Мустафа, мисля, че pomakkan имаше предвид съвсем друго нещо, но негово право е да разтълкува какво е искал да каже. Само ще го цитирам за да продължа нататък:
Tuka nikoy nikogo na sila ne e vırzal a ako ima takiva s konski kapatsi da ne mogat da gledat kakvo stava pokray tyah
ostavete gi da si pasat,koyto kadeto iska tam şte e vseki pılnoleten i umen çovek moje da reşava na kogo i v kakvo da vyarva,
Подкрепям напълно тези му думи. Цяла тема беше пусната за да се моли завръщането на един
Mesia Колкото и да не искам да намесвам политика, явно тук нещата са по-скоро политически, както и междувпрочем в случая "Рибново". Какво става тук? До преди дни изобщо не знаех за съществуването на форума, който е в заглавието на тази тема. Снощи отделих доста време, за да разгледам секцията за помаците там. Между другото срещнах доста познати никове, като ми направи впечатление, че някои се чувстват много по-добре там, отколкото тук; там им се били отворили очите, разбрали истината за нашия форум и пр. Както и да е, всеки има право да пише където иска, стига да не нарушава правилата на съответния форум, нали? Но това,което ме подразни и заради което пиша по тази тема, е огромното количество помия, излята по адрес на нашия форум и особено по адрес на личности от форума - администратори, модератори, членове. Имам честта да не познавам т.нар. Сербест, който постоянно се оправдава, че имл бан тук и затова не знаел какво се пише, а същевременно реагира веднага на всяко мнение - последно на мушката му е нашият съфорумец Исмет Драмски... Но какво се оказва? Пламен Пасков вече не е тук (друг е въпросът, че противника трябва да се оборва с насрещни аргументи, а не със забрани - единственото условие трябва да бъде спазването на правилата за съответния форум). Въпреки това обидите и заканите продължават с пълна сила, насочени основно към един от администраторите на нашия сайт. Значи основният проблем не е бил П.П.! Основната цел е да се разбие нашия форум, да се направи преврат с помощ отвътре. Защо? Ами защото това е един истински демократичен форум, в който всеки свободно може да изкаже мнението си и най-важното -
не се дава възможност да се насажда верска и етническа нетърпимост! Ето къде ги стяга чепика тези господа! И стигаме до въпроса: Кому е изгодно това? Нека всеки сам да си даде отговор на този въпрос - затова казах в началото, че за мен въпросът е политически.