в началото, че за мен въпросът е политически.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #53 on: March 17, 2009, 23:03 »
  Stiga tolkovа.Do-tuk!!!. Drugi si napraviha reklama izpolzvaiki www.pomak.eu  Vseki sam precenq kyde da pishe,tezi koito sa tuk znaqt  che sa zashtiteni i ne se pravi razlika mejdu nashite chlenove,vsichki sme  ednakvo uvajavani tuk v saita ni.Blagodarim za koeto na nashite chlenove i gosti koito chetat tuk!  Molq Adminite na Ekipa da ne se potdavat na provokacii,kakvoto trqbvashe otgovorihme v imeto na Demokratichnosta na Foruma ni!