Author Topic: Общи сведения за българоезичните мюсюлмани на Балкани  (Read 10654 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rahmie

• Charter member
Blagodarya ti moje da si me pluesh kolkoto si shtesh...Nikoga ne sam zashtiavala kauzi, a samo choveka zaradi lichni obidi otpravyani chrez sayta ni! Ne te e sram, priyatel na pomatsi az veche hic ne si mislya che si...

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
B турция, Вече сме 2009 даже и след 100-годишна история  все още имаме помашки жени, които не владеят много правилно турски език  моля, бъдете по-внимателни. !!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Аз предлагам на Ръководството всички постинги след 1 да се премахнат,защото не са по темата.Тео,време ти е да спреш! След като не си бил във форума ни дълго време беше редно да погледнеш и провериш за Тоска,дим 56 в отговор-4 ти публикува причината,не виждам и защо нападаш незаслужено Рахмие!

Offline teo

• Advanced member
  • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
Blagodarya ti moje da si me pluesh kolkoto si shtesh...Nikoga ne sam zashtiavala kauzi, a samo choveka zaradi lichni obidi otpravyani chrez sayta ni! Ne te e sram, priyatel na pomatsi az veche hic ne si mislya taka za tebe...

Рахмие имаме  си дълбоки различия...но, никого не плюя.Искам да ти кажа ,ти си Администратор и трябва да си мериш думите и да внимаваш какво говориш.Не искам да ти нампомям стари неща....Най добрият случай е да ме баннете и по тоя начин да ми затворите устата и вие тук да си гугуткате, че сте българоговорящи.Аз казвам обратното не българоговорящи а славяноговорящи.Вместо такива теми да ги истривате за това че, сте помаци  ......а ти даже имаш такива теми където Помаците искуствено  наричат "българомохамедани".Задачата на Поамак.еу трябва да бъде именно в това направление за да се истрият от обществените "уста " неправилните квалификации.Ако не се борим и ако и мене искате да млъкна ....теглете шалтера.....но, аз ще говоря от други форуми какво мисля за помаците.А тя е Помака си е помак!Хайде Рахмие чакам от твоите ръце да ме баннеш!!!

Offline Metka

• Forum fan
Аз предлагам на Ръководството всички постинги след 1 да се премахнат,защото не са по темата.Тео,време ти е да спреш! След като не си бил във форума ни дълго време беше редно да погледнеш и провериш за Тоска,дим 56 в отговор-4 ти публикува причината,не виждам и защо нападаш незаслужено Рахмие!

Nazmi naistina v momenta Teo ne e prav kato pripozna v bezobidnoto ime Toska , neshto svyrzano z vyzroditelniq proces.
na mene li4no imeto Toska mie simpati4no zaradi tova 4e e svyrzano s drevnite Iliri, ako ne me lyje pametta.
Mislq 4e izlishno se namesvate, Toska ima sili da se zashtiti sam, i kakto vijdate go napravi blestqshto.
I pomnete kakvo vi kazvam , ne e spravedlivo da puskame provokatora i klevetnika Fotakiev za smetka na nov BAN za Teo, shte stanem za smqh..molq vi..

Shumarov

• Guest
Обидна е самата необходимост от защита според мене, Метка.Ти беше публикувал едно есе на Блага Димитрова-"Името на човека". Името е дадено от родители, и каквото и да е то-свято е!Аз не познавам Тео, но намирам изявите му за много агресивни в тази тема.Такива лични нападки не би следвало да се толерират.А тази агресия и срещу Рахмие мене лично вече ме кара да се съмнявам в добронамереността на Тео!Ако имах правомощия, бих му удовлетворил желанието за бан!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Метка,къде видя от Екипа че иска бан за Тео! Това Тео го поиска.Познаваме се с Тео,не му прави чест публично да обижда една жена като Рахмие,пак казвам за смях сме да се караме за нищо.Държа на позицията си че темата стана офтопик,всичко това може да е на лични.

Offline teo

• Advanced member
Обидна е самата необходимост от защита според мене, Метка.Ти беше публикувал едно есе на Блага Димитрова-"Името на човека". Името е дадено от родители, и каквото и да е то-свято е!Аз не познавам Тео, но намирам изявите му за много агресивни в тази тема.Такива лични нападки не би следвало да се толерират.А да се агресията и срещу Рахмие мене лично вече ме карам да се съмнявам в добронамереността на Тео!

Особено към Рахмие никога не съм проявил Насилие и агресия,въпреки че тя в  форума говореше много неща които изискваха някаква корекция.Ако искате да служите на Саръевите принципи на разбиране към Помашкото общество ...ще се радвам да ме баннете!

Offline Rahmie

• Charter member
Teo, az tuka ne banvam hora, smyatam che tova e majka rabota. Az vse pak sam jena!

No vsyaka tema svarzana s imenata mi e mnogo bolna, ti edva li bi me razbral, tvoeto ime ne sa go smenili kogato si bil na 6-7 godini...!

Mene edinstveno pomacite koito sa gore dolu na moite godini biha me razbrali...! :'(

Makar i da sam admin, kakto sam kazvala neednokratno i ne se sramuvam pak da go kaja. Ne sam tolkova uchena moje bi i ne vinagi moga da se darja tolkova dobre kakto podobava na admin...

No tova sam az i tolkova umeya...

Offline teo

• Advanced member
Метка,къде видя от Екипа че иска бан за Тео! Това Тео го поиска.Познаваме се с Тео,не му прави чест публично да обижда една жена като Рахмие,пак казвам за смях сме да се караме за нищо.Държа на позицията си че темата стана офтопик,всичко това може да е на лични.

Обследвай случая Назми и погледни в случая кой обидни думи казва.Аз никога не нападам една жена.Аз само критикувам!!

Offline Metka

• Forum fan
Teo , prizovavam te da se izvinish na Toska za tova 4e pripozna v negoviq nik neshto svyrzano s Vyzroditelniq proces i da prikliu4im za tazi ve4er.Ima po dobri neshta da si kajem.

Shumarov

• Guest
Особено към Рахмие никога не съм проявил Насилие и агресия,въпреки че тя в  форума говореше много неща които изискваха някаква корекция.Ако искате да служите на Саръевите принципи на разбиране към Помашкото общество ...ще се радвам да ме баннете!

Значи доколкото познавам ръководството на сайта-никой не служи на Саръев.Самото ти поведение в момента е агрсивно, Тео! Не знам дали си даваш сметка, че изпадаш в състоянието на па...и, и фо...и да обвиняваш в такива грехове целия сайт!Те ни упрекваха в етноинженерство, ти в Боян Саръевски служби, и ние трябва да доказваме пак, че нямаме сестра!